Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nova, my ostatnio zmieniliśmy spacerówkę na valco snap 4 i jestem zachwycona. Mamy ta podstawowa wersje na pompowanych kołach. Jest lekka, zwinna, łatwo się składa. Tylko przodem do świata, ale teraz to chyba już nie powinno przeszkadza.
_nova lubi tę wiadomość
-
Dominika32 wrote:Matko,dzięki pocieszylas mnie...Myślałam że tylko ja mam te bóle...
Ja czekam na położna:)Paulina -
Neroli wrote:Na 17.30....
Juz chyba szisiaj nic nie zjem..
Dzieki za opisi gratuluje dobrych wynikow
Powiem Ci ze trafilam na bardzo fajna lekarke, mega wszystko szczegolowo pokazala opowiedziala.
Cala ciaza to chyba stres bo teraz czekanie na wyniki pappa no i kolejne usg.Neroli lubi tę wiadomość
-
Nova, my mamy Espiro Sonic Air i jestem zadowolona. Nie mam porównania "na żywo" do Valco Snap 4, choć przez neta też go rozważałam. Stanęło na Espiro bo był tańszy (w promo niecałe 800) i ma amoryzatory, na czym nam zależało (przeznaczony do jazdy po terenie różnym), Valco za to jest lżejszy i się składa w kanapkę do środka (chyba jako jedyny bo tak to wszystkie łącznie z naszym siedzeniem ba zewn.). Tak więc zależy na czym komu zależy.
_nova lubi tę wiadomość
-
paulina2811 wrote:Dziewczyny czy warto wybrać się na szkołę rodzenia jeśli wiem, że na 100% będę miała cc?
Pewnie. Ja byłam z córką w ciąży. Oprócz zajęć o porodzie i pielęgnacji noworodka miałam pierwsza pomoc, zajęcia z ratownikiem, zajęcia chustonoszenia, gimnastykę dla ciężarnych, wiele ciekawostek można się dowiedzieć. No u poznać mamy z okolicy.Jak masz czas to idz
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Pomocy
Jakieś sposoby na rwę kulszowa? Trzeci dzień trzyma, wczoraj wyłam... już nie mam siły nawet pisać do Was. Raz prawa raz lewa strona. Każdego dnia inaczej...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyhura2017 wrote:Cześć Dziewczyny. Dołączam do październikowych mam (termin 5.10)
Mam 35 lat jestem po usg prenatalnym i testach z krwi. Usg ok natomiast test Pappa wynik 0.44 (MoM). Niestety statystyka pokazała Zespół Downa prawdopodobieństwo 1:124.Nie poddalam się amniopunkcji natomiast zrobiłam test SANCO I czekam na wyniki. Nie jest łatwe to czekanie. Jestem z Wami i też trzymam kciuki za Wasze dobre wyniki i zdrowe dzidzie 😁
Trzymam kciuki za dobre wyniki
hura2017 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja pozdrawiam znad morza, zjadłam to wszystko, ale po kilku kilometrach spaceru mi się należało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f16ad0888494.jpgManiaM, japonka, przedszkolanka:), Jupik, Kookosowa, brunetka91, sunshine03, moni05, mia4444, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:A ja pozdrawiam znad morza, zjadłam to wszystko, ale po kilku kilometrach spaceru mi się należało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f16ad0888494.jpg
Wyglada pysznie. Chyba tez wybiorę się nad morze. Ale dla mnie to 600 km w jedna stronę. A kiepsko znoszę teraz jazdę samochodem.
U mnie tez dzisiaj rybkaale to łosoś z Biedronki :p
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Pomocy
Jakieś sposoby na rwę kulszowa? Trzeci dzień trzyma, wczoraj wyłam... już nie mam siły nawet pisać do Was. Raz prawa raz lewa strona. Każdego dnia inaczej...moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamer wrote:Wyglada pysznie. Chyba tez wybiorę się nad morze. Ale dla mnie to 600 km w jedna stronę. A kiepsko znoszę teraz jazdę samochodem.
U mnie tez dzisiaj rybkaale to łosoś z Biedronki :p
No ja tez mam jakieś 300 km
I wracam pociągiem (autem jeżdżę po mieście, ale na trasie po godzinie zasypiam;) nie odważyłabym się sama tych 300 km w tym stanie przejechać)
-
moni05 wrote:Pomocy
Jakieś sposoby na rwę kulszowa? Trzeci dzień trzyma, wczoraj wyłam... już nie mam siły nawet pisać do Was. Raz prawa raz lewa strona. Każdego dnia inaczej...
Poczytaj kochana moze akurat cos pomoze.moni05 lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:A ja pozdrawiam znad morza, zjadłam to wszystko, ale po kilku kilometrach spaceru mi się należało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f16ad0888494.jpg
Ale smaka narobiłaś ☺ na szczęście jadę 29 kwietnia na tydzień do rodziców i też takiej rybki nie odpuszczę. Jedynie podróż 700km mnie przeraża.Cabrera lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny