Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Update: kupiłam jedna sukienkę w pepco, wzięłam po prostu L, ale krój ma taki w kształt „A” wiec zobaczymy... no i dla siebie i młodej sukienki z biedronki - tez sobie wzięłam L. Normalnie nosze M
bluzek nie kupowałam. Na razie 😋 ale faktycznie trochę ich jest 😊
Kciuki za wizyty, za połówkowe tez ❤️ Czekam na śliczne zdjęcia 🥰
przedszkolanka:), Kookosowa lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
czesc w ten piekny dzien, ale zimnooooo. Caberera myslę, że z Pietrygi na pewno bedziesz zadowolona, osobiscie nigdy nie bylam na usg, ale slyszalam duzo dobrego.
Gurynowicz tez dobry ginekolog. Ja nie szukam, mam swoje juz poustalane i nie mam zastrzezen, bo z uwagi na mnoga ciaze ciagle cos tam sprawdzaja, typowego polowkowego jeszcze nie mialam, ale za kazdym razem poza przeplywami sprawdzana jest tez dokladnie anatomia i raczej nie ma zastrzezen, wiec az tak bardzo sie nie stresuje, bardziej sie boje, ze te przeplywy sie popsują.
Caberera dzieki za cynk o Mamaville, mam nadzieje, ze uda mi sie pojsc.
Co kuplscie swoim mamom? nie mam pomyslu, szukam inspiracji, w sumie dawno nigdzie nie bylam, myslalam, ze wyslemy kwiaty ale moj maz chyba i tak bedzie musial jechac w okolice rodzicow w poniedzialek i myslalam, ze moze jednak jakis prezent, ale jaki ?
Kciuki za wizytyCabrera lubi tę wiadomość
-
Jupik wrote:Magne B6 zwykły bierze się chyba z 6 talbletek dziennie. Magne B6 forte 3-4. I trzeba regularnie przez dłuższy czas- jednarozawe wzięcie 1 tabletki nic nie pomoże.
Święte słowa. Magnez trzeba jeść regularnie i w dużych ilościach. Pojedyncze tabletki nic nie dają.
-
moni05 wrote:Update: kupiłam jedna sukienkę w pepco, wzięłam po prostu L, ale krój ma taki w kształt „A” wiec zobaczymy... no i dla siebie i młodej sukienki z biedronki - tez sobie wzięłam L. Normalnie nosze M
bluzek nie kupowałam. Na razie 😋 ale faktycznie trochę ich jest 😊
Kciuki za wizyty, za połówkowe tez ❤️ Czekam na śliczne zdjęcia 🥰
Wrzuć zdjęcia sukienek. Ja z legginsów z Lidla jestem bardzo zadowolona. Za takie pieniądze to super jakość.
-
Kiniorek91 wrote:Hmm a może bon do galerii? Albo do kosmetyczki?
Moja mama w NL więc złoże jej życzenia. A teściową od męża dostanie klasycznie kwiatki i Rafaello -
Brunetka, super ze jutro wychodzisz. Teraz uważaj na siebie. Już Ci lepiej ogólnie?
Ja czekam własnie na przesyłkę z lidla. Dziś ma być.
Co do prezentu dla mamy to ja tego roku kupiłam pięknego storczyka bo bardzo lubi i alpejskie mleczko, które tez lubi
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dominika32 wrote:Hej;-)
Kciuki za wizyty;-)
Mania ja tez biore magne b6 ale 4-6 tab dziennie,Tobie pomaga 1 na kilka dni??
Powiem tak, lekarz mi nie kazał brać zapobiegawczo jak witaminy, tylko jak odczuwam jakiś bol, dyskomfort, i nie mam żadnych bóli, tylko od wczoraj coś tak czuje ruchy bardzo nisko no i mam twardy brzuch i plecy bolą trochę. Staram się oszczędzać. Ale myślę że to coś z pecherzem. Jutro wizyta na szczęście
-
Dreamer wrote:Wrzuć zdjęcia sukienek. Ja z legginsów z Lidla jestem bardzo zadowolona. Za takie pieniądze to super jakość.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b64bf6e7cea.jpg
Jak za taką cenę to są spoko, tak myślę.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyKarooo93 wrote:Kombinowałam że zdjęciem, ale nie wiem czy mi się udało 🙄
https://zapodaj.net/17decffa3099b.jpg.html
ja też mam mały brzuch, podobny do Twojego, a jestem 4 tygodnie dalej
wszyscy mi mówią, że mam mały, ale nie przejmuję się, bo mały rośnie ładnie, a ja nie muszę zmieniać dzięki temu garderoby póki co -
nick nieaktualny
-
Dreamer wrote:Dziewczyny właśnie przed chwila strasznie mi się napiął brzuch na gorze i był takie mega twardy. Bardzo się wystraszyłam. Czy miewacie takie coś ?
Ja w kolejce od 2h ale niedlugo ja..