Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. U mnie paskudnie 6stopni i pada deszcz. Dziś jak siedziałam to poczułam coś dziwnego tak jakby pływanie, smyranie, nie wiem jak to określić ale było to bardzo przyjemne. Położyłam rękę w tym miejscu i cisza. Czy to mógł być bejbik? Chyba za wcześnie, chodź moja bratowa twierdzi że poczuła ruchy w 14tc. No nic. Kciuki za dzisiejsze wizyty !
Jupik lubi tę wiadomość
-
japonka wrote:Po połowie dnia jedzenia na komunii ja już jak piłka, nawet pierwsze macanie brzucha zaliczyłam, to już niestety ten czas
dwa razy dałam się wziąć z zaskoczenia, na szczęście rodzina a nie ktoś z ulicy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/425c46883ed5.jpg
A co do zwierzaków to mój kot chyba podsłuchuje małegostrasznie go ciągnie do brzucha. Ja jeszcze nic nie czuję, ale może on tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/390783011978.jpgJupik, japonka lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Nawet miła pani doktor. Zobaczylam malucha wiec się cieszę ale pani powiedziała mi przynajmniej szczerze żebym poszła prywatnie bo na NFZ maja taki sprzęt ze tylko ogólnie można ocenić ale na serduszko, mózg, organy nie ma szans. Ogólnie dzidzia wazy około 300 gram. Troszkę jest mniejsza mniej więcej o tydzień niż wyszło z prenatalnych. Potwierdziła chłopca na 95 %. Jak widzę jak mąż się cieszy to już bym chyba nie chciała żeby się coś zmieniło. Ale następnym razem to już na 100% celujemy w dziewczynkę. Tylko jeszcze nie wiem jak to zrobić.
Także nie pozostaje nic innego jak czekać na połówkowe prywatnie. Ta lekarka na NFZ powiedziała ze teraz w tych certyfikowanych przychodniach maja taki sprzęt ze ciężko czegoś nie wyłapać. Ale to sprzęt za setki tysięcy wiec przychodnie NFZ się go w życiu nie doczekają.
Ja narzekałam przez weekend ze małe się nie rusza. No to się rozkręcił od wczoraj i daje czadu.
Pogoda okropna. Przelało mnie jak wracałam. A mam piec minut drogi. Ale przynajmniej bułeczki na śniadanie kupiłam.
Miłego dnia wszystkim
moni05, ammarylis, Cabrera, KasiaP, Kiniorek91, Jupik, Kookosowa, wiktoriaa, nuśka91, brunetka91, japonka, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Mąż pojechał na zakupy hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7807c002040.jpg
A u mnie Melmanek tak sobie leży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c10e52b3895d.jpgKasiaP, Aguuula;2525, Jupik, Kookosowa, ammarylis, nuśka91, brunetka91, japonka, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
basia1987 wrote:A ja nie wierzę... po paru tygodniach znowu miałam dziś bliskie spotkanie z toaletą....
Wicie mam wrażenie, że te zgagi co mi towarzyszą to rzeczywiście mogą włoski się pokazaćKasper nie miał włosów jak się urodził i zgagi w ogóle nie miałam. Koleżanka rodziła w 2 MSC częściej i urodziła mała z burzą włosów
i praktycznie cała ciaze miała mega zgagi aż płakała :]
-
basia1987 wrote:A ja nie wierzę... po paru tygodniach znowu miałam dziś bliskie spotkanie z toaletą....Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Kiniorek91 wrote:Basia współczuję ... Dobrze że już mam za sobą.
Wicie mam wrażenie, że te zgagi co mi towarzyszą to rzeczywiście mogą włoski się pokazaćKasper nie miał włosów jak się urodził i zgagi w ogóle nie miałam. Koleżanka rodziła w 2 MSC częściej i urodziła mała z burzą włosów
i praktycznie cała ciaze miała mega zgagi aż płakała :]
Cos w tym moze byc:)
Co prawda nie przypominam sobie bym sie jakos przesadnie ze zgaga meczyla. Czasem jakas byla. Obie coreczki fajne wloski mialy jak sie urodzily😍Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Kiniorek ja w ciąży z córką nie wiedziałam co to zgaga a córką urodziła się z czupryna. Włosy miała i to geste. Wcale jej się nie wytarły
Ja wczoraj się skusiłam na krótkie spodenki z Lidla i czekam aż przyjdą.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dziewczyny, dzięki za kciuki! ja dziś miałam połówkowe.
I.. wszystko okZdrowo rośnie, wszystkie organy ok, serce pyka 148, wszystkie przepływy ok, nie widać żadnych nieprawidłowości, choć badanie trudne- dzidzia ułożyła się tyłem i za Chiny nie chciała się przekręcić (oj, lekarz napukal mi się w brzuch liczac, że się przekręci, ale nic z tego), więc żadne zdjęcie nie wyszło dobrze-trudno. Waży 350 gr i wymiary główki, brzuszka i uda idealnie pokrywają się z wiekiem ciąży- czyli 20+3. No i już wiemy na 100% -lekarz mówił, że już tu nie ma mowy o błędzie- że to chłopak, więc witamy się z Kacperkiem
moni05, przedszkolanka:), Aguuula;2525, Cabrera, Kookosowa, Goemi, nuśka91, Zimri, Neroli, ManiaM, brunetka91, Spirit, Karooo93, japonka, kasia1518, Kasiulina, mia4444, sunshine03, adella1 lubią tę wiadomość
-
Wiktoriaa mam długie z Lidla i musiałam je długo rozchodzić zanim się dopasowały. Wcześniej strasznie sztywne były. Co do rozmiaru to jak dla mnie wzięłam rozmiar większe. Nie lubię obcisłych ubrać. A mimo że wzięłam 40 długie to były luźne a w udach cisnely. W lato krotkie wolę przy duże. I tak pewnie bedziemy już puchły.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku