Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj odpaliłam detektor żeby przed jutrzejszą wizyta sprawdzić serducho i jechać tam spokojniejsza, ale tylko się zdenerwowałam.. Wiem już gdzie przyłożyć, żeby odrazu serce usłyszeć czyli blisko pępka a dzisiaj cisza. Nie mogłam znaleźć i dopiero przy linii włosów znalazłam. Możliwe że dzidzia nagle jest tak nisko? Na dodatek trzymalam w jednym miejscu detektor a ten dźwięk raz był, za chwilę jakby odchodził i cisza i znowu wracał. Nie wiem o co chodzi..
-
Olliiii wrote:Dzisiaj odpaliłam detektor żeby przed jutrzejszą wizyta sprawdzić serducho i jechać tam spokojniejsza, ale tylko się zdenerwowałam.. Wiem już gdzie przyłożyć, żeby odrazu serce usłyszeć czyli blisko pępka a dzisiaj cisza. Nie mogłam znaleźć i dopiero przy linii włosów znalazłam. Możliwe że dzidzia nagle jest tak nisko? Na dodatek trzymalam w jednym miejscu detektor a ten dźwięk raz był, za chwilę jakby odchodził i cisza i znowu wracał. Nie wiem o co chodzi..
Moim zdaniem maluch sie krecil i nie masz sie czym martwic:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
No ja właśnie jeszcze nie czuje dlatego zawsze przed wizytą odpalam. Głupie to no ale jak mam być spokojniejsza to odpalam. Może macie rację, że po prostu fika, tylko tak się zmartwilam że tak nisko jest
-
Brunetka, zapytaj jutro jeszcze lekarza czy sobie bedziesz mogła tez kupic te czopki i aplikować w razie silniejszego bólu. Trzymam kciuki by już teraz było tylko lepiej!
Dostałam paczke z lidla. Spodenki super. Leginsy troszke luźne ale jedne beda po domu a jedne "wychodne" jak jeszcze przytyję
U mnie też często ruchy nisko. Po chwili juz trochę wyżej z boku, po czasie znowu blisko pępka więc mały sobie tam śmiga
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Kiniorek91 wrote:Dzisiaj taki dzień że niby się nic nie chce. Ale mam takie libido że czekam aż mąż wstanie po nocce
Idę szybko zrobić obiad. Później zostanie mi poodkurzac i z młodym na trening
To ja chyba jestem jakaś dziwna, u mnie libido od początku ciazy to mniej niż zero. Któraś też tak ma?
Ja dziś się tyle nastałam przy garach że już do końca dnia palcem nie ruszam tak mnie plecy bolą. Ale za to zjadłam pyszne kopytka i knedle z jabłkami i sosikiem, mniam.
-
ManiaM wrote:To ja chyba jestem jakaś dziwna, u mnie libido od początku ciazy to mniej niż zero. Któraś też tak ma?
Ja dziś się tyle nastałam przy garach że już do końca dnia palcem nie ruszam tak mnie plecy bolą. Ale za to zjadłam pyszne kopytka i knedle z jabłkami i sosikiem, mniam.
Z tym libido nie jesteś sama -
ManiaM wrote:To ja chyba jestem jakaś dziwna, u mnie libido od początku ciazy to mniej niż zero. Któraś też tak ma?
Oj ja tez mam problem z libido. Wspominalam o tym jakis czas temu ale nikt nic nie pisal to nie drazylam tematu. Dla mnke by sex mogl nie istniec ale niestety jest to czestym powodem konfliktu miedzy mna a mezem😳
Chcialabym by bylo jak przed ciaza. A teraz mnie kazda proba zblizenia wrecz drazni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 16:53
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
To witaj w klubie. Robię to tylko dla niego. Tzn nie mówię że dla mnie to jest nieprzyjemne, bo tak nie jest Ale tak naprawdę mogłabym w ogóle tego nie robić. Ciężko aż się do tego przyznać no bo co to za kobieta , która nie potrzebuje seksu..
Niestety są plusy i minusy ciąży, trzeba się poświęcić czasami
-
Ja też miewam momenty, że maluch jest niziuto i czuję nad samym wzgórkiem, a po jakimś czasie ucieka do góry więc to chyba normalne.
Dziewczyny ze Śląska macie jakieś doświadczenia z porodówka w Gliwicach? Dziś lekarka zasugerowała, że bardziej radzi mi rodzić w Gliwicach niż w Zabrzu bo jak to ładnie nazwała "personel jest bardziej empatyczny, a tak samo dobrze wykwalifikowany". Ufam jej bardzo więc chyba jednak rozważymy poród w Gliwicach.
Zapisujecie się do Szkoły rodzenia? Jeżeli tak to w którym tygodniu? -
nick nieaktualny
-
Ja mam odwrotny problem z seksem, ale jakoś się wstydziłam poruszyć. Ja chcę, mąż nie bo się boi.. przez 5 miesięcy kochaliśmy się 2 razy 😱😭 Nie chcę go naciskać ale ostatnio już się tak rozpłakałam że mnie nie chce już 😔😔😔 Ehh.
W ogóle mam dziś tragiczny dzień. Wstałam z płaczem. W pracy 4 godziny wysiedziałam i do domu poszłam. Nie mam siły wstawać rano już, a jeszcze ponad 2 miesiące. Szczerze to nie wiem jak ja to wytrzymam. A może to tylko taki kryzys od paru dni mam. Tylko mi się płakać chce w kółko 😔 -
Ja do około 17 tc w ogóle nie miałam ochoty na seks z tego względu, że nie było to dla mnie przyjemne. Miałam taką blokadę psychiczną, że bałam się w ogóle odczuwać jaka kolwiek przyjemność. A jak się w końcu odblokowalam i nabrałam ochoty to okazało się że mam nisko łożysko i trzeba uważać 🤦♀️