Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia1518 wrote:A glukozy to się nie robi przypadkiem między 24 a 28 tygodniem? Tak mi się wydaje, ale nie pamiętam dokładnie
Dzięki za opinie dziewczyny, nad fotelem jeszcze pomyślę zatem, ten z Jysk był polecany w zestawieniach foteli do karmienia bo podobno wygodny. Ale uszak z IKEA by się zmieściłmiałam kiedyś lokal gastro i fotel i kanapę z tego kompletu, też mi się zdarzyło w nim usnąć
-
Jupik wrote:Magne B6 zwykły bierze się chyba z 6 talbletek dziennie. Magne B6 forte 3-4. I trzeba regularnie przez dłuższy czas- jednarozawe wzięcie 1 tabletki nic nie pomoże.
-
nick nieaktualny
-
Co do glukozy - ja wciskałam pół cytryny bez problemu w poprzedniej ciąży i jakoś wtedy było to ok. Teraz nagle nie? Zamierzam kupić smakową i jeśli nie w tym, to w innym labo zrobię badanie 😋 nie będą mi mówić jak mam żyć 😁
Ja dzisiaj idę do pepco zobaczyć, czy są jakieś sukienki-namioty 😋 normalnie takich nie nosze, ale teraz bym kupiła ze dwie, trzy za 120zl a nie jedna na przykład w „lepszym” sklepie 🤔Cabrera, Kookosowa, pOla34 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
PS. Ponoć dzisiaj tez biedronka ma jakieś dla mamy i córki
hmmm... zobaczymy. Bo zaopatrzenie mojej mnie wkurza ostatnio
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzień dobry
Moni ostatnio w Pepco nie było nic workowego. Też szukałam na lato. Za to było kilka bluzek które pasują na ciążowe bo są dość luźne i długie i brzuch się mieści.
moni05 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dzien dobry dziewczyny:)
Kciuki za wizyty:)
Postaram sie teraz nickow nie pomieszac..
Dreamer mi na poprzednich baraniach w labolatorium juz mowola ze jak bede miala glukoze to musze zakupic sama w aptece i z nia przyjechac
Ale to zalezy chyba od labolatorium czy maja czy nie. Przy 1 corce nie musialam kupowac.
Kalcia moja mala w 19+5 wazyla 295g. Ale ja zawsze drobne dziewczynki rodze;) po mamusi sa hehe,
Pola ja co prawda nie bylam w Poznaniu na polowkowych ale moja gin z NFZ (ktora bardzo sobie chwale) przyjmuje na Roosevelta w Poznaniu w LuxMedzie. Nazywa sie Jakubowska.kalcia64 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:A glukozy to się nie robi przypadkiem między 24 a 28 tygodniem? Tak mi się wydaje, ale nie pamiętam dokładnie
czasem tą krzywą się robi wcześniej przecież
-
Kupowalyscie juz staniki do karmienia?
Ja ostatnio na allegro wyszukalam. Sa 2 rozmiarowki. Nie drogie. Kupilam i czekalam z obawa co to przyjdzie..😂 powiem szczerze ze sa mega wygodne. Teraz juz wiem ze moge kupic ich wiecej😊Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Kupowalyscie juz staniki do karmienia?
Ja ostatnio na allegro wyszukalam. Sa 2 rozmiarowki. Nie drogie. Kupilam i czekalam z obawa co to przyjdzie..😂 powiem szczerze ze sa mega wygodne. Teraz juz wiem ze moge kupic ich wiecej😊
Ja nie kupuje bo nauczona pierwsza ciąża poczekam czy będzie mleko w piersiach
Zdążę kupić jak się uda. Tak samo laktator
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nick nieaktualny
-
U mnie słabe dni, mały jest jakiś mało aktywny od wczoraj. Wiem,że to jeszcze nie czas na regularne ruchy, ale jakoś zaczęłam się stresowac 😐
Dodatkowo mam jakiś mały brzuch 🙄
Chciałam Wam wrzucić zdjęcie,ale jestem antytalenciem internetowo- telefonicznym i nie wiem jak 🤷🤦
Eh ... -
nick nieaktualny