Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:Dreamer, moja tez taka słodka żmijka
milutka jest do bólu, a za plecami swoje
dobrze, że nie jeździmy tam często
ManiaM lubi tę wiadomość
-
My juz w domku. Teraz tylko się modlić by nie mieć żadnego ataku...
Dalej biorę antybiotyk i po świętach muszę powtórzyć badania.Dominika32, Karooo93, adella1, ManiaM, Kasiulina, Kookosowa, mia4444, japonka, Cabrera lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Sara, mój dziś jak zobaczył do jakiego stanu doprowadziła mnie jego matka, to wygarnął jej, że się za nią wstydzi ! Żeby jego miłość życia była tak traktowana, on na to nie pozwoli!
Jestem z niego dumna.
Pewnie za to ona rozgada po całej swojej rodzinie swoją wersję, ale najważniejsze że my wiemy jak jest naprawdę
Dziewczyny, życzę wam na te święta dużo cierpliwości do teściowych!przedszkolanka:), Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Sarrrra wrote:Jak ja Was rozumiem mania, moni:) byle żeby partnerzy zdawali sobie z wad matki a nie robili z niej aniołów. Moja jest mistrzem w manipulacji swoimi dziećmi.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, chyba już nie nadrobię tylu stron
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :*
Chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego na święta, przede wszystkim żeby dzidziusie rosły zdrowo wypasione na świątecznych sałatkach, jajkach i mazurkachoraz aby atmosfera była bezstresowa
Czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje w ogóle dzidziusia? Jak się nie odezwie do 20 tygodnia to chyba zacznę świrować x)
A wizytę mam w przyszły piątek, natomiast połówkowe 21 maja, proszę o wpisanie
Co do świąt to na szczęście nie robię totalnie nic i jadę na gotowea teściów mam spoko tak, że też wszystko ok. Moja mama też zawsze miała bzika na punkcie GOTOWANIA i mega przygotowań jedzenia ale na szczęście zawsze przychodziło jej to z taką lekkością, bo ona po prostu lubi to robić
-
spokojnie
ja jestem chuda , w dodatku druga ciąża i też cisza. Lekarz powiedział,że za 2 -3 tyg.powinnam już czuć (czyli jak z Polą).
A jeszcze Wam napiszę..pytałam wczoraj dr o to czy możliwe żeby na tym etapie sączyły sie wody albo skracała szyjka i mój dr mówił,że to możliwe ale to tylko wtedy jak się coś dzieje i jest to na ogół rzadkie. A dzieje się tak najczęściej przy poważnej infekcji kiedy już jest zagrożenie poronieniem. -
Japonka super wieści
gratulacje
Kolejny facecik. Myślicie już nad imionami?
Córką wybiegała się na świeżym powietrzu cały dzień. Myślałam że padnie. Ja zdążyłam pospać godzinę a ta gadzina dopiero teraz zasnęła.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nuśka91 wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, chyba już nie nadrobię tylu stron
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :*
Chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego na święta, przede wszystkim żeby dzidziusie rosły zdrowo wypasione na świątecznych sałatkach, jajkach i mazurkachoraz aby atmosfera była bezstresowa
Czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje w ogóle dzidziusia? Jak się nie odezwie do 20 tygodnia to chyba zacznę świrować x)
A wizytę mam w przyszły piątek, natomiast połówkowe 21 maja, proszę o wpisanie
Co do świąt to na szczęście nie robię totalnie nic i jadę na gotowea teściów mam spoko tak, że też wszystko ok. Moja mama też zawsze miała bzika na punkcie GOTOWANIA i mega przygotowań jedzenia ale na szczęście zawsze przychodziło jej to z taką lekkością, bo ona po prostu lubi to robić
Ja tez nie czuje dzidziusia. Czasami coś tam zalaskocze ale to chyba nie to. Trochę się doszukuje na sile ale to pierwsze dziecko wiec mam jeszcze dużo czasu na ruchy. Wizytę tez mam za tydzień. Mam nadzieje ze już więcej mi tak lekarka nie zrobi ze każe przyjść po miesiącu...
Japonka gratuluje, fantastyczne informacje. Faktycznie poszalalyscie z tymi chłopakami. Dziwnie się czuje z tym bo mam termin na początek października a jako jedna z nielicznych nie znam płci
Dziewczyny, następne święta BOŻE NARODZENIE już z dzieciaczkami
-
przedszkolanka:) wrote:spokojnie
ja jestem chuda , w dodatku druga ciąża i też cisza. Lekarz powiedział,że za 2 -3 tyg.powinnam już czuć (czyli jak z Polą).
A jeszcze Wam napiszę..pytałam wczoraj dr o to czy możliwe żeby na tym etapie sączyły sie wody albo skracała szyjka i mój dr mówił,że to możliwe ale to tylko wtedy jak się coś dzieje i jest to na ogół rzadkie. A dzieje się tak najczęściej przy poważnej infekcji kiedy już jest zagrożenie poronieniem.
Ja się tak obawiam trochę tego sączenia bo leje się ze mnie jakaś woda. Zapytam na wizycie za tydzień.
Czy tez tak macie ?
Właśnie się dowiedziałam dzisiaj ze znajoma trafiła do szpitala bo nie miała prawie wcale wód płodowych w ósmym miesiącu. I była w szpitalu żeby jej te wody uzupełnili. Nie wiem jak to możliwe. -
nick nieaktualnyDziewczyny chciałabym do Was dołączyć. Termin na 5.10 na pokładzie chłopiec i dziewczynka. Usg połówkowe 27 maj 😱
I tez nie czuje żadnych ruchów ☹
Kookosowa, brunetka91, moni05, nuśka91, Jupik, ManiaM, japonka, kasia1518, Kotecki, _nova, Kasiulina, Dominika32, Cabrera, mia4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dreamer wlaśnie dlatego zapytałam,bo ja też mam czasem wrażenie,że to woda. Na szczęście dr mówił,że wszystko ok jest. Podobno wody mają słodki zapach ale weź tu wąchaj wkładki ciągle.. no i są paski które pokazują czy to wody czy nie.
U nas wybrane i chyba już tak zostanie jak wybrała dawno temu Pola- AleksanderKookosowa lubi tę wiadomość