Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek do 16 tc na USG można się pomylić. Na połówkowych już widać ładnie chyba że dziecko nie współpracuje. Chociaż ja uważam że do porodu nie ma pewności 100%
a co ty czujesz?? Jakieś przeczucia czy sugerujesz się USG?
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dominika32 wrote:Pewnie że możliwe,nie takie rzeczy się zdarzają
W którym tc lekarz Ci powiedzial jaka płeć?był pewien czy tylko tak powiedział? -
Kookosowa wrote:Kiniorek do 16 tc na USG można się pomylić. Na połówkowych już widać ładnie chyba że dziecko nie współpracuje. Chociaż ja uważam że do porodu nie ma pewności 100%
a co ty czujesz?? Jakieś przeczucia czy sugerujesz się USG?
Ja od POCZATKU dziewczynkę czułam, no i się zdziwiłam na USG że chłopak. Więc teraz sama nie wiem. Jeszcze ta ciąża to zupełne przeciwieństwo tego co miałam z młodym ..
-
No jak dwóch różnych lekarzy to raczej chłopak...
Ja od początku czułam się na chłopca,pomimo że ciąża zupelnie inna niz ta pierwsza z synem
Lekarz powiedzial że na 80 % dziewczynka niby sukieneczki już kupiłam ale jak będzie drugi syn to też się uciesze
-
nick nieaktualnyJa wśród znajomych mam historie, ze z chłopca zrobiła się dziewczynka (a ze w domu dwóch chłopców, to radość akurat była ogromna
)
Choć mi się wydaje, ze jak płeć długo nie jest znana, to duze prawdopodobieństwo, ze dziewczynka.
Mi już ciekawość nie daje spokoju, ale ostatnio byłam u swojego gina w 11 tygodniu i dzieć absolutnie nie współpracował, i później na prenatalnych 12+5, ale tam nawet nie śmiałam zapytac o płeć
Może jutro cos się wyjaśni....przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:A jeszcze jedno pytanie. Czy jest możliwe że z chłopaka zrobi się dziewczynka? Bo np siusiaka pomylili ze spuchniętymi wargami sromowymi? Pytanie śmieszne ale serio.
Dziś mi już 3 osoby powiedziały, że nie możliwe, żeby był chłopiec. Bo niby brzuszek bardziej jak na dziewczynkę, to że tak wymiotowalam i ogólnie z Kasprem wyglądałam inaczej niż teraz... W sumie to z Kasprem wyglądałam okropnie 🤦 -
Mi tez już dwóch lekarzy powiedziało, ze prawdopodobnie chłopak, ale ja się nie przywiązuje do tego
7 maja mój lekarz na wizycie ma mi potwierdzić na 100% już, to będzie 19 tc wiec myśle, ze da radę
córkę mi potwierdził w 17 tygodniu
brzuch z młoda miałam niby „na chłopaka”, na sodę chyba nie będę sikać
chyba ze jak już będę wiedziała na pewno kto mieszka w brzuchu - żeby sprawdzić skuteczność tego cuda
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek91 wrote:Ja od POCZATKU dziewczynkę czułam, no i się zdziwiłam na USG że chłopak. Więc teraz sama nie wiem. Jeszcze ta ciąża to zupełne przeciwieństwo tego co miałam z młodym ..2017 #1
2019 #2