Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja dziś miałam badania prenatalne ale już u mojego lekarza. 2 tyg wcześniej miałam u innego. Troche mnie zmartwił bo powiedział że tętno płodu to 179 i chce to sprawdzic ponownie bo za wysokie. Dlatego dał mi skierowanie na pappa u siebie w szpitalu i w piatek mam zrobić. Bo to już ostatni dzwonek bo 13 tydz i 5 dzien wtedy bedzie.
Raczej jestem spokojna i ufam że będzie dobrze. Pozdrawiam -
Uwemhe wrote:Hej
Ja dziś miałam badania prenatalne ale już u mojego lekarza. 2 tyg wcześniej miałam u innego. Troche mnie zmartwił bo powiedział że tętno płodu to 179 i chce to sprawdzic ponownie bo za wysokie. Dlatego dał mi skierowanie na pappa u siebie w szpitalu i w piatek mam zrobić. Bo to już ostatni dzwonek bo 13 tydz i 5 dzien wtedy bedzie.
Raczej jestem spokojna i ufam że będzie dobrze. Pozdrawiam
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualny
-
Ale to zależy od dnia u mnie, a raczej od pory dnia, z rana jest mniejszy a około południa już jest taki. Natomiast na lezaco wydaje mi się, że wcale go nie ma
dziewczyny, które rodziły już, czy któraś z Was miała znieczulenie ogólne do cc? U mnie jest takie planowane
Paulina -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które boli brzuch. Lekarka mi powiedziała dzisiaj ze jak boli to koniecznie nospa bo działa rozkurczowo na macice. I w przypadku boli brzucha bardziej niebezpieczne jest nie zarzycie środka rozkurczowego. Ja zawsze zatrzymałam jak już mega bolało i to z wyrzutami sumienia a tu taka informacja. Co sądzicie ?
-
Dziewczyny po lekarzu mam zapisany antybiotyk, nazywa się Amotaks. Powiedziałam lekarce, że jak się da to chcę uniknąć antybiotyku, ale ona powiedziała, że lepiej wziąć i być zdrowym niż chorować jeszcze nie wiadomo ile. To przeziębienie trwa już u mnie 6 dzień. Poza tym powiedziała, że to jest bezpieczny antybiotyk. Tak samo mi mówi teściowa która jest pielęgniarką, że on jest bezpieczny i że spokojnie mogę brać. Poza tym dowiedziałam się, że temperatura 37 nawet w ciąży nie jest normalna i świadczy, że coś się cały czas dzieje w organizmie.
A z pozostałych rzeczy, które biorę to: prenalen syrop i spray do nosa, chlorchinaldin, czasami tantum verde w sprayu i witaminę C (cerutin). Poza tym herbata z miodem, stropem malinowym i cytryną.
Kupiłam też actimel, jeden bez cukru, drugi truskawkowy. Ten bez cukru jest blee jak zwykły kefir a truskawkowy bardzo dobrymia4444 lubi tę wiadomość
-
Nuska.. on jest bezpieczny ja to brałam na podwyzszone leukocyty tydzień temu , cerutin jeszcze biorę witamine c do picia i też chlorchinaldin;). Tylko kup oslonke sobie . A spray do nosa jaki masz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 19:04
❤❤❤.
-
U mnie brzuch jeszcze dyskretny ale przyszły moje dżinsy ciążowe z Lidla za całe 55 zł (mają sklep internetowy od piątku to zamówiłam do domu parę rzeczy, w końcu zwolnienie) i miejsca jest tyle, że może mi wysadzić teraz ile chce
rozmiarowo idealnie weszłam w 40:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/014dbda20629.jpgmia4444, brunetka91, Kookosowa, Karooo93, Jupik, .Aleksandra., kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Jak Wy to robicie, że tutaj na forum wrzucacie zdjęcia? Jak się to robi? 🙂
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 19:28
brunetka91 lubi tę wiadomość
❤❤❤.
-
mia4444 wrote:Nuska.. on jest bezpieczny ja to brałam na podwyzszone leukocyty tydzień temu , cerutin jeszcze biorę witamine c do picia i też chlorchinaldin;). Tylko kup oslonke sobie . A spray do nosa jaki masz ?
Też prenalenmia4444 lubi tę wiadomość