Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dreamer wrote:W kwestii glukozy. Pytałam w synevo czy można przynieść ten napój. Powiedzieli ze nie. U nich tylko standardowa glukoza bo do tego maja tylko normy przyjęte. Także pytajcie zanim kupicie. Może ktoś wie jak w diagnostyce ?
-
Jakiś czas temu dwie dziewczyny pisały tutaj, że będą mieć polowkowe w 19t5d. Jak to czytacie to dajcie znać czy nie było za szybko i było wszystko widać. Za cholerke nie mogę sobie przypomnieć kto to był
Monalisa88 lubi tę wiadomość
-
Olliiii wrote:Jakiś czas temu dwie dziewczyny pisały tutaj, że będą mieć polowkowe w 19t5d. Jak to czytacie to dajcie znać czy nie było za szybko i było wszystko widać. Za cholerke nie mogę sobie przypomnieć kto to był
Ja mialam 19t5d we wtorek. I czas byl w sam raz wszystko bylo ladnie widac:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Kiniorek91 wrote:Ja mam czasem takie dni, że placze z byle powodu. W sumei to mam sama ochotę na pójście na ten film "Wymarzony". Ciężki temat ale myślę, że warto zobaczyć.
Mały mnie atakuje od rana, a nie potrafie sie wziąć za zakupy.
Mam do zrobienia ta truskawkową chmurkę.
Basiu współczuję siostrze...
A w sumie mam pytanie. Jak na skończony 22tc to 4.5kg to dużo na plus?
Ja w 20c mam 4.5kg na plusie. Ostatnie 5 tyg przytylam 2.5 poprzedni 1.5
Wgl kalkulatora wagi ciazy przy moim BMI (waga normalna) na 20-21tc w normie jest przybranie 4.5 do 6.3 kg od poczatku ciazy:)Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Ja mialam 19t5d we wtorek. I czas byl w sam raz wszystko bylo ladnie widac:)
Kurczę a ja 20 tc i znowu poleciał 1 kg w dół i jest 50,5 kg. Już teraz chyba powinnam tylko rosnąć a nie chudnąć.. -
Olliiii wrote:O to jest nadzieja, że się uda zrobić połówkowe dzisiaj
Kurczę a ja 20 tc i znowu poleciał 1 kg w dół i jest 50,5 kg. Już teraz chyba powinnam tylko rosnąć a nie chudnąć..
Teoretycznie polowkowe sie robi od 20tc wiec ja szlam na wizyte spokojna ze sie uda. Bardziej bylam zestresowana jak wyjda pomiary:)
Co do wagi jeszcze przytyjesz. Jesli maluch ladnie przybiera na wadze to mysle ze nie musisz sie tym martwic. Najwyzej wspomnij na wizycie.Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Olliiii wrote:Jakiś czas temu dwie dziewczyny pisały tutaj, że będą mieć polowkowe w 19t5d. Jak to czytacie to dajcie znać czy nie było za szybko i było wszystko widać. Za cholerke nie mogę sobie przypomnieć kto to był
-
Ja za to zamiast płakać to mam nerwy i niedługo będę pluła jadem jak żmija hehe
już sobie siebie wyobrażam jako bazyliszka. Serio może rzeczywiście będzie dziewczynka tyle hormonów jednocześnie.
Dziś próbowali mnie namówić w pracy żebym została do koszyka na lipca. Odmówiłam. Nie wyobrażam sobie w upalne do pracy. Już mi jest ciężko a jeszcze cały czerwiec przede mną. I to kobiety, powinny rozumieć w jakiej jestem sytuacji.
Wiktoria gratuluję dziewczynkiwiktoriaa lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja po wizycie. Maluch 385 gram. Czyli nie zaduzy:p ale w normie. Ogólnie wszystko dobrze. Pani powiedZiala ze wszystko się jej podoba oprócz charakteru. Chciała mu zrobić ładne zdjęcie 3D ale za Chiny sobie nie dał. Odwrócił się głowa do kręgosłupa i nie było szans go ruszyć. Chłopiec nie do podważenia. Szyjka urosła z 36 mm na 38 wiec jednak się da.
Zapytałam o glukozę. Ona zdecydowanie poleca smakową. I odesłała mnie do diagnostyki bo tam robią.
Delikatna grzybica jest ale trudno. Trzeba przeleczyc.ManiaM, wiktoriaa, brunetka91, moni05, adella1, Cabrera, japonka, Kookosowa, kasia1518, Jupik, KasiaP, Goemi, przedszkolanka:), Kasiulina, mia4444 lubią tę wiadomość
-
brunetka91 wrote:Czekali na wyniki posiewu, wyszła infekcja, I dostałam właśnie dozylnie antybiotyk, za 6 Godzin drugi raz, więc o 17 i wtedy do domu.
P. S. Wiktoriaa, to ja mam lepiej. TV za darmo w szpitalu 😜 -
_nova wrote:Ja polecam szkołę rodzenia "cud narodzin". Działają w Goleszowie, Bielsku Białej, Żorach i jeszcze jakiś miejscowościach na Śląsku. Chodziłam w pierwszej ciąży i byłam bardzo zadowolona. Bardzo ciekawe tematy, fajni prowadzący. Niektóre tematy były omawiane przy partnerach, a na inne chodziły same dziewczyny. Szkoła jest refundowanaz NFZ, tylko trzeba zadeklarować, że będzie się pod opieką ich położnej. Zawsze po porodzie można zmienić deklarację, jak chcemy, żeby kto inny chodził na poatronazowe.
Jak ja chodziłam, to zajęcia prowadziła głównie Agata Pasterny i była w tym rewelacyjna, ale z tego co słyszałam, już tam nie pracuje.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Sarrrra wrote:ALE ŚLICZNE W SZCZEGÓLNOŚCI TA ZIELONA cI ŁADNIE LEŻY AŻ SAMA ZOBACZĘ. JAKI MASZ ROZMIAR? I CZY WYCHODZA DUŻE CZY MAŁE? BO JA MAM CHYBA DUZE M I NIE WIEM CO BYM MIAŁA ZAMÓWIĆ.