Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Brunetka, to moja druga szczęśliwa ciąża, ale mimo wszystko widok tak dużych i ciemnych brodawek, tych żył na wierzchu itd jest dla mnie dziwny i zabawny 😋 to, do czego stworzyła nas natura jest niesamowite...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
U mnie za to jedna pierś urosła większa
mam nadzieję, że z czasem się to unormuje, bo dosyć śmiesznie to wygląda
A słuchajcie, od kilku dni dosyć mocno bolą mnie nogi. Najpierw drętwiały a teraz czuję taki ból jakby w środku. Czy to może oznaczać mało magnezu? Jeśli tak to czy mgoe na własną rękę coś brać czy lepiej skontaktować się z ginem? -
Oli spróbuj magnez nie zaszkodzi na pewno a może pomóc. Mnie też bolą nogi jakby kości. Ale ja miałam uszkodzone biodra od urodzenia i to mam tak przy zmianach pogody. Spróbuj też odpoczywaj i nogi wyżej.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
No to w takim razie jutro kupuje Magnez. Zobaczymy czy pomoże
-
Dziewczyny, na dobry koniec dnia wreszcie zgodziliśmy się z mężem na to samo imię i czekamy na Michałka zwanego również Misiem
moni05, nuśka91, brunetka91, KasiaP, Goemi, przedszkolanka:), sunshine03, Kookosowa, Kotecki, Karooo93, Dominika32, Cabrera, ManiaM, mia4444, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
Michał to najpiękniejsze imię na świecie. Gdybym 25 lat temu nie walczyła tak o to imię dla brata to pewnie teraz miałabym synka Michała. Dobry wybór. Wszystkie Michały których znam są super.
Wstajemy ? Kto dziś wizytuje ?moni05, Dominika32, japonka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 😁 Witam się w 19 tygodniu 😊
U mnie też pogoda tragiczna, przez to humor też nie najlepszy ehh. Muszę sobie Comy posłuchać chyba, pasuje klimatem hehe.
Szczęśliwych wizyt jak ktoś tam coś ma
Kiniorek91 wrote:Ja mam psiaka jednego i w sumie boje się trochę bo ma swój charakter. Będzie ciężka przeprawa żeby się przyzwyczaił...moni05 lubi tę wiadomość
-
W Łodzi pogoda tragedia, kolejny dzień bez spaceru z córa, a ona bez spaceru jest marudna i nieznośna. Będzie ciężko cały dzień w domu. Nie chce się z wyra wyjść, a trzeba.
Ja magnez zaczynam brać od dzisiaj. Zwrócę tylko uwagę, żebyście nie brały pierwszego lepszego- Pan Tabletka też ma artykuł na ten temat. Najlepiej przyswajalne to te w postaci mleczanu i cytrynianu. Witaminy dla kobiet w ciąży zawierają najczęściej tlenek, i dlatego Pan Tabletka pisze, że mogłoby magnezu tam w ogóle nie być, i jak ktoś potrzebuje powinien brać osobno. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/747b9d1cbb54.jpg
W nowej bluzce z biedronki. L jednak trochę przy duża ale super wygodna. Polecam
A to mały kopacz w brzuchuKarooo93, KasiaP, Dominika32, _nova, brunetka91, Cabrera, moni05, Jupik, mia4444, przedszkolanka:), Kasiulina lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku