Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek to tylko sny. Twoja podświadomość tak działa. W ciąży czujesz się mniej atrakcyjna, tyjesz to myślisz że i mąż to samo czuję do ciebie. Ale tyle lat po ślubie. On wie że teraz tworzysz mu cud i za to cię kocha jeszcze mocniej.
Mój mi powtarza że jestem piękna i nie gruba tylko w ciąży. A też mam czasem sny że mnie zdradza albo odchodzi. Zwykle leki.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Agu1 wrote:Dobra dziewczyny przyzac sie jakie macie smaczki
Ja wczoraj grzybki marynowanr z kawa, potem chleb z papryka marynoeana i toffife, a dzisiaj papryka marynowana z kawa :o masakra i kurczak z rozna za mna chodzi jak nie wiem...
Niv słodkiego i wszystko słone. A co posole to już bez różnicy.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kiniorek91 wrote:Wiecie drugi dzień z rzędu śniło mi się że mąż mnie zostawił
jakoś mam tak humor że nie potrafię się pozbierać... Jesteśmy razem 13 lat. Nie wyglądam jak miss i nie jestem jakas bardzo urodziwa. Moje poczucie wartosci też nie jest najwyższych lotów i może dlatego te sny. Że jak dużo przytyję w ciąży to już w ogóle nie będę się mu podobac. Nigdy mi nie powiedział że mu się nie podoba ale jakoś chyba mam zwątpienie w sama siebie
ech taki żal post smuteczek mi sie włączył
A to ja mam takie same sny ostatnio. Ogolnie wiekszosc dni mam obnizony nastroj. Z mezem sie nie potrafie przez to dogadac i czesciej sie klocimy:/Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Ja wczoraj grzybki marynowanr z kawa, potem chleb z papryka marynoeana i toffife, a dzisiaj papryka marynowana z kawa :o masakra i kurczak z rozna za mna chodzi jak nie wiem...
Ogórki i pomidory😉 Słodkie mi nie wchodzi zupełnie.Agu1 lubi tę wiadomość
-
U mnie smaczki od poczatku tokiszone ogorki. Ostatnio pomidory na to majonez i czuje sie przeszczesliwa😋
Za slodkim nigdy nie przepadalam. W ciazy czasem raz na kilka dni cos przegryze ale szalu nie ma:) moze dlatego nastawiam sie ze synek bedzie. Ale w drugiej ciazybylam pewna ze bedzie syn a okazalo sie ze corka:) w pierwszej kilogramami nutelle jadlam i sie zgodzilo ze dziewczynka😊
Takze moim zdaniem apetyty a plec.. To nie regola:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:U mnie smaczki od poczatku tokiszone ogorki. Ostatnio pomidory na to majonez i czuje sie przeszczesliwa😋
Za slodkim nigdy nie przepadalam. W ciazy czasem raz na kilka dni cos przegryze ale szalu nie ma:) moze dlatego nastawiam sie ze synek bedzie. Ale w drugiej ciazybylam pewna ze bedzie syn a okazalo sie ze corka:) w pierwszej kilogramami nutelle jadlam i sie zgodzilo ze dziewczynka😊
Takze moim zdaniem apetyty a plec.. To nie regola:)
-
Moni piątka! Jak tez wyglądam jak gimbaza w ciąży😂😂 ostatnio na bazarze babcia do mnie mówi "dziewczynko" a stałam z córką i myslala,ze to siostra😀 a w pierwszej ciazy plota byla na oddziale ze wpadlam jako 13 latka😀😀
Piękne brzuszki! Zaraz i ja sie pochwale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1b45e5e9356.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 13:46
japonka, moni05, mia4444, Kookosowa, Cabrera, Kotecki, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
No u nas 13 lat razem 8 po ślubie
Mój maz jest mało wylewny. On rzadko sam powie komplement. No cóż. Taki typ.
Co do smaczków to w sumie nie mam konkretnych. Wczoraj mi się sushi zachciało no ale kupę kasy kosztuje więc ostatecznie wzięłam kebab ale zalowalam, bo brzuch mnie bolal cały wieczór...
-
mia4444 wrote:Kochane Ktore już mają baby, kiedy mówicie że u mamusi w brzusiu ktoś mieszka ;*?
Nasz czterolatek już wie, ale nic sobie z tego nie robi. A jak pytamy jakie imię ma mieć jego brat/ siostra, to mówi że jego jest najładniejsze😂 A córka w ogóle tematem nie jest zainteresowana😉
mia4444 lubi tę wiadomość
-
W kwestii 'lokalizowania się' w Warszawie, któraś z was może jest z Woli?
W kwestii brzucha, ja się już czuję jak kulka do turlania, choć osoby, które mnie znają mówią, że nic nie widać, ale to chyba, aby mnie pocieszyć. Jestem przerażona wagą, już 3kg z hakiem na plusie. Myślę, że w poprzedniej ciąży byłam w takim stanie chyba dopiero za 1/2. Ok, zaczynałam z jakiejś wagi najniższej w historii, ale mimo wszystko boję się, że tym razem nie wyjdę z porodówki w rurkach sprzed ciąży
W kwestii smaków, to mi kwaśne bardzo podchodzi. Kupiłam kapustę kiszoną jak złapało mnie przeziębienie (dużo wit C) i zaczęła gościć regularnie jako wieczorna przekąska. Poza tym, chyba mi dobrze robi na jelita, bo żelazo już zaczęło mnie zatykać, a kapucha jakoś przepycha kiszki
W kwestii mówienia rodzeństwu to my powiedzieliśmy dość szybko, chciałam, aby Borys jak najszybciej wiedział czemu trzeba uważać na mamy brzuch. Poza tym to takie fajne jak pytam gdzie dzidzia, a on głaszcze brzuch, albo jak coś rozdaje (ostatnio naklejki) to jest dla mamy, dla taty i dla brzuszka -
przedszkolanka:) wrote:Moni piątka! Jak tez wyglądam jak gimbaza w ciąży😂😂 ostatnio na bazarze babcia do mnie mówi "dziewczynko" a stałam z córką i myslala,ze to siostra😀 a w pierwszej ciazy plota byla na oddziale ze wpadlam jako 13 latka😀😀
Piękne brzuszki! Zaraz i ja sie pochwale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1b45e5e9356.jpg
Mam brzuszek tej samej wielkosci:)przedszkolanka:), Anik-a10 lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
mia4444 wrote:Kochane Ktore już mają baby, kiedy mówicie że u mamusi w brzusiu ktoś mieszka ;*?
Moje cory (7 i 10 lat niebawem) wiedza od momentu potwierdzenia ciazy u gin
Po wizycie zawsze im pokazuje zdjecia z usg i byly w rozmowoe z propozycjami imion ale jakos specjalnie do nich chyba jeszcze nie dociera ze naprawde beda mialy mlodsze rodzenstwo😋 a szkoda myslalam ze sie bardziej zaangazuja;)mia4444 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞