Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie chyba jednak zapalenie pęcherza, bo doszedł ból brzucha i ból pleców. I mam ciągle parcie na pęcherz, a jak idę to leci tylko trochę. Jutro pojadę na badanie moczu, ale nie wiem czym się ratować do wyników, muszę podjechać do apteki i poprosić o coś
-
U mnie łożysko tez nisko. Wizyta w poniedziałek więc zobaczymy czy się coś podniosło.
Dziewczyny to szpitalne jedzenie to masakra. Tym bardziej że oni nie używają przypraw bo nie można, blee. Choc na 6 dni gdy byłam to moze 2 śniadania były w miarę ok...było nawet ciemne pieczywoWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Kiniorek też jestem za łososiową.
Noo to fakt jedzenie nie jest zbyt wyszukane, ja na szczęście leżałam raz w szpitalu i tylko na badaniach więc mogłam sobie iść coś kupić albo rodzina mnie dokarmiałaChoć w Zabrzu w szpitalu mają catering zewnętrzny na obiady i można sobie dzień wcześniej wybrać co się będzie jadło i na prawdę smaczne dania.
-
nick nieaktualny
-
Jupik wrote:W szpitalach to chyba wychodzą z założenia, że jak człowiek chory to nie ma apetytu, więc tyle starczy
a jak nie starczy to niech spitala ze szpitala, haha
Jupik no jestem z rodziny szpitalnej i każdy z kim rozmawiam to mówi że jak człowiek chory to nie je bo nie ma apetytu a jak ktoś się awanturuje o jedzenie to już wiedzą że dochodzi do siebie
Też tak uważam. Ja po zabiegu łyżeczkowania w październiku byłam na czczo. Do 15 dopiero dali nam zupę. I żadna z nas nie zjadła jej. Nie chciało nam się. Osłabione, po narkozie. Nikt nie miał apetytu. Dopiero w domu na spokojnie zjadłam kolacje
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja juz po polowkowych:)
Maluch ma 295g. Termin wdl dzis 4 dni pozniej niz wdl usg w 6tc.
Z maluszkiem wszystko dobrze wszystkie parametry prawidlowe:)
No i plec.. Pepowina przykrywala ale po pomariach patrzala jeszcze raz czy cos dojrzy i mowi ze slabo widac bo pepowina lata ale na jej oko to wargi sromowe. Wiec raczej dziewczynka. 27 czerwca wizyta i sprawdzimy na usg plec.
Takze na dzien dzisiejszy dziewczynka imie Karolinka:) Sunshine jakbys chwilke miala dodaj na 1 str:)
Kurcze dziewczyny w tym szpitalu bym padla z glodu przy takim zywoeniu..ja wiecznie jem od poczatku ciazy
A propos. 5 tyg i kolejne 2.5kg na plus. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 18:53
moni05, brunetka91, Kasiulina, Kookosowa, przedszkolanka:), Karooo93, japonka, Cabrera, KasiaP, nuśka91, Irka lubią tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Dziewczyny, a powiecie mi co Wasi lekarze sprawdzają dokładnie na tych badaniach połówkowych? Bo nie wiem czy moja pani doktor sprawdziła wszystko co powinna. Wydaje mi się,że jakoś specjalnie dużo nie powiedziała i zastanawiam się czy iść jeszcze do kogoś innego
-
Monalisa88 - Karolinka to bardzo ładne imię 😁
Ja co prawda nie mam doświadczenia jeśli chodzi o szpitale, byłam tylko po porodzie z Jasiem i na jedzienie nie mogłam narzekać. Było pyszne! 😊
Nie wiem czy dla kobiet po porodzie mają jakieś inne menu, ale jak dla mnie było extra pod tym względem 😉 -
Ja tam na jedzenie w szpitalu nie narzekam :p mnie smakuje zawsze, może dlatego że jak bylan mala to dużo w spItalach leżałam i się przyzwyczaiłam.
Jutro muszę lodówkę rozmrozic... Muszę bo już mi się sama rozmraża a w zamrażarce mam ścianę lodu... Nienawidzę tego robić ale cóż...
-
Sukienka zdecydowanie łososiowa.
Dziewczyny, współczuje tych szpitali. Ale najważniejsze ze macie profesjonalna opiekę i maluszki są pod kontrola. A z tym usuwaniem wyrostka to kolejny przykład ze co lekarz to opinia. Nawet jeśli będzie taka konieczność to mamy 21 wiek. Lekarze sobie radzą z takimi rzeczami. Tylko po co tak straszą.
Ja bardzo wybredna na jedzenie. Jak mam jeść szpitalne jedzenie to wole w ogóle nie jeść. Od razu tracę apetyt. Ale wiem ze są szpitale gdzie maja naprawdę pyszne jedzenie. -
Dreamer wrote:Słyszałyście ze w Krakowie urodziły się szescioraczki ?
Kurczę ja się nad jednym trzęsę czy mu tam wygodnie, czy sie w pępowinie nie zapłata, czy go nie ugniatam ?
A tu takie cuda się dzieją.
Tak wielki cud. Byle zdrowe były. I żeby mama miała pomoc. Bo mają jeszcze syna 2 lata i teraz 6 to już cała drużyna.
Pierwsze co to z mężem się zastanawialiśmy jak tyle przewieść ze szpitala samochodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 20:44
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
Brunetka, jak tam? Dopiero doczytałam jakie masz przeboje, wiadomo coś już?
U mnie do biura dziś przyleciał mój szef z Londynu więc pogadaliśmy o dalszych planach moichustaliliśmy, że maj i czerwiec pracuję (w czerwcu mój zastępca ma urlop), potem mój podwładny przyleci w lipcu przejąć obowiązki po mnie na ten rok z kawałkiem i mogę się zawijać
czyli na pewno cały trzeci trymestr już w domu i jeszcze kawałek lipca
nie miałam wolnych od pracy 3 miesięcy od 13 lat... Miła perspektywa.
-
Kookosowa wrote:Tak wielki cud. Byle zdrowe były. I żeby mama miała pomoc. Bo mają jeszcze syna 2 lata i teraz 6 to już cała drużyna.
Pierwsze co to z mężem się zastanawialiśmy jak tyle przewieść ze szpitala samochodem.2017 #1
2019 #2
-
pukola wrote:Dziewczyny, a powiecie mi co Wasi lekarze sprawdzają dokładnie na tych badaniach połówkowych? Bo nie wiem czy moja pani doktor sprawdziła wszystko co powinna. Wydaje mi się,że jakoś specjalnie dużo nie powiedziała i zastanawiam się czy iść jeszcze do kogoś innego
Podłączam się do pytania