Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr wrote:Ahhh, mi się marzy biuro przy Daszyńskiego, na upartego latem mogłabym iść na dłuższy spacer, wyszłoby na to samo co teraz w korkach stoję jeżdżąc z Woli na przedmieścia Mordoru
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
CodziennoscM wrote:Też chce wstawic swojego grubasa
jak to się robi?
I sprawa numer dwa: trzymajcie kciuki. Dzwonili że pappa jest do odebrania. Mąż podjedzie do przychodni po 18.
Kciuki, ile się czeka na PAPPA? -
brunetka91 wrote:A ja jestem po dzisiejszej wizycie związanymi z wynikami Pappa. Wszystko ok, wolna B-hCG trochę wyższa od normy, ale Pani dr mówiła, że nie mam się tym martwić, że to prawdopodobnie wyższe od Euthyrox, który biorę na tarczyce.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34dc530fbe81.jpg
Polowkowe 6 czerwca, poproszę o wpisanie na listę 🙂 -
japonka wrote:Foty wstawiasz na naforum.zapodaj.net, rozmiar najlepiej 500x500 i potem kopiujesz ten ostatni kod, który jest opisany jako na forum i wklejasz tu
Kciuki, ile się czeka na PAPPA?ja czekałam krótko, bo na badaniu byłam w piątek a dziś już zadzwonili, że są wyniki. Ale mówili, że po tygodniu, więc wyjątkowo się ogarnęli.
Insta: @CodziennoscM
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Ej, a ja na Pappe dwa tygodnie czekam...odbieram ja jutro i bardzo się boje
Bo my tez już trochę geriatryczni: ja 35, eM. 42Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 17:04
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:Niv słodkiego i wszystko słone. A co posole to już bez różnicy.
od tygodni wszystkie zupy przesolone
Mój osobisty hit - sok pomidorowy na pół z sokiem z ogórków kiszonychKookosowa lubi tę wiadomość
🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> Cud 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> maj 2025 ? -
nick nieaktualnyDziewczyny, macie może do polecenia jakąś fajną miejscówkę nad morzem?
myślę o wakacjach, ale jakoś nie mam weny. Zawsze jeździłam na Hel, ale w tym roku windsurfing odpada, więc pomyślałam, że może gdzieś indziej pojedziemy.
Odpadają miejscowości typu Władysławowo, gdzie ludzi i straganów jest zdecydowanie za dużo. Chociaż chcemy się wybrać na początku czerwca, więc raczej przed sezonem pewnie takich tłumów nie będzie.
Może macie jakiś sprawdzony hotel albo pensjonat? -
Pensjonatu ci nie polecę, ale miejscowość owszem. Jeśli nie chcecie straganów i ludzi to albo Piaski na Mierzei Wiślanej albo Grzybowo koło Kołobrzegu. Obie miejscowości są małe i nie ma zbyt dużo miejsc na wydawanie pieniędzy. Spokój i nie trzeba walczyć o miejsce na plaży
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
A ja bym poleciła Władysławowo. O tej porze roku byłam dokładnie rok temu. Cisza spokój mało ludzi i przede wszystkim blisko na Hel. Ja akurat jechałam rowerem ale są pociągi:)
Maloves resort & spa, wejdź do nich na stronę i szukaj w ofertach specjalnych o ile się nie mylę maj czerwiec. Dobre jedzenie. Pełno osób z dzieciakami było. Polecam, my też mieliśmy tam ruszyć w tym roku ale dopuszczamy ze względu że jedziemy do Nl i finansowo nie wyrobimy.sunshine03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny