Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooo93 wrote:U mnie z tym lekarzem to tragedia. W kwietniu nie ma już miejsce,
A na maj nie mają grafika i nie mogą mnie zapisać... 😡
Po prostu sama jestem głupia ... Co mam z tym robić ... Czy czekać na posiew
Czy właśnie już np Urosept brać ... 😐😡😡
Zrób posiew i może spróbuj dostać się prywatnie do ginekologa. Lekarz sprawdzi u zleci jakieś leki na czas do wizyty. Żeby nie było gorzej.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dominika32 wrote:Ja dla syna,bo od początku czułam że to będzie chłopiec wybrałam Julian,wzięłam to z bajki Zaplatani ,poszłam do męża i mówię że Julian A on w skowronkach że Król Julian z Pingwinów z Madagaskaru:-)
A jak na prenatalnych wyszło że na 80% dziewczyna to imię wybral syn i będzie Michalina:-)Dominika32 lubi tę wiadomość
-
Karooo93 wrote:Eh a ja znowu na stresie 😐 odebrałam wyniki moczu i jest dużo gorzej mimo
Syropu żurawinowego i żurawiny w tabletkach ...
Po świętach robię jeszcze posiew, ale wizytę mam prawdopodobnie dopiero 7 mają.
Kurde nie wiem bardzo co mam robić 😨❤❤❤.
-
Dziewczyny jak myslicie lekarz mógł się pomylić co do płci? Bo nie wiem.czy kupować coś czy czekać
Powiedział że na 90% chłopczyk. Czy w 13 tyg może się mylić. Dodam że moja siostra tak miała że pewny A za 3tyg była dziewczynka ..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f1628641d99.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 21:41
Karooo93, Kookosowa, nuśka91, brunetka91 lubią tę wiadomość
❤❤❤.
-
Mam bardzo dużo bakterii prawie 5 tysięcy, dodatkowo lekko podniesione leukocyty i nabłonki płaskie ... Ale dodam, że nie mam żadnych objawów, a
Wydaję mi się że przy takiej ilości bakterii powinno się coś dziać ...
Nie wiem ból, swędzenie czy coś ... -
Karooo93 wrote:Mam bardzo dużo bakterii prawie 5 tysięcy, dodatkowo lekko podniesione leukocyty i nabłonki płaskie ... Ale dodam, że nie mam żadnych objawów, a
Wydaję mi się że przy takiej ilości bakterii powinno się coś dziać ...
Nie wiem ból, swędzenie czy coś ...❤❤❤.
-
Cześć wszystkim 😊 myślałam że już całe ciążowe bummm mama już za sobą. Jestem mamą 1 córci i 4 chłopaków. Miałam implant podskórny który mi nie złożył a później brałam tabletki i zaszłam w ciążę. Teraz aktualnie 16+3tc i niszę w sobie zdrową corcie. Nie wiem czy mnie przyjmiecie ale czytam Was od dłuższego czasu. Pozdrawiam
mia4444, Kotecki, ManiaM, Kookosowa, Jupik, nuśka91, Dominika32, brunetka91, japonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyjmiemy Paulinka, przyda się tu taka doświadczona mama
Co do bakterii w moczu. Moja siostra miała w 7 miesiącu. Poszła do rodzinnego, powiedział ze się nie tyka bo zawysoka ciąża. Odesłał do gina i dostała duomox. Wszystko Przeszło. Dzidzi i ciąży nie zaszkodziło.
Swoją droga ja na początku ciąży byłam u rodzinnego bo bardzo mnie kłuło z boku po lewej stronie. Być może jelita. To powiedział ze w ciąży to on nic nie zrobi i żebym przyszła jak urodzę. Niezle się popisał co nie ?Paulinka 6 lubi tę wiadomość
-
Dołączam do bólowych. To nie taki typowy brzuch czy twardnienie ale czuję macicę strasznie nisko, jest też mocno wypchnięta na przód i nie moge znaleźć sobie dobrej pozycji. Jak usiądę to czuję że cisnę, na leżąco też. Stać to wogole. Zjem trochę a brzuch mi się robi aż ciężko oddychać. Z córką czułam luz i ten brzuch był swobodny. I była bardzo wysoko. Nie zeszła do końca.
Dziś mi poszła krew z nosa bo od pylenia mam katar i śluzówka nie wytrzymała.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dreamer wrote:Moje imiona dla dziewczynki: Amelia, Liliana, milena, Łucja, Pola, Oliwia, Gabriela. Dla chłopaka: Piotr, Nikodem, Wojciech, Paweł, Mateusz, Bartosz, Tomasz. Ale żadne mnie tak całkiem nie przekonuje. Albo zbyt oklepane już albo się z kimś kojarzy. I dla dziecka to wszystkie ładnie brzmią ale np nastolatek Gabriel będzie dla znajomych Gabrysiem ? Bez sensu. A tak bym chciała jakieś idealne znaleść i nie zrobić krzywdy dziecku.
Z tych które podałaś podoba mi się Pola dla dziewczynki. U nas mogłaby kiedyś być ale niestety była dziewczyna szwagra miała tak na imię i na pewno mu tego nie zrobimy.
A i mam braci Tomka i BartoszaBartosz fajne imię takie troszkę nietypowe. Zdrobnienie normalnie Bartek
Karooo co do infekcji niestety nie pomogę. Miałam przed ciążą i brałam furagine i żurawine w tabletkach ale w ciąży nie wiem co się stosuje.
Witaj Paulinkafajnie, że będziesz mieć piątego dzieciaczka
-
nick nieaktualnywiktoriaa wrote:Cześć dziewczyny. Zdrowych i radosnych świąt Wielkiej Nocy, dużo miłości i ciepła rodzinnego
Mój mąż o 5.45 wyjechał do Holandii i zostałam sama z rodzicami, niby tylko 5tyg ale siedzę i rycze, nie mogę się ogarnąć. Miłego dnia mamuśki
Moj tez na 5 tygodni ☹ ale co zrobic..
Spokojnych Świąt Mamuśki🐣 -
nick nieaktualny