Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:Tylko dodam, że nospę lykalabym w ostateczności. Naukowo udowodnione jest ponoć to, że wpływa na napięcie mięśniowe u dzieci. Lepiej weź dodatkowy magnez i Apap, jeśli to możliwekasia1518
-
Dreamer wrote:Ja tez zamówiłam leginsy w lidlu chyba trzy dni temu. I żadnego odzewu. Nawet nie wiem w jaki sposób wysyłają. JesCZe się z czymś takim nie spotkałam w sklepach internetowych. Ale może dlatego tak jest bo sprzedają produkty które maja wejść dopiero w sobotę do sklepów. W sumie to tak bez sensu kupiłam bo nie wiadomo jaka to jakość. A moje ciałko wyjątkowo teraz wrażliwe.
przychodzi kurierem Inpost.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 23:09
-
brunetka91 wrote:Mia4444, ja też mam jutro wizytę po 5 tygodniach czekania 🤦♀️ Trzymam za nas kciuki 🙂
To jak z tą nospa? Brała któraś więcej niż raz dziennie? -
Brunetka, Apap wg ulotki ponoć
Kasia, o tym nie słyszałam, poszukam informacji i doczytamGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dreamer wrote:Ja tez zamówiłam leginsy w lidlu chyba trzy dni temu. I żadnego odzewu. Nawet nie wiem w jaki sposób wysyłają. JesCZe się z czymś takim nie spotkałam w sklepach internetowych. Ale może dlatego tak jest bo sprzedają produkty które maja wejść dopiero w sobotę do sklepów. W sumie to tak bez sensu kupiłam bo nie wiadomo jaka to jakość. A moje ciałko wyjątkowo teraz wrażliwe.2017 #1
2019 #2
-
To te same legginsy, które były jakieś 2-3 miesiące temu?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Drogie, to byl tak zwariowany tydzien, ze pierwszy raz nie nadazalam was doczytac. W telegraficznym skrocie:
Wtorek, polowkowe, Nina ma 320g, stosunkowo mala glowke i gruby brzuszek, konczyny na wymiar. Usredniajac wyszla idealnie na 19+5 czyli tyle ile wtedy bylo. Szyjka niby 37mm, ale mierzona inaczej niz moj gin, moj mierzy lamana z 2 odcinkow i wyszloby pewnie kolo 4, wiec jest dobrze. Tym samym, zielone swiatlo na wakacje
Wczoraj: o 12 zabookowalismy wakacje z wylotem na 9.05 dzisiaja o 15 jeszze zmienialusmy hotel. Po pracy pojechalam jeszcze z Borysem na rehabilitacje i juz o 18.30 bylam w domu i zaczelam pakowanie naszej rrodziny. O 23 padlam jak trup. Yeraz siedzimy po gatem i czekamy na samolot, powinien byc za 40 min. Mega sie ciesze na ye wakacje, pelen spontan. Oby tylko pogoda byla, ma byc nie jakos super cieplo 21-23 stopnie ale pogodnie, wiec mam nadzieje, ze bedzie fajnie.
Trzymam kciuki za basie, na pewno dzidzia zdrowa tylko taka jej uroda! Pozostalym tez zycze wszystkiego dobrego i nie wykluczone, ze odezwe sie dopiero za tydzienmoni05, sunshine03, Kookosowa, Goemi, Cabrera, brunetka91, mia4444 lubią tę wiadomość
-
Kkkaaarrr przyjemności! 😊 udanego urlopu, pięknej pogody 😘
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzien dobry dziewczyny:)
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Kkkaaarrr udanych wakacji!
Ja dzis ledwo doszlam z przedszkola tak mnie zaczelo ciagnac z prawej strony:/ teraz dopiero pomalu puszcza.
Co do laktatora ja mam reczny. Kupilam na allegro za grosze w licytacji. W 1 ciazy tez mialam reczny i byl wystarczajacy. W drugiej nie mialam wcale.
Milego dniakkkaaarrr, mia4444 lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Hej mamuśki. Dzisiaj dostałam wiadomość że kurier in post pojawi się ze spodniami i spodenkami. Zamawiałam również w poniedziałek do wczoraj miało być wysłane.kciuki za wizyty.
Brunetka mam nadzieję że w końcu się dowiesz kto u Ciebie mieszka w brzuszku -
Dreamer wrote:Nie wiem czy te same bo teraz są inne kolory. I chyba tańsze
chyba, ze piszecie o innych niż są w gazetce
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019