Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po Świętach
tak czytam sobie i się zastanawiam... ja nic dalej nie czuję... żadnych ruchów, kuleczek po ręką ani łaskotania.. nie wiem czy to moje dzieciątko takie malutkie rzeczywiście czy o co chodzi. Też chciałabym coś poczuć
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Ale dzisiaj udany dzień
siędzę sobie ranow wannie i pierwszy raz zobaczyłam jak maluch puka, to taki ekstra obrazek jak brzuszek skacze
Nawet mój M się załapał na pokaz..
No i teraz znowu czuję jak skacze, siedzę w pracy, więc nie obejrzę czy widać, ale myślę, że tak -
nick nieaktualny
-
Basia ja tez nie czuje a to moja 3 ciaza;) w drugiej ciazy poczulam w 15t6d czyli wypada jutro. Wczoraj jak szlam spac mialam wrazenie ze cos czuje ale moglo mi sie wydawac:) jak dzis poczuje tez to bede pewniejsza😊
Ja do wizyty mam tez daleko. Dopiero 21 maja. 😒
I jest to od razu usg polowkowe takze prosilabym o dodanie bo nie jestem wpisana:)
U mnie ostatnio ciezki czas. Moj szczeniak zlapal przed swietami ciezka chorobe kazdego dnia walczymy o jego zycie:( i jak tu stresu nie miec. Moj nastroj jest fatalny swoeta tez beznadziejne z tego powodu.Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa trzymam kciuki za psiaka. Napewno uda się go wyleczyć.
Basia masz jeszcze czas na ruchy. Teraz jeszcze dzidzia mała, możesz mieć inną budowę i ruchy poczujesz później. Ja w pierwszej ciąży poczułam dopiero pod koniec 17 tyg.
Pod koniec będziesz chciała żeby wkoncu wyciągnął ci nogi z żeber hehe
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
No to czekam cierpliwie na pierwsze łaskotki i ruchy
jutro kontrola u tej od prenatalnych, będziemy dokładnie oglądać malucha. Boże tak sie boję i modlę zeby wszystko było dobrze! Już bym chciała żeby było jutro...
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Kaaarrr mnie się dwa razy wydawało że widzę. Ale u mnie na brzuchu widać jak pulsuje skóra w rytmie serca więc ciężko na razie się zorientować
Dziaslo powoli odpuszcza ale muszę brać paracetamol bo inaczej nic nie zjem. A przy okazji chyba działa to w jakiś sposób przeciwzapalnie...
A na obiad dzisiaj barszcz czerwony zabielany z ziemniakamitak nam się zachciało
-
nick nieaktualnyJa tez jeszcze nic nie czuje. Czasek mi sie wydaje jak leze bardzo apokojnie ze cos przeplynie ale pewnosci nie mam. Wizyte mam w piatek i bede błagac o Usg chociaz na sekunde bo nie mam niestety detektora.
A obiadek dzisiejszy to Bigosik od mamusi -
Witam. Trochę mnie nie było. Byliśmy na wakacjach w Kornwalli
pięknie tam jest. Trafiliśmy na piękną pogodę. Mały latał na bosaka po plaży i wchodził do oceanu. I to w kwietniu i to w Anglii hehe. Upał. Ja się spieklam.
Widzę, że nowy wysyp chłopców
Umówiłam się dziś na zwykla wizytę na 16.05. Proszę o dodaniem.japonka lubi tę wiadomość
-
Też nie czuję żadnych ruchów, ale też na siłę nie próbuję ich sobie wkręcić. Ponoć jak się pojawią to kobieta "od razu wie, że to jest to"
My mamy wizytę jutro, ale dziś mam urlop i może uda mi się przenieść na dziś. Bo tak to na wariata z pracy prosto. A połówkowe 22.05 więc nie wiem jak się umawiać potem u mojej lekarki na kolejną wizytę. My dziś mamy 16+2, faktycznie to leci... dopiero co się dowiedzieliśmy a tu zaraz będzie półmetek
-
U mnie tez kiepsko z ruchami. Nawet nie wiem czego się mogę spodziewać. Czasem czuje takie delikatne łaskotanie ale nie chce się nakręcać ze to już to. Zwłaszcza ze potem cały dzień cisza.
Ja wizytuje piątek. Strasznie mi się dłuży. To już będzie 17 tydzień wiec liczę ze coś więcej się już da podejrzeć. Serduszko na przykład. Jak myślicie ? -
Aaga wrote:A co się dzieje z psiakiem?
Parwowiroze zlapal. Od piatku praktycznie trzyma sie na samej kroplowce. Weterynarz dzis mowil ze poki nie zacznie sam jesc i pic to nie ma szans tego przezyc. A pic nie chce bo kazdy lyk podraznia uklad pokarmowy i konczy sie uporczywymi wymiotami:( Jestem z tym psiakiem mocno zwiazana emocjonalnie i sama ciezko to przechodze.Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞