Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dreamer wrote:Dziewczyny , czy zamawialyscie jakieś ubranka dla dzieci na aliexpress ?? Zwory są śliczne, ceny ok. Tylko boje się o jakość ?
Jakieś doświadczenia ?ja np zamaeialam rozmiar 70 to nawet 68 nie byl
-
Witam się w ten piękny dzień
) kciuki za wizyty :*
Ja wyszłam z młodym na spacer, ale wcale tu nie jest tak pięknie, jak wydaje się być "przez okno". Strasznie zimny wiatr u nas hula. Dopiero co mi dziecko w wózku zasnęło, to sąsiad wziął się za koszenie :p na szczęście dzisiaj go to nie rusza.
Wczoraj byłam na zakupach ciuchowych. W Twoim Stylu i Show są kupony rabatowe do wielu sklepów) wróciłam o 22 i padłam na twarz.
Jak patrzę na te wasze brzuszki, to mój wydaje się być ogromny! -
Ja mam duży brzuchol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ee015442e22.jpg gAgu1, Dominika32, wiktoriaa, Kookosowa, mia4444, Anik-a10, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:Ponoć na dziewczynkę robi się tylko piłeczka z przodu, a na chłopca bardziej na boki się rozchodzi ( rozlewa).
W pierwszej ciąży miałam tylko piłeczkę, a teraz jeszcze za wcześnie- ale ja i tak nie wierzę w te głupoty -
Tak, serio piłeczka. To druga ciąża plus mam mocne przodozgiecie. Taka budowa, nic nie poradzę
Agu1 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Agu1 wrote:moni05 zazdroszcze
u mnie 5ez druga a szalu nie ma
jeszcze zdąży Ci poprzeszkadzać ten brzuch
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Agu1 wrote:W 1 to byla moja duma a zalowalam ze pozno wybiko bo sesji brzuszkowej nie moglam zrobic
Jasne, ze dumamoim minusem w ciąży jest to, ze strasznie młodo wyglądam, bez makijażu w ogóle na jakieś 15 lat... później mochery w kolejkach sapią za mną, ze trzeba się było nie puszczać (odmówiłam przepuszczenia jej w kolejce, miałam dwie rzeczy, ona pełen koszyk...
w ogóle strasznie mnie wkurza, ze są ślepi, a najbardziej partnerzy/mężowie w poczekalni u ginekologa... przychodzą z nimi na usg i zajmują polowe miejsc siedzących... ona w telefonie, on w telefonie, dramat... raz poprosiłam takiego o zwolnienie miejsca, bo nie mogę stać dłużej niż 20 minut z rzędu przed operacje szyjki... jego żona w zaawansowanej ciąży mówi do mnie „no wie pani co? Mi by było wstyd prosić się o miejsce, każda z nas to przechodzi, to nie choroba. Płacimy za wizytę i mąż ma prawo siedzieć”...
jedyne przyjazne miejsce na razie to Rossmann, ale i tam potrafią się kłócić. Mimo tego, ze to nic nie daje, taka polityka firmy.
Ja ZAWSZE przypuszczałam ciężarne/starsze lub z małymi dziećmi osoby, ale karma do mnie nie wraca...
Brzuch jest typowo ciążowy i nie da się go pomylić, zwłaszcza, ze schudłam to on jest jeszcze bardziej widoczny. Wiem, bo gratulują tego, ze rodzina się powiększybez wcześniejszej wiedzy o ciąży
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyU mnie póki co też ledwie coś widać. Bardziej wygląda, jak brzuch po obiedzie z deserem
Co do aliexpress, to czasem tam zamawiam różne pierdoły dla siebie, z ciuchów to tylko legginsy, ale rzeczy dla dziecka stamtąd nie planuję.
Chcę, żeby ciuszki dla malucha były 100% bawełna, a na ali jednak jest masa sztucznych materiałów, nie ma pewności czy to będzie bezpieczne dla dziecka, więc odpuszczam. Zabawek itd. dla dziecka też stamtąd zamawiać nie będę.Neroli lubi tę wiadomość
-
Wiecie drugi dzień z rzędu śniło mi się że mąż mnie zostawił
jakoś mam tak humor że nie potrafię się pozbierać... Jesteśmy razem 13 lat. Nie wyglądam jak miss i nie jestem jakas bardzo urodziwa. Moje poczucie wartosci też nie jest najwyższych lotów i może dlatego te sny. Że jak dużo przytyję w ciąży to już w ogóle nie będę się mu podobac. Nigdy mi nie powiedział że mu się nie podoba ale jakoś chyba mam zwątpienie w sama siebie
ech taki żal post smuteczek mi sie włączył
-
Tez uważam, ze aliexpress jest fajne, ale dla starszych dzieci. Przerażają mnie trochę te rzeczy, zwłaszcza gryzaki i inne bajery „do buzi”...
sunshine03 lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek91 wrote:Wiecie drugi dzień z rzędu śniło mi się że mąż mnie zostawił
jakoś mam tak humor że nie potrafię się pozbierać... Jesteśmy razem 13 lat. Nie wyglądam jak miss i nie jestem jakas bardzo urodziwa. Moje poczucie wartosci też nie jest najwyższych lotów i może dlatego te sny. Że jak dużo przytyję w ciąży to już w ogóle nie będę się mu podobac. Nigdy mi nie powiedział że mu się nie podoba ale jakoś chyba mam zwątpienie w sama siebie
ech taki żal post smuteczek mi sie włączył