Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje imiona dla dziewczynki: Amelia, Liliana, milena, Łucja, Pola, Oliwia, Gabriela. Dla chłopaka: Piotr, Nikodem, Wojciech, Paweł, Mateusz, Bartosz, Tomasz. Ale żadne mnie tak całkiem nie przekonuje. Albo zbyt oklepane już albo się z kimś kojarzy. I dla dziecka to wszystkie ładnie brzmią ale np nastolatek Gabriel będzie dla znajomych Gabrysiem ? Bez sensu. A tak bym chciała jakieś idealne znaleść i nie zrobić krzywdy dziecku.
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Spirit, Alicja było bardzo mało popularne kiedyś, moja córka ma tak na imię. Ma 7 lat i nigdy nie miała w pobliżu drugiej - rówieśniczki lub starszej
Spirit lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
To jednak prawda, że jak się wybiera imię dla swojego dziecka to dopiero się okazuje jak dużo ludzi się nie lubi
ManiaM, moni05, Spirit, Kookosowa, przedszkolanka:), Kotecki, Kasiulina, mia4444, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jest, każde imię z kimś się kojarzy. Dziewczyny ja po trochu wstaje ale staram się leżeć żeby krwiak szybciej zniknął. Z całego serca życzę Wam Zdrowych i pogodnych świąt, i dziękuję, że zawsze mogę na Was liczyć. To naprawdę ogromne wsparcie jak wiem, że mogę się wyżalicm, zapytać o największą głupotęPaulina
-
moni05 wrote:Spirit, Alicja było bardzo mało popularne kiedyś, moja córka ma tak na imię. Ma 7 lat i nigdy nie miała w pobliżu drugiej - rówieśniczki lub starszej2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:Teraz kilka lat temu był boom na to imię ale liczę właśnie że przez to że popularne to wszyscy zrezygnują i nie będzie ich 5 w klasie
spójrz sobie na te zestawienia imion
chociaż mocno mi się wydaje, ze wciąż jest w pierwszej dziesiątce
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Karooo a dużo pijesz? woda,woda woda kochana!
A ja dzisiaj zgłupiałam , o! Lekarz mi mówił,że ruchy powinnam za 2-3 tyg.czuć. (jak z Polą) ,ale ja chuda plus druga ciąża więc myślę,że może wcześniej,zwłaszcza ze raczej coś tak delikatnego już poczułam. Dzisiaj leżę a tu po lewej stronie czuję coś sie rusza, kładę rękę i zgrubienie (bezbolesne) i za chwilę znika. No powiem Wam,że to było normalne wypięcie dziecka,przecież tego nie da się pomylić jak już to przeszłam..myślicie że zwariowałam czy to możliwe,że jeszcze maluch nie ma tyle siły by aż tak się wypiąć? Według lekarza na wypychanie za szybko , też bym dała że szybko ale sama już nie wiem.. -
Karooo93 wrote:Eh a ja znowu na stresie 😐 odebrałam wyniki moczu i jest dużo gorzej mimo
Syropu żurawinowego i żurawiny w tabletkach ...
Po świętach robię jeszcze posiew, ale wizytę mam prawdopodobnie dopiero 7 mają.
Kurde nie wiem bardzo co mam robić 😨2017 #1
2019 #2
-
Kiniorek oczywiście o tym też pomyślałam od razu bo moje jelita potrafią dać czadu,aleeee to było nisko niziutko,dokładnie tam gdzie 5 min.wcześniej słuchałam detektorem małego- stąd moje zdziwienie
pozostaje czekać i obserwować hehe
Olala lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kiniorek oczywiście o tym też pomyślałam od razu bo moje jelita potrafią dać czadu,aleeee to było nisko niziutko,dokładnie tam gdzie 5 min.wcześniej słuchałam detektorem małego- stąd moje zdziwienie
pozostaje czekać i obserwować hehe
Chociaż powiem Ci że ja dzisiaj poczułam jak mi pod ręką przejechalo leciutko a rękę miałam dość mocno przyciśniętą (trochę prowokuje małego do oddania kopniakiem) :p -
nick nieaktualnyKarooo93 wrote:U mnie z tym lekarzem to tragedia. W kwietniu nie ma już miejsce,
A na maj nie mają grafika i nie mogą mnie zapisać... 😡
Po prostu sama jestem głupia ... Co mam z tym robić ... Czy czekać na posiew
Czy właśnie już np Urosept brać ... 😐😡😡