Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooo93 wrote:CodziennoscM - z jakiej jesteś dzielnicy ? 😁
Może będziemy miały niedaleko, aby chodzić na wspólne spacery? 😝ale o ile moje dziecko będzie znośne będę się przemieszczać. Nie wyobrażam sobie przeztyle miesięcy siedzieć w miejscu, więc może nie codziennie, ale spotkanie na kawę i spacer bardzo chętnie. A skąd ty jesteś?
Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualnyJa przy detektorze polegam tylko na słuchawkach i dźwięku serducha. Myśle, ze nie da się go pomylić z własnym
Uwielbiam raz na kilka dni posłuchać tego czarującego dźwięku
Ps. Standardowo włącza mi się stresik przed jutrzejsza wizyta...ale cieszę się, ze podejrze Malucha. Bardzo zazdroszczę tym z Was, które już czasami czuja swoje Maleństwa. Myśle, ze jak j ja poczuje te kopniaki, to będę spokojniejsza
Ps2. Co polecalyscie na gardło? Bo i mnie jakaś cholerna infekcja dopadła -
Ja z Okęcia 😉
Kurde dziewczyny te, którym twardnieje brzuch. Wczoraj byłam na
Rzęsach i jak leżałam na plecach czułam jakby twardwnie brzucha ...
Czy to stawia się cały brzuch ?
Ja raz czułam jakby po jednej stronie trochę ponad pepekiem,
Raz po drugiej, raz na dole. I już sama zgłupiałam o co to w ogóle
Chodzi 😐🤔japonka lubi tę wiadomość
-
Karooo93 wrote:Ja z Okęcia 😉
Chodzi 😐🤔
Mi też twardnieje gdy długo leżę na plecach. I twardnieje ci cały brzuch. Ja to czuję jakby szedł do góry.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Karoo to takie uczucie pod pepkiem gdzie jest macica i nagle taki kamień z brzucha sie robi i puszcza.
Ja wczoraj bylam trochę w dołku i nie pochwalilam sie że pod reka poczułam wczoraj rybke chybana pewno nie jelita bo za nisko
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko moze porostu maly wariuje i tak ci twardnieje.
-
U mnie za duża tkanka na razie
ale myślę że tak za dwa tygodnie może będę czuć coś bardziej. Na razie od czasu do czasu motylek skrzydełkami zatrzepocze po brzuszku i tyle. Takie porządne ruchy koło 20tyg chyba a poczuć pod ręką tak na pewno pod koniec 2 trymestru
-
Ale cieszmy się i z tych rybek
Tez w tym tygodniu wróciły mi wymioty, których już jakiś czas nie miałam... wiec to chyba jest normalne. Ale od dzisiaj ładna pogoda ma się utrzymywać bardzo długo. Cieszy mnie to niesamowicie.
Tez się nie odzywałam, bo byliśmy na chrzcinach wczoraj, ale to mój narzeczony był ojcem chrzestnym
Zmęczona jestem do dzisiaj bo w domu byliśmy o 1 w nocy jakoś, długa droga, nie przywykłam do takiej pory zasypianiaja w ogóle jakoś w tym tygodniu mam tryb paniki... przestałam czuć ciąże. Jakby jej nie było. USG 7 maja a ja zwariuje. Może do tego czasu poczuje jakieś jednoznaczne ruchy i one mnie uspokoją...
no i dzisiaj 15+0 wiec wchodzę od jutra w ten 16 tydzień. Ale super. Ciekawe, czy maluch nadal jest o tydzień większy
Miłego dnia piękne!Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Karooo93 wrote:Ja z Okęcia 😉
Chodzi 😐🤔a bierzesz magnez na ten brzuch? Mi się kołatanie serca poprawilo po nim a na brzuchy też dziewczyny biorą.
Karooo93 lubi tę wiadomość
-
japonka wrote:Karooo, ja po sąsiedzku Mordor a wcześniej Włochy
a bierzesz magnez na ten brzuch? Mi się kołatanie serca poprawilo po nim a na brzuchy też dziewczyny biorą.
Ja jestem z Jabłonny, w sumie to przy samej granicy z Białołęka.
A od nocy mam zgagęokropność.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
U mnie stawianie brzuszka jest teraz po 2godz spaceru... Głupie uczucie. Dobrze ,że pod domem...
Edit: przechodzi. Ale jak już byłam w domu to ani się wyprostować. Leżę i czuję że jak prostuje nogi to ciągnie. Też tak macie że jak puszcza to trzeba odczekać bo ciągnie i kłuje leciutko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 17:55
-
A jeszcze jedno pytanie. Czy jest możliwe że z chłopaka zrobi się dziewczynka? Bo np siusiaka pomylili ze spuchniętymi wargami sromowymi? Pytanie śmieszne ale serio.
Dziś mi już 3 osoby powiedziały, że nie możliwe, żeby był chłopiec. Bo niby brzuszek bardziej jak na dziewczynkę, to że tak wymiotowalam i ogólnie z Kasprem wyglądałam inaczej niż teraz... W sumie to z Kasprem wyglądałam okropnie 🤦