Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia1518 wrote:Dziewczyny mogę jakieś krople na katar używać?
Rozłożyło mnie, na gardło dało radę tamtum verde w sprayu, a z katarem się mecze ... leje się z nosa, zatyka mnie i spać nie mogę.
Tylko tej wody morskiej, tak mi się niestety wydaje...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Przetrwałam! Te święta bardzo mnie zmęczyły. A jutro wizyta u Pani Docent w Poznaniu i dodatkowo stres z tej okazji...
japonka lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Aguuula;2525 wrote:Masakra, wyobrażam sobie. Ja na szczęście miałam męża w domu. Pojechalismy w ciągu 15 minut. W aucie nie umiałam już wytrzymać. Z resztą jeszcze długo się męczyłam bo SOR w naszym szpitalu to porażka. O 15 bylismy na miejscu a dopiero o 17 dostałam cokolwiek na to.
Rozumiem ze tylko raz wylądowałas w szpitalu? Czy później sie to powtarzało? U mnie powodem są kamienie a wtedy juz cos musiało byc w przewodzie bo miałam krew w moczu i mega stan zapalny.2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyMoni, kciuki za jutrzejsza wizytę
U nas Swieta rodzinnie, w rozjazdach, ale ja tak lubię
Kolejna wizytę mam 06.05., ale cis czuje, ze czas szybko zleci..
Na majówkę jedziemy do Paryża, wiec będzie to mała odskocznia
Generalnie oprócz kaszlu (infekcja nie mija już od tygidnia, od jutra inhalacje ze sterydem), to czuje się bardzo dobrze. Zmęczenie już ustępuje, pojawiło się więcej energii, wróciliśmy do
A brzuszek sobie powoli rośnie
Edit...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 06:40
nuśka91, mia4444, japonka, moni05, Dreamer, Kookosowa, Jupik lubią tę wiadomość
-
Moni kciuki za jutrzejsze spotkanie. Na pewno dużo się dowiesz i myślę że będziesz spokojniejsza :*
Oliii ładnie teściu daje czaduweź się sprzeciw, bo będzie coraz gorzej a Ty będziesz chodzić w stresie.
Dreamer oby to nic groźnego... Odpoczywaj dużo.
Ja też brałam Amotaks. A krople do nosa miałam Prenalen ale wiem, że można też Quixx lub inne które są z samej wody morskiej. Na katar miałam też plasterki aromactiv. Bardzo mi pomogły ale któregoś dnia zaczęła mnie boleć głowa od intensywnego zapachu na początku i się trochę zraziłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 23:00
moni05 lubi tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:Dziewczyny mogę jakieś krople na katar używać?
Rozłożyło mnie, na gardło dało radę tamtum verde w sprayu, a z katarem się mecze ... leje się z nosa, zatyka mnie i spać nie mogę.mnie z kolei ból zatok złapał w sobotę a tu ani udrażniajacych kropli ani sterydu nie można więc robiłam ciepłe okłady żelowe... Pomogło ale wczoraj rano wyglądałam jakby mnie ktoś spoliczkował, bo chyba przesadziłam z temperaturą
-
Dzień dobry! Ja tez trzymam za Was kciuki
Zaspalam, wiec szybko się ogarniamGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Hej dziewczyny, z rana złapałam małego detektorem i od razu dzień lepszy
tylko wcześniej to ja chyba łapałam głównie siebie w takim razie
ale przynajmniej już wiem gdzie jest i jak brzmi to z raz na tydzień sobie będę słuchać bo najbliższe usg mam w 16 i 20 tygodniu
Tutaj mój dzidek, nadal dyskutujemy nad imieniem:
http://oversea.jumper-health.com/anglesound/share/heartrate?id=83767brunetka91, Kookosowa, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
Witam
i oczywiście udanych wizyt
Japonka ja też znalazłam dzisiaj małego i dostałam przy okazji pokaż tego jak się ruszatak fajnie było słychać jak ucieka i jak zasadza kopniak w miejscu gdzie mam detektor
młody przyszedł posłuchać i zadowolony, mąż też kopniaka dostał :p
-
nick nieaktualny