Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde jak tak patrze na Wasze brzuszki to mój to maleńki, jak bym dopiero obiad zjadła i tyle. Aż zaczynam się martwić czy maluszek prawidłowo rośnie, a wizyta dopiero po świętach. Też tak macie, że zaraz po usg jest wszystko super, już będziecie "spokojne" itd, a po dwóch tygodniach od wizyty i jeszcze kolejne dwa do następnej to zaczynacie się martwić? Czy serduszko bije, czy rośnie itd? Bo ja już chyba w paranoje jakieś wpadam.
ManiaM, .Aleksandra. lubią tę wiadomość
-
Aaga, jasne, nawet szybciej
Ja mam wyrzut jakichś złych hormonów. Tak mi dobrze szło dzisiaj, sprzątanie łazienki, w ogóle... na obiad miały być gołąbki, rozpadło się to to, zrobiła się breja o wyglądzie wymiocin, wyrzuciłam, popłakałam się... na szybko plan B w biedronce... syf mam jeszcze większy niż przed sprzątaniem, gary się piętrzą teraz po dwóch obiadach...
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Aaga wrote:Kurde jak tak patrze na Wasze brzuszki to mój to maleńki, jak bym dopiero obiad zjadła i tyle. Aż zaczynam się martwić czy maluszek prawidłowo rośnie, a wizyta dopiero po świętach. Też tak macie, że zaraz po usg jest wszystko super, już będziecie "spokojne" itd, a po dwóch tygodniach od wizyty i jeszcze kolejne dwa do następnej to zaczynacie się martwić? Czy serduszko bije, czy rośnie itd? Bo ja już chyba w paranoje jakieś wpadam.
Ja tak mam dokładnie, i tak od wizyty do wizyty, to straszne. Teraz już nam pisane jest martwić się do końca naszego życia o te bąble w brzuchu:)
-
nick nieaktualnyJa od poczatku mialam zachcianki na ostre zarcie. Wczoraj pizza oczywiscie z papry zkami. No i lubie kwasne
Dzisiaj zupka pomidorowa na wedzonych kosciach
P.s. wczoraj mialam gadke z tesciowa na temat mycia okien. Gorna czesc umyje mi mąż a dolna gdzie juz nie musze sie na nic wspinac chcialam sama dokladnie wymyc. Uslyszalam ze nie wolno podnosic rak do gory bo cos sie moze stac...
Ktos cos na ten temat?
Amy88 lubi tę wiadomość
-
A ja jestem w szpitalu. Atak kolki nerkowej
z dzieckiem jest dobrze.
Ból nie do opisania...mia4444 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
nick nieaktualny
-
Neroli, z podnoszeniem rak to mit i bzdura
Agula, znam ten bóltrzymaj się! Kuruj i uważaj na siebie.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Kkkaaarrr - co do Woli, to ja jestem tam praktycznie codziennie 😉
Dokładniej okolice Kasprzaka.
Brunetka - jaki brzuszek 😁
Aguuula - nie zazdroszczę! Trzymaj się!
Co do zachcianek to ja też słodko, kwasno. Miałam czas na pomarańcze,
Teraz caly czas bym zupę pomidorowa jadła 😂
-
Widzę ze wiecie o czym mówię...
Wykryli 2 kamienie. Po kazdym na nerce ale nie wiadomo czy kamien jest przyczyną bo jest w takim miejscu ze nie zatyka. Chyba ze w przewodzie jest jeszcze 1 i on zatyka ale na usg go nie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 19:06
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
moni05 wrote:Neroli, z podnoszeniem rak to mit i bzdura
Agula, znam ten bóltrzymaj się! Kuruj i uważaj na siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 19:08
-
Neroli wrote:Ja od poczatku mialam zachcianki na ostre zarcie. Wczoraj pizza oczywiscie z papry zkami. No i lubie kwasne
Dzisiaj zupka pomidorowa na wedzonych kosciach
P.s. wczoraj mialam gadke z tesciowa na temat mycia okien. Gorna czesc umyje mi mąż a dolna gdzie juz nie musze sie na nic wspinac chcialam sama dokladnie wymyc. Uslyszalam ze nie wolno podnosic rak do gory bo cos sie moze stac...
Ktos cos na ten temat?
Kolejny zabobon. Ale moja mama też uważa że nie wolno i mam już umyte okna. Nie będę się kłócić o sprzątanie
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku