Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny.
Tak, moja mama potrafi mi dopiec.Niestety
No dla mnie Święta powinno się przeżywać w inny sposób niż wieczne pretensje do wszystkich i stanie przy garach. Chyba, że ktoś lubi stać, jak Kiniorek. Ze mnie Gesler nigdy nie będzie, nie lubię, nie stoję i ograniczam robienie do min. A już na pewno nie będę się zarzynać w Święta, jak wszystko można kupić, i to naprawdę bardzo dobre.
A jak ktoś mnie zaprasza z oczekiwaniami, że coś przyniosę, albo mi potem wypomni, że nic nie zrobiłam, to dziękuję za takie zaproszenie.ManiaM lubi tę wiadomość
-
Mi strasznie nie służy ta pogoda. Niby ciepło, niby ładnie, biomet korzystny a mnie drugi dzień boli głowa i jestem śpiąca. Tylko ja narzekam?
Ja na zakupy sama na pewno nie jadę, dziś rano widziałam przejazdem parking pod biedronka to mi się odechciało. Ludzie tez powariowali. Musiałam jechać do małego sklepu po chleb i drobne rzeczy, to mnie dziad zastawił i czekałam 20 minut aż przyjdzie i odjedzie. Jeszcze się śmiał. Moja córa prawie w tym sklepie płakała, stara baba jakaś się przepchała i ona idzie, bo ma tylko cukier. Nie, to nie było pytanie. Jeszcze inna znokautowała młoda wózkiem, a inna stara zrugała bo córka powiedziała, ze chce zjeść parówki, a ja jej kupiłam. W każdym przypadku oczywiście się odezwałam odpowiednio do sytuacji
Pamiętajcie ze dzieci i kobiety w ciąży nie poszcząGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Jupik, masz racje. A przy tym stole potem sztuczne uśmiechy i cukierkowe, „życzliwe” rozmowy... dlatego ja i nawet mój narzeczony średnio chętnie jedziemy do teściowej... tam tak jest. On uwielbia moja mamę a moja rodzina bardziej jest za nim niż jego, przekonał się o tym w obliczu nowotworu, nikt z jego rodziny po operacji nie odwiedził go, ani w szpitalu ani po... a odległość? 10km dalej niż ja miałam. Jeździłam do niego ja, moja siostra i moja mama a moja babcia robiła mu słoiczki jak jeszcze pracował w delegacji. Oj, nie lubi mnie teściowa... nie podoba jej się w ogóle ślub. Ale, cóż. PozamiataneGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni to twojemu facetowi trafiła się wspaniała kobieta.
Widzę że teściowa dobra to cud. Jakaś legenda
A my 2 i pół godziny na placu zabaw. Poszłam z mamą więc czasem ja czasem ona biegała. Strasznie pyli ale nie dla nas siedzenie w domu. Wcześniej jeszcze piesza wycieczka do sklepu. Teraz Judka swoim zabawkowym mopem sprząta balkony
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Przedszkolanka, masakra
ja tez jedna pije, dopóki ciśnienie za niskie.
Kokosowa, widzisz, mieszkać z żadna mama bym nie chciałaprędzej czy później i tak to będzie większy lub mniejszy zgrzyt.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziewczyny, jadę po Sanco, dzwoniłam do kliniki i są do odbioru. Ostatni raz wielkie kciuki bo się denerwuję przez ten komentarz lekarza wczoraj, pliz!
Kookosowa, moni05, przedszkolanka:), Cabrera, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:Moni to twojemu facetowi trafiła się wspaniała kobieta.
Widzę że teściowa dobra to cud. Jakaś legenda
A my 2 i pół godziny na placu zabaw. Poszłam z mamą więc czasem ja czasem ona biegała. Strasznie pyli ale nie dla nas siedzenie w domu. Wcześniej jeszcze piesza wycieczka do sklepu. Teraz Judka swoim zabawkowym mopem sprząta balkonyInsta: @CodziennoscM
-
CodziennoscM wrote:To moja jest legendarna, bo jest naprawdę fantastyczna. Nie jest moja przyjaciółką, ale zawsze mnie wspiera i dba o nas. Tak samo teść.
To tylko pozazdrościćsuper że są jeszcze takie.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja tez do świat podchodzę z dystansem. Coś tam ogarnę ale bez szaleństw. Dzisiaj schowałem bombkę bożonarodzeniowa i postawiłam zająca wielkanocnego i kurę
Moja mama tez szaleje ze świetami. Jak mieszkałam w domu to były zgrzyty. Teraz nic mi nie da samej przygotować bo wszyatko ona musi zrobić dla całej rodziny. Przywiozłam dzisiaj to jedzenie i 3/4 poszło do zamrożenia bo nie zjemy tego we dwoje.
Problemy z teściowa są mi raczej obce. Moja teściowa jest z tych spodkopierdzacych. Tez jest to irytujące. Ja jestem raczej nerwowa i impulsywna a ona by mnie na smierć zaklaskała. Tak zle i tak niedobrze. Ale nie ma co narzekać. Zawsze można bylo gorzej trafić.
Wesołych -
Dreamer, moja tez taka słodka żmijka
milutka jest do bólu, a za plecami swoje
dobrze, że nie jeździmy tam często
ManiaM lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Jest zdrowy chłopak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neroli, Kamilka, Kiniorek91, moni05, Dominika32, przedszkolanka:), Karooo93, ManiaM, Cabrera, Kate_88, Alicjaa92, Aguuula;2525, wiktoriaa, adella1, Kasiulina, brunetka91, nuśka91, Dreamer, Kookosowa, Miśka06, kkkaaarrr, mia4444, sunshine03, Kotecki, _nova, Zimri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Japonka!!!
cudowne wiadomość na święta
gratuluję
japonka lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012