Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje wizyty! 🤗
Ja biorę Mama Dha jeden tydzień po 1 tabletce, drugi tydzień co drugi dzień i trzeci przerwa 😉, provag - probiotyk, żuravit i doraźnie magnez, pije też wapn, ale to na alergię ...
Co do chrzestnych to też mamy problem z matką, jeszcze o tym nie rozmawialiśmy,ale na pewno będziemy chrzcić w wakacje także jeszcze trochę czasu na zastanowię jest 😉
Dziewczyny z Warszawy 17/18 maja w Galerii Północnej odbywają się darmowe USG dla kobiet w ciąży 😉 podejrzewam,że będzie multum ludzi i nie wiadomo czy się uda w ogóle dostać,ale jestem ciekawa co tam będzie 🤔
-
nick nieaktualnyMoni, mi hemoglobina spadła do Ok 10 i lekarz powiedział, ze musi wdrożyć żelazo, choć mi to było nie na rękę (mój żołądek bardzo złe to znosi
).
Teraz nieco podskoczyła i uzgodniliśmy, ze biorę co drugi dzień
Ps. Cudowna psina, moj urwis uwikł sobie gniazdo w schowanych przed deszczem poduchach z mebli ogrodowychma teraz mięciutko i śpi jak susel
moni05 lubi tę wiadomość
-
Cabrera, ja mam 10,5. I żrem buraki 😋 na następna wizytę nie mam żadnych badań, tak wypada co druga morfologia. Wiec się boje, ze spadnie bardziej.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b25823772f6e.jpg
Dziewczyny zamówiłam ostatnio strój ciążowy z bonprix 😀 normalnie jak się w to ubrałam to mieliśmy z mężem beke przez godzinę 😂😂😂 wyglądam jak torcik z falbankami 😉 na zdjęciu wygląda trochę mniej śmiesznie niż w rzeczywistości ale musicie uwierzyć na słowo że to komedia 😀
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2180dd660ede.jpg
Zastanawiam się czy nie oddać i nie kupić takiego z h&m. Co myślicie? ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 22:14
Kookosowa, moni05, japonka, mia4444, Jupik lubią tę wiadomość
-
Karooo93 wrote:Kookosowa - jaki to kościół? 😊
Karoo kościół w Jabłonnie
Moni jaki futrzak. Słodziak. Zwierzaki to są urocze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 22:23
moni05 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Po połowie dnia jedzenia na komunii ja już jak piłka, nawet pierwsze macanie brzucha zaliczyłam, to już niestety ten czas
dwa razy dałam się wziąć z zaskoczenia, na szczęście rodzina a nie ktoś z ulicy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/425c46883ed5.jpg
A co do zwierzaków to mój kot chyba podsłuchuje małegostrasznie go ciągnie do brzucha. Ja jeszcze nic nie czuję, ale może on tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/390783011978.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 22:43
moni05, Aguuula;2525, Kookosowa, brunetka91, mia4444, ammarylis, Cabrera, Karooo93, Jupik lubią tę wiadomość
-
Piękne brzuszki 😊
PS. W groszkach i falbankach też, Nuśka 😋❤️
Kotek tez super. ❤️ Mój psiak tez na brzuchu leży, ale łamaga z niego straszna i jak stąpnie czasem to masakra... 😋Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzień dobry dziewczyny. U mnie dziś pierwsze rozstępy na piersiach, mimo codziennego smarowania od początku ciąży. Widać tak musi być.
Brzuszki macie śliczne. Ten strój z falbankami wcale nie taki zły, moim zdaniem całkiem uroczo wyglądasz
A zwierzaki wszystkie fajnemoja sunia też odkąd w ciąży jestem to łazi za mną krok w krok
Miłego dnia! -
Dzień dobry
Kciuki za wizyty.
Mój kot od pierwszej ciąży chodził koło mnie. Zawsze się ze mną bawił a potem już tylko chciał leżeć. Jak się córką urodziła to lepszy od niańki. Teraz ona się z nim bawi, głaszcze a on nawet jak zły to jej nie dotkie. I strasznie jej pilnuje.Jupik lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Czesc dziewczyny. Ja czekam właśnie na szybkie usg takie na NFZ wiec to pewnie będzie trzyminutówka. Ale dobre i to.
Mi tez się rozstępy na piersiach pokazały ale to chyba pozostałość po okresie dojrzewania. Teraz skóra się napięła i wyszło. Ale nie widać jakoś bardzo. A tez się dzielnie smaruje.
Udanych wizyt.basia1987 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny:)
Znow sie rozpisalyscie😂
Gratuluje wczorajszych wizyt i kciuki za dzisiejsze:)
Od czego tu zaczac..😂
Co do zglaszania zus zmiane pobytu tez nie zglaszam. Od lutego jestem na zwolnieniu i mam chodzace wiec nie zamierzam a dosc czesto wyjezdzamy na kilka dni na dzialke. W czasie wakacji na dluzej gdy cory beda mialy wolne a maz urlop.
Co do witamin bralam rozne w 1 trymestrze. Ostatnio chcialam kupic prenatal duo wdl zalecenia gin ale ze mieli tylko uno wzielam femibion 2. Do tego aspargin x2 dziennie. Jesli chodzi o systematycznosc to raczej codziennie biore wieczorem cala dawke witamin. O magnezie rano zdarza mi sie zapomniec. Wazne ze pamietam o tabletce na tarczyce.
Któras pytala o grubsze mebelki. Pisalam niedawno ze kupilam lozeczko i komode z przewijakiem. Komode na dniach ustawiam w pokoju bo musze miec gdzie klasc to co dla maluszka kupie😊 wozek mam po mlodszej corce. Fotelik mam wanienke mam.
Wczoraj tez pikusilam sie na zakupy i w sumie wyszlam z niczym. W Lidlu mialam co prawda w dloni paczke 5szt bodziakow z dlugim rekawem. Te chlopiece barwy bo ja caly czas mowie ze bedzie chlopiec. No ale ze ostatecznie jednak plci nie znam nagle stwierdzilam ze jednak mi sie nie podobaja i odlozylam😋
W biedrze nie bylam. A allegro znalazlam fajne komplety poscieli gdzie w niektorych sa rozki i taki chce zakupic na przyszly miesiac:)
Jesli chodzi o chrzestnych tez mam problem. Chrzestna bedzie szwagierka pewnie nawet sie tego spodziewa. A na chrzestnego nie mam pojecia. W rodzinie z chopakami slabo i wypada mi albo moj ojciec albo tesc... Eh. Bede o tym myslala pozniej;)
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞