Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kookosowa wrote:Ja jestem z Jabłonny, w sumie to przy samej granicy z Białołęka.
A od nocy mam zgagęokropność.
Kokosowa gdzieś po środku Warszawy będzie po równo,żeby się spotkać 😁
Z poprzedniej grupy odwiedziła mnie koleżanka z Gdańska, bo była przejazdem
W Warszawie. W maju spodziewam się kolejnej z Lublina 😁
Super się tak spotkać 😁Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Kciuki za wizyty.
Tez dzisiaj zaczynam nowy tydzień, mi akurat od poniedziałku wskakuje nowy, taki omdziś 15t1d
U Was tez tak pięknie, słonecznie?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
A i w sprawie zabobonów, jeśli u mnie faktycznie będzie chłopak to jedno się sprawdziło. Niższy przyrost bety. „Tylko” 104% byłoGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja mam z przodu piłeczkę. Tętno mierzone liczbowo dopiero na prenatalnych i było 140 pare ale wtedy to już ponoć powinno być niższe. Jeszcze jak się dowiem to nasikam na sodęGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Witam w sloneczny poniedzialkowy ranek:)
Trzymam kciuki za wizyty:)
Ja jeszcze dwa dni i tez mam. Nareszcie!
Sama tez chce juz plec poznac. Przypuszczam ze jak sie dowiem bede pewna ze taka zostanie. W obu ciazach sie nie pomylila wiec zaufam.
Najwyzej bedzie niespodzianka😊
Milego dnia Wam zycze:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Ja zamelduje tylko, ze z Bablem wszystko w porządku
Dzis pierwszy raz już trochę inne badanie, długość szyjki, obwód główki, obwód brzuszka, długość kości udowej - wszystko wzorowo za wyjątkiem nóżek które są o tydzień do przodu (No ale skoro eM ma 190 cm, a ja 177, to dziecko raczej niskie nie będzie 😜).
No i krocza dalej nie pokazało, lekarz nie chce zgadywać płci (jak na moje oko będzie dziewczynka, bo gdyby cos tam między nogami było, to już by to ktoś zauważył).
Najpóźniej jutro odbieram Pappe, wysyłam ja mms do lekarza i wtedy decydujemy o ew. panoramie (jak wynik będzie niepokojący, to zrobimy badanie a najwyżej maluch dostanie tańszy wózek)
moni05, adella1, przedszkolanka:), sunshine03, japonka, Dominika32, Jupik, Kookosowa, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:A jeszcze jedno pytanie. Czy jest możliwe że z chłopaka zrobi się dziewczynka? Bo np siusiaka pomylili ze spuchniętymi wargami sromowymi? Pytanie śmieszne ale serio.
Dziś mi już 3 osoby powiedziały, że nie możliwe, żeby był chłopiec. Bo niby brzuszek bardziej jak na dziewczynkę, to że tak wymiotowalam i ogólnie z Kasprem wyglądałam inaczej niż teraz... W sumie to z Kasprem wyglądałam okropnie 🤦
W tych wszystkich przesądach wychodziło, że będzie chłopiec, a urodziłam dziewczynkę -
Agu1 wrote:Dziewczyny serio juz macie brzuchy ? Ja nadal nic
a wy tu o pileczkach mowicie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/024fc728ecd3.jpgKookosowa, mia4444, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Agu1 wrote:Moja soda.... to bedzie dziewczynka z jajkami? https://zapodaj.net/cea0b199198de.jpg.html
Ja sody nie robie ale jak czytalam te pradawne sposoby na odgadniecie plci to jak nic nie wiedzialam tak nadal nie wiem nic😋 raz na dziewczynke raz na chlopca i zostaje mi wierzyc ze w srode sie cos dowiem😊Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Ja sody nie robie ale jak czytalam te pradawne sposoby na odgadniecie plci to jak nic nie wiedzialam tak nadal nie wiem nic😋 raz na dziewczynke raz na chlopca i zostaje mi wierzyc ze w srode sie cos dowiem😊
-
japonka wrote:Piłeczka nie, ale już coś przebija
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/024fc728ecd3.jpg