Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję dzisiejszych dobrych wieści!
Kotecki - zdjęcie mega. Jest kciuk w górę, to musi mu tam być dobrze
Ja mam fajna teściową. Nie wtrąca się, nie jest słodziutka, nie jest na siłę przyjacielska. Lubię ją.
Ruchów też jeszcze nie czuję. Myślę, że koło 17 tygodnia dopiero coś się pojawi. Ale też nie szukam ich na siłę, więc może w tym całym pędzie, po prostu nie zauważam tego motylka.
My do brzucha mówimy Czarek i tak już zostanieciężko byłoby mi teraz przyzwyczaić się do innego imienia.
Statystyki dotyczące płci w naszym miesiącu są miażdżące :p ciekawe ile siusiakow odpadnie na połówkowych.
Dobrej nocy i spokojnych, wesołych świątKookosowa, Kotecki lubią tę wiadomość
-
Ja już niby parę razy coś czułam (i nie były to jelita), ale teraz znów cisza. Łożysko mam na przedniej ściance, więc może dlatego. Nie mogę się doczekać regularnych ruchów, bo to taki już namacalny znak, że małe jest, żyje i ma się dobrze
póki ci detektor musi wystarczyć.
-
Dziewczyny, Wesołych Świąt!
Moje nie będą spokojne, bo dziś na kolacji po rezurekcji powiemy moim rodzicom, a jutro teściom
W czwartek (tydzień przed czasem!) przyszły wyniki NIFTY Pro, wczoraj rano miałam USG genetyczne - wszystkie ryzyka nieznaczne, płód rozwija się prawidłowo.
Poprawię trochę statystyki - z NIFTY wyszła dziewczynkaDominika32, moni05, Kookosowa, Kotecki, japonka, Cabrera, Jupik, brunetka91, _nova, Karooo93, adella1, nuśka91, Kasiulina, Matka30+, przedszkolanka:), sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry w Wielką Sobotę
Widzę że temat tesciowych ciągle na tapecie...
Ja też jeszcze ruchów nie czuje,a szkoda bo napewno by mnie to uspokoilo.
Mąż obudził się dziś lekko opuchniety i obolaly w okolicy uszu..mam nadzieję że to wezly chłonne,a nie świnka bo w dzieciństwie nie miał
-
brunetka91 wrote:A imiona też mamy wybrane. Dla dziewczynki Kornelia, a jak będzie chłopak to Kamil 😍
jakby jednak okazało się ze dziewczynka (bo ponoc róznie to później bywa) to Milena.
Kookosowa, brunetka91 lubią tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Czyli dziewczyny jak jest łożysko na tylniej ścianie to ruchy można poczuć później tak? Ja właśnie mam na tylniej.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Awaria_90 wrote:Dziewczyny, Wesołych Świąt!
Moje nie będą spokojne, bo dziś na kolacji po rezurekcji powiemy moim rodzicom, a jutro teściom
W czwartek (tydzień przed czasem!) przyszły wyniki NIFTY Pro, wczoraj rano miałam USG genetyczne - wszystkie ryzyka nieznaczne, płód rozwija się prawidłowo.
Poprawię trochę statystyki - z NIFTY wyszła dziewczynkaja chyba też powiem w święta skoro mamy już wyniki, wiedzą póki co tylko mamy
Awaria_90, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Spokojnego dnia kochane!
Oszczędzajcie się!Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Brunetka oj sny w ciąży to są dobre. Książkę fantasy można pisać
Hania bardzo ładne imię. Ja mam Ania.
Co do imion to ja mam utrudnienie przez pracę. Dużo dzieci już miałam w żłobku i często imię mi się kojarzy. Na szczęście dużo daje moda i przewaga imion z pierwszych 10 . A ja wolę wybierać z końcabrunetka91 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Brunetka oj sny w ciąży to są dobre. Książkę fantasy można pisać
Hania bardzo ładne imię. Ja mam Ania.
Co do imion to ja mam utrudnienie przez pracę. Dużo dzieci już miałam w żłobku i często imię mi się kojarzy. Na szczęście dużo daje moda i przewaga imion z pierwszych 10 . A ja wolę wybierać z końcaKookosowa lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje chłopców i dziewczynek 😁 przewaga chłopców jest bardzo znacząca 🤣
Co do teściowej to raczej jest ok, nie wtrąca się bardzo, ani nic 😉
Z imionami u nas ciężka sprawa. Ja mam kilka typów, ale mojemu mężowi praktycznie nic się nie podoba 🤔🤷
Ale moje typy to - Hania, albo Liliana. A chłopiec - Ignas, albo Nikos 😉
Też pracowałam w żłobku i ja z kolei nie nazwałbym - Leon i Wojtek -
Pioruny nieziemskie 🤣 a dziewczynki to Tosia mi się przejadło 😉
Dziewczynki spokojnych Świąt Wielkanocnych. Spokoju i wytchnienia 😘Kookosowa, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Mi się od zawsze podobały mało popularne imiona. Myślałam na Miłka ( Miłosławska), Florka ( Florentyna), Melania. Mężowi podobała się Aurelia, Liwia. Z Judka mieliśmy trzy typy Aniela, Pola i Judyta.
Gorzej z męskimi. Tu nie było imienia które od razu by nas urzekło. Nikodem jest wynikiem wyszukiwania. Mi się jeszcze podobał Julek i Bartek. Za to Mąż myślą o Tymonie.
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
ManiaM wrote:Nietypowe pytanie nieswiateczne:
Czy jak robicie paznokcie u stop i rzecz jasna same sobie to jesteście skulone, czy wtedy macie okropny bol brzucha po chwili? Ja już robię piąte podejście...
Maniam ja już od 4 tygodni zdjęłam hybryde z nóg i nie robię. Niestety jak uciskam brzuch to mi się kręci w głowie. Za dużo roboty. Niestety zostawiam pazurki niepomalowany
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku