Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje, ze aktualizują tutaj tak ładnie jak na różu 😊 bo mnie wkurza tu to okienko do wpisywania, szczerze...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Mi też parę razy wywaliło i pokazało błąd
Dreamer może być. 5-6 miesiąc to te wymarzone 600 g od których dzieci urodzone mają szansę przeżycia. W pierwszej ciąży jak przekroczyłam ten próg to odczułam ulgę a potem tylko czekałam z oo tygodnia na tydzień oby jak najdłużej siedziało.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Cześć dziewczyny. Jak po świętach? Wpadam na chwilę wrzucić Wam mojego kosmite z przed tygodnia
A później muszę nadrobić co napisalyscie. Od paru dni tu nie zaglądałam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cc8ce666bd0.jpg
Dzisiaj miałam wizytę, wszystko w porządku. Nastepna 21 maja.Dominika32, moni05, Kookosowa, brunetka91, japonka, Spirit, Kiniorek91, ManiaM, wiktoriaa, przedszkolanka:), Kasiulina, _nova, nuśka91, Cabrera, Neroli, Karooo93, kasia1518, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
brunetka91 wrote:Awaria_90,ja polecam Doppler H5. Jestem z niego zadowolona 🙂
-
Ja dzisiaj mam całą głowę obolała
Jutro idę do ogólnego lekarza. Wyniki od kardiologa pokaze przy okazji.
Od paru dni czuję jak mi po gardle spływa wydzielin i nie umiem jej odchrzaknac. Dziś odchrzaknelam z krwia. Nie wiem czy nie mam zawalonych zatok
Dziś mi się ckliwie zrobiło że tyle muszę czekać na następne USG... -
Monalisa88, moja koleżanka z pracy miała szczeniaka, który złapał parwowirozę. W domu mu kroplówkę podłączala, bo nie pił i jadł. No i przeżył jakoś, więc i Tobie życzę, żeby się dobrze skończyło.
Ja ruchów też nie czuje, w 1 ciąży na tym etapie już czułam. Pewnie kwestia że mam teraz łożysko na przedniej ściance, podobno wtedy czuć później. Detektor mnie udpokaja, nie mam żadnego problemu ze znalezieniem i pomiarem tętna małego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brunetka norma. Moja Pola dzisiaj szczęśliwa woła do mamy,że jutro jedziemy dzidziusiowi coś kupic a ona z tekstem,że jeszcze się nie kupuje bo za wcześnie. Nie skomentowałam,jutro kupuje i mam zamiar się z tego cieszyc razem z córka.
-
Jupik wrote:Monalisa88, moja koleżanka z pracy miała szczeniaka, który złapał parwowirozę. W domu mu kroplówkę podłączala, bo nie pił i jadł. No i przeżył jakoś, więc i Tobie życzę, żeby się dobrze skończyło.
Ja ruchów też nie czuje, w 1 ciąży na tym etapie już czułam. Pewnie kwestia że mam teraz łożysko na przedniej ściance, podobno wtedy czuć później. Detektor mnie udpokaja, nie mam żadnego problemu ze znalezieniem i pomiarem tętna małego.
Od piatku tez podaje mu kroplowke w domu. Nadal nie da sie namowic nawet na picie wiec dlatego weterynarz szans mu noe daje. Zauwazalne jest ze od wczoraj stan sie nieco pogorszyl ale caly czas mam nadzieje ze mu w koncu zacznie przechodzic. Taki mlodziak jest jeszcze tyle przed nim:( naprawde mi cholernie ciezko...
Brunetka wyzalic sie mozesz zawsze. Jak wodac i ja tego potrzebuje chociaz odbiegam od tematu forum..
Przykre jest ze Twoja rodzina w taki sposob reaguje. Staraj sie tym nie przejmowac. Wiem ze ciezko bo chcialabys by przezywali i cieszyli sie z Toba.
Ja sie moze ucisze narazie bo strasznie metny nastroj mam. Beznadziejny:(Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualny
-
A co z siostrą? Nasze mamy zawsze uważają że wiedzą najlepiej. A spróbuj się sprzeciwić i powiedzieć swoje zdanie. Masakra. Mam podobnie. Jak powiem co myślę, i sama podniosę głos bo do niej argumenty nie docierają to mówi że się rozalcza i pa... To jest denerwujące. Na szczęście sama kupuje rzeczy małemu i z tym problemu nie mam. Gorzej bo ona sama nie wie czy chce wracać z NL i nie wiem jak do niej dotrzeć żeby się dowiedzieć o co chodzi...
-
Ja to mam trochę odwrotny problem z mama. Do tej pory jej nie powiedziałam o ciąży bo wiem ze zrobi z tego sensacje. Będzie się wszystkim chwalić i opowiadać. Nawet jej do głowy nie pryjdzie ze coś może pójść nie tak. A ja jestem już ostrożna.
No ale przyszedł czas poinformować wszystkich. Dzisiaj już pierwsza osoba w pracy zauważyła. I o dziwo myślałam ze mnie to nie spotka jak tak czytałam Wasze wpisy ale pogłaskała mnie po brzuchu żeby się upewnić. Wiec ludzie naprawdę coś maja z tym głaskaniem.... -
nick nieaktualnyJutro podopisuje daty wizyt
Jutro czeka mnie też wizyta u laryngologa. Moje migdałki wyglądają jak przy ropnej anginie, tylko nic nie boli ani nie mam gorączki
Miałam kiedyś mega problem z migdałkami, miałam mieć usuwane, ale potem jakoś się to uspokoiło i właściwie od 3-4 lat nie było z nimi żadnego problemu i właśnie teraz się odezwały
No i oczywiście się martwię czy taka infekcja nie zaszkodzi bobasowi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrunetka najważniejsze to cieszyć się samemu z ciąży
nikt inne tego nie zrozumie tak, jak my same. Rodziną nie warto się przejmować
Póki Ciebie wszystko cieszy to jest ok
Ja nawet z mężem miałam awanturę, bo powiedziałam, że strasznie mnie cieszą zakupy dla bobasa. A on na to, że zepsuł mnie konsumpcjonizm i to najgłupsza rzecz na świecie, że sie cieszę z zakupów 😡
Zrobiłam mu awanturkę i pożałował swoich słów.
Nie będzie mi gamoń odbierał radości z szykowania wyprawki i zakupów dla bobasa