Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Po 1.5godz mam 114/69/94. Czuję że serce mi tak nie galopuje, ale to dopiero 1.5godz i jedna tabletka... Parę dni będę brać wieczorem i mam nadzieję, że jednak coś pomoże
dzięki dziewczyny
Co do CC ja się nie wypowiadam. Pisałam o tym już. Nie chce do tego wracac. Im bliżej terminu tym bardziej się denerwuje i z całych sił wolałabym naturalnie...
-
Dziewczyny gratuluję zdrowych chłopaków! 😍
Nam się udało wyjsc rodzinie na basen 😊
Ja rodziłam SN, ze znieczuleniem, bez nacięć i pęknięć, więc w sumie wenflon tez wspominam najgorzej 🤣 aczkolwiek byly chwilę,że mówiłam do Piotrka,że ja już nie dam rady i chce cesarkę 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 22:32
-
Karoo mój mąż też Piotrek
Ja nie chciałam znieczulenia bo bardziej bałam się igły niż bólu. W sumie nie bolało. 7 cm podobno kryzys a ja to przegadałam. Ból jak ból trochę mocniejsze skurcze.
Goemi też się trzęsłam z zimna. Ale to chyba bardziej zmęczenie porodem niż stres. Po CC też mnie telepalo. Podobno normalne po porodzie.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Goemi u mnie bardzo podobna sytuacja. CC w nocy ok g. 23, gdzieś ok 22 zaczął boleć mnie brzuch i być twardy i dzięki Bogu że położna podpięła mnie pod ktg A nie dała nospe i kazała iść spać, bo córeczka się dusila. Akcja była bardzo szybka, też cała się telepalam ze strachu i małej mi nie pokazali tylko usłyszałam jej płacz i zaczełam płakać z nią. Tyle że ja byłam świadoma cała CC. I bardzo szybko wstałam bo chciałem zobaczyć córkę. Mąż mnie zawiózł wózkiem na górę ( bo leżałam na patologii) i tylko 10min udało mi się przy niej postac.
Teraz też dr kazała się szykować na CC bo za krótki czas żeby był SN, także wiem czego się spodziewać, choć obawy są, bo wcześniej nie miałam dziecka 24h pod opieką bo była na intensywnej terapiiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 23:28
kasia1518
-
pOla34 wrote:a wiem czego nie napisalam, Nuśka szukalam Cie tu kobieto w poniedzialek, nawet wyslalam zaproszenie, zeby moc napisac Ci priv bo bylam prawie zdecydowana, chcialam tylko poznac szczegoly i skontaktowac sie z hotelem czy bedzie opcja dostawki dla synka, ale nie odzywalas sie, myslalam, ze moze juz nieaktualne i wczoraj zaplanowalismy cos innego, takze niestety juz nie jestem zainteresowana.
O rany Pola szkoda... Ja niestety mam strasznie mało czasu przez pracę i swoją firmę, nie wyrabiam... Nawet teraz czytam czy coś mi odpisałyście a jest prawie 2 w nocy a o 7 wstaje 🙁 No trudno, może jeszcze mi się uda kogoś ogarnąć.
Co do wszystkich tematów kupowania rzeczy to zazdroszczę, ja zacznę dopiero na L4 w 7 albo 8 miesiącu jak znajdę w końcu czas... -
Hejo jestem po usg. 100 proc dziewczynka Liliana. 300 g. Krwiaka nie na. Blizna gruba. Wszystko dobrze.
meerici, moni05, Spirit, brunetka91, Aguuula;2525, sunshine03, Kookosowa, Karooo93, adella1, Dominika32, wiktoriaa, Kotecki, ManiaM, ammarylis, Goemi, Cabrera, Jupik, kasia1518, mia4444, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:O rany Pola szkoda... Ja niestety mam strasznie mało czasu przez pracę i swoją firmę, nie wyrabiam... Nawet teraz czytam czy coś mi odpisałyście a jest prawie 2 w nocy a o 7 wstaje 🙁 No trudno, może jeszcze mi się uda kogoś ogarnąć.
Co do wszystkich tematów kupowania rzeczy to zazdroszczę, ja zacznę dopiero na L4 w 7 albo 8 miesiącu jak znajdę w końcu czas... -
nick nieaktualny
-
Hej, ale zazdroszczę połówki
u mnie kolejny tydzień skończony i weszłam w 17. Oczywiście przy umawianiu się na połówkowe coś pomyliłam w liczeniu o wydawało mi się że kończę 20 tygodni 31 maja a to będzie tydzień później. Za to dokładnie na rocznicę ślubu
ale chyba 19+4 jest ok na badanie? Byłam pewna że to 20+4
-
Dzien dobry:)
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzis:)
Emikey masz termin w dniu moich urodzin😉 mi tez taki wychodzil wdl om ale ze mam ciaze 2 tyg mlodsza to amm termin pozniejszy wdl usg;)
Kasiulina kupuj:) ja tez nie omijam okazji i dzis jade kupic lozeczko z komoda z przewijakiem. Tez w swietnej cenie:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Dzien dobry:)
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzis:)
Emikey masz termin w dniu moich urodzin😉 mi tez taki wychodzil wdl om ale ze mam ciaze 2 tyg mlodsza to amm termin pozniejszy wdl usg;)
Kasiulina kupuj:) ja tez nie omijam okazji i dzis jade kupic lozeczko z komoda z przewijakiem. Tez w swietnej cenie:)