Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję
już siedzę cała w nerwach pod gabinetem.
Co do spania to mamaginekolog ma fajny artykuł o tym na blogu. Ja kładę się zawsze na boku i budzę na plecach, więc rano plecy bolą strasznie. Zastanawiam się nad kupnem poduszki, ale boję się że w nocy gdzieś mi tam będzie uciekać.mia4444, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kciuki za wizyte
Ja dziś mam mega zgagęale ogólnie czuję sie ok także korzystam. Nawet ciasto upiekłam
mia4444 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Oh ja też mam nad morze ponad 700 km ale w maju jedziemy pociągiem sypialnym. Już się nie mogę doczekać
A ja niestety w poczekalni u lekarza rodzinnego. Przeziębienie nie może mi przejść już prawie tydzień, gardło się pogorszyło... Nie wiem czy w ciąży temperatura 37-37,3 to norma czy cały czas mam stan podgorączkowy. Czasami mam normalną temperature.mia4444 lubi tę wiadomość
-
Ja śpię na bokach, czasem na plecach, na brzuchu nigdy nie lubiłam.
Dziś rano miałam stan przedzawałowy. Pękło mi jakieś naczynko i przy podvieraniu był podbarwiony śluz nitkami krwi. Oczywiście po chwili już nic, do tej pory nic bo biegam co chwilę sprawdzam.mia4444 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Już po wizycie, wszystko Oki, maluch ma ponad 7 cm i potwierdziła że będzie chłopak
brunetka91, mia4444, Karooo93, japonka, przedszkolanka:), moni05, Kookosowa, Aguuula;2525, Kasiulina, Jupik, Kotecki, kasia1518, Dominika32, nuśka91, Zimri, Cabrera, adella1, Neroli lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Oh ja też mam nad morze ponad 700 km ale w maju jedziemy pociągiem sypialnym. Już się nie mogę doczekać
A ja niestety w poczekalni u lekarza rodzinnego. Przeziębienie nie może mi przejść już prawie tydzień, gardło się pogorszyło... Nie wiem czy w ciąży temperatura 37-37,3 to norma czy cały czas mam stan podgorączkowy. Czasami mam normalną temperature.
Jupik lubi tę wiadomość
❤❤❤.
-
mia4444 wrote:Kochana daj znać po wizycie .Ja mam też ale mi zapisala tabwleki na ssanie i witaminę C ale jakość nie przechodzi.
Chciałam zacytować nie polubić
Ja kurde robię plukanki i psikam Tantum Verde. Niby jest ciut lepiej ale nadal boli i jest mega czerwone.mia4444 lubi tę wiadomość
-
Ja mam noce straszne od kilku dni. Budzę się około 2 i nie śpię przez dwie godziny. Rzucam się z boku na bok i nie mogę miejsca znaleść. Stram się spać na jednym lub drugim boku. Ale podczas nocy mam tyle zmian pozycji ze chyba każda zaliczę. Już sama nie wiem co z ta bezsennością robić. Jak zmieniam bok to czuje ze brzuch boli. Może dlatego się budzę.
A podobno jak się śpi na plecach i coś jest nie tak to organizm i tak się zbuntuje i pobudka na zmianę pozycji gwarantowana -
Dreamer wrote:Ja mam noce straszne od kilku dni. Budzę się około 2 i nie śpię przez dwie godziny. Rzucam się z boku na bok i nie mogę miejsca znaleść. Stram się spać na jednym lub drugim boku. Ale podczas nocy mam tyle zmian pozycji ze chyba każda zaliczę. Już sama nie wiem co z ta bezsennością robić. Jak zmieniam bok to czuje ze brzuch boli. Może dlatego się budzę.
A podobno jak się śpi na plecach i coś jest nie tak to organizm i tak się zbuntuje i pobudka na zmianę pozycji gwarantowana
Mam tak samo. Budzę się koło 2 i nie potrafię zasnąć tak do 4-5. Zmieniam pozycję no i oczywiście co chwilę siku. A potem rano jak zombie do pracy -
nick nieaktualny