Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwemhe wrote:Spokojnie bierz ślub:-) hehehe. A kiedy planujecie? Fajowo. Co do wypłaty To my swiadczenia bez decyzji nie wyplacamy. Dajemy nieobecnosc usprawiedliwona niepłatną i grzecznke czekamy.Wiec jesli twoja firma taką ma praktykę to jeszcze lepiej:-)
Budżetówkanie wiem, jak mają...
31 maja, ale cywilny, z obiadem dla najbliższej rodziny, bez szaleństw, więc nie odwoływałamdziekuje za wszystkie odpowiedzi :*
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyDzisiaj wizyta bez fajerwerków, ale był mały podgląd bobasa na usg i słuchanie serduszka
ale bez pomiarów, bez fotek
Dostałam skierowania, czyli standardzaraz się będę umawiać na połówkowe
Tylko zastanawiam się, w którym tygodniu najlepiej się wybrać na połówkowe?
No i wracam do pracy od jutra, więc mega się cieszę
Kupiłam dzisiaj też po wizycie pierwsze skarpeteczki dla bobasa 😍 niestety rozmiary mnie pokonały, bo nie wiem ile cm ma stopa noworodka 😂 więc chyba kupiłam na zaś
Przedszkolanko mnie też bolą plecynajbardziej dół pleców
dzisiaj jak pochodziłam po galerii to mnie tam taki kłujący ból złapał, że musiałam przystanąć na chwilę
moni05, mia4444, Cabrera lubią tę wiadomość
-
brunetka91 wrote:Wszystko wyjdzie po tej krzywej cukrowej jak będę miała ja robić. Mam nadzieję, że cukrzyca ciążowa mnie ominie.
Ps Uwemhe, dzięki za odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 21:31
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Sunshine, mi genetyczka umówiła na ich 22, czyli 22+1 wtedy będzie. Mówiła, że im później tym lepiej ponoć, bo już wszystko na bank zakonczy rozwój. W sensie to, co ma się rozwinac. Skupiaja sie na mózgu np i on już ma być cacy w tym czasie
Ja mam już ciuszki, bo spływają do mnie od koleżanekale same dziewczęce...
sunshine03 lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Już wyczytałam u mamyginekolog, że najlepszy okres jest pomiędzy skończonym 20 tygodniem (20+0), a jeszcze nie skończonym 22 tygodniem (21+6).
Więc tak się pewnie umówię, mam za mało cierpliwości na 22+1 moni
Haha, no ja teżale na bank po drodze wizyta u mojego prywatnie,więc jakoś przetrwam. Jak już tak kazała...
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
sunshine03 wrote:Dzisiaj wizyta bez fajerwerków, ale był mały podgląd bobasa na usg i słuchanie serduszka
ale bez pomiarów, bez fotek
Dostałam skierowania, czyli standardzaraz się będę umawiać na połówkowe
Tylko zastanawiam się, w którym tygodniu najlepiej się wybrać na połówkowe?
No i wracam do pracy od jutra, więc mega się cieszę
Kupiłam dzisiaj też po wizycie pierwsze skarpeteczki dla bobasa 😍 niestety rozmiary mnie pokonały, bo nie wiem ile cm ma stopa noworodka 😂 więc chyba kupiłam na zaś
Przedszkolanko mnie też bolą plecynajbardziej dół pleców
dzisiaj jak pochodziłam po galerii to mnie tam taki kłujący ból złapał, że musiałam przystanąć na chwilę
Co do kręgosłupa to u mnie teź dól najgorzej i tylko leżenie pomaga (w sumie to u mnie jedyny objaw ciazy byl po owu). Ale jutro jade na miasto i juz sie boje,ciągle przystanki plus Pola 😀sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Czy po witaminach też macie taki okropny bol glowy? Brałam wcześniej prenatal uno, teraz od 3 dni biorę duo i jest masakra, testowałam ok godz 15, i ok godz 20 i po wzięciu tabletki A właściwie 3, mija ok 1h I zaczyna się taki ból głowy że aż ciężko mi ja podnieść i wszystko mnie drażni. Masakra jakas tyle kasy, zarabisty skład i co...
-
Właśnie poczułam swoją rybkę
Leżę sobie na plecach, czuje jak mi się skóra napina. Macam ręką i jest mini awokado się wypieło, poglaskalam i się przemieściłnuśka91, brunetka91, przedszkolanka:), mia4444 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Hej Kochane 😀Gratuluję Wam! Jeśli mogę sie dopisać to będę wdzięczna! 4 lata walki o cud, który w końcu nadszedł 😍 termin 25.10😀
25.10
Patus_777 - Mysłowice-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 23:29
Jupik, meerici, nuśka91, brunetka91, Goemi, Kasiulina, wiktoriaa, sunshine03, mia4444, _nova, japonka, Kaktusia, Cabrera, CodziennoscM lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Raczej jak łaskotki od środka
czasem z jednej, czasem z drugiej strony. Zazwyczaj na boku, lewym głównie. Na kopanie i stukanie za wcześnie, nie bardzo jest czym. To ciałko jeszcze strasznie wątłe
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja po witaminach dalej mdłości. Staram się brać na noc, testuję już 3 rodzaj, i ciągle to samo. Już na samą myśl, że mam wziąć robi mi się niedobrze..
Sunshine, mi lekarz kazał przyjść 7 tyg.po genet.czyli będzie 20+3. Powiedział, że musi być skończony 20 tydzień, więc się zgadza.
Pierwsze skarpetki z tego co kojarzę to roz.12-15sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Właśnie
Ale to Twoja kolejna ciąża, więc gilgotek już nie pomylisz z niczym innymGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Mam pytanie do tych z was, ktore juz karmily, czy tez macie juz 'lepkie' sutki?? Ja jak scisne to na jednym nawet pojawia sie mini kropla. Kurcze, to wczesnie! Mnie mleko zalewalo, trojke bym wykarmila. Boje sie powtofki z rozrywki! A najlepsze jest to, ze mam biust w rozmiarze niepelnego A, dopiero w ciazy i przy kp awansuje na dobrze wypelniona miseczke w tym rozmiarze. Cierpialam okrutnie z tego powodu, bo durni producenci wszystkie staniki di karmienia robia od B...
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:A ja się zgłaszam, że właśnie znalazłam mojego malucha detektorem!
Nie dawało mi to od wczoraj spokoju i jak tylko mąż pojechał do pracy to szukalam szkrabka i raz dwa go znalazłam. Teraz słyszałam serducho. Biło między 149 a 152
Dzień dobry wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 06:54