Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Brunetka, to moja druga szczęśliwa ciąża, ale mimo wszystko widok tak dużych i ciemnych brodawek, tych żył na wierzchu itd jest dla mnie dziwny i zabawny 😋 to, do czego stworzyła nas natura jest niesamowite...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
U mnie za to jedna pierś urosła większa
mam nadzieję, że z czasem się to unormuje, bo dosyć śmiesznie to wygląda 
A słuchajcie, od kilku dni dosyć mocno bolą mnie nogi. Najpierw drętwiały a teraz czuję taki ból jakby w środku. Czy to może oznaczać mało magnezu? Jeśli tak to czy mgoe na własną rękę coś brać czy lepiej skontaktować się z ginem? -
Oli spróbuj magnez nie zaszkodzi na pewno a może pomóc. Mnie też bolą nogi jakby kości. Ale ja miałam uszkodzone biodra od urodzenia i to mam tak przy zmianach pogody. Spróbuj też odpoczywaj i nogi wyżej.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
No to w takim razie jutro kupuje Magnez. Zobaczymy czy pomoże
-
Dziewczyny, na dobry koniec dnia wreszcie zgodziliśmy się z mężem na to samo imię i czekamy na Michałka zwanego również Misiem
moni05, nuśka91, brunetka91, KasiaP, Goemi, przedszkolanka:), sunshine03, Kookosowa, Kotecki, Karooo93, Dominika32, Cabrera, ManiaM, mia4444, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
Michał to najpiękniejsze imię na świecie. Gdybym 25 lat temu nie walczyła tak o to imię dla brata to pewnie teraz miałabym synka Michała. Dobry wybór. Wszystkie Michały których znam są super.
Wstajemy ? Kto dziś wizytuje ?
moni05, Dominika32, japonka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 😁 Witam się w 19 tygodniu 😊
U mnie też pogoda tragiczna, przez to humor też nie najlepszy ehh. Muszę sobie Comy posłuchać chyba, pasuje klimatem hehe.
Szczęśliwych wizyt jak ktoś tam coś ma
Też się trochę boję jak to będzie. Zwłaszcza że to pierwsze dziecko a do tej pory piesek był numerem 1. Niby z siostrzeńcem się chowała więc wie co to noworodek, ale teraz może być inaczej, w końcu pańcia nie będzie teraz miała tyle czasu. I tego też się boję hehehe, że do dziecka zamiast "mamusia cię weźmie" czy coś, będę mówić chodź do pańci 😂😂😂 z przyzwyczajenia 😅Kiniorek91 wrote:Ja mam psiaka jednego i w sumie boje się trochę bo ma swój charakter. Będzie ciężka przeprawa żeby się przyzwyczaił...
moni05 lubi tę wiadomość
-
W Łodzi pogoda tragedia, kolejny dzień bez spaceru z córa, a ona bez spaceru jest marudna i nieznośna. Będzie ciężko cały dzień w domu. Nie chce się z wyra wyjść, a trzeba.
Ja magnez zaczynam brać od dzisiaj. Zwrócę tylko uwagę, żebyście nie brały pierwszego lepszego- Pan Tabletka też ma artykuł na ten temat. Najlepiej przyswajalne to te w postaci mleczanu i cytrynianu. Witaminy dla kobiet w ciąży zawierają najczęściej tlenek, i dlatego Pan Tabletka pisze, że mogłoby magnezu tam w ogóle nie być, i jak ktoś potrzebuje powinien brać osobno. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/747b9d1cbb54.jpg
W nowej bluzce z biedronki. L jednak trochę przy duża ale super wygodna. Polecam
A to mały kopacz w brzuchu
Karooo93, KasiaP, Dominika32, _nova, brunetka91, Cabrera, moni05, Jupik, mia4444, przedszkolanka:), Kasiulina lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku