Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwemhe wrote:Ok. Na aliexpress są cuda dla chłopcow właśnie to o czym marzyłam:-). Czy ktoraś zamawiała? Czy one jakościowo są dobre? Czy nie ma problemow na granicy?.podekscytowałam się
.piękne są te ciuszki:-)
Ja zamawiałam na Ali. To co mi przyszło to jakość super. 100% bawełny i to takiej mięciutkiej. Ale ja czytam opinie i przede wszystkim dokładnie oglądam zdjęcia te które ludzie wrzucają. Inna sprawa ze ja zamawiałam rzeczy które wcale tanio nie wyszły. Ceny porównywalne do polskich sieciówek. Napewno nie zamawiaj bardzo tanich rzeczy. I takich bez opini klientów. AliExpress to chińskie Allegro wiec różnie można trafić. Porównując np do pepco gdzie tez chińszczyzna to ja na Ali trafiłam o niebo lepiej ale tez znacznie drożej. Nie kupisz na Ali bodziakow za 5 zł. Mi się zakupy mega udały wiec będę dalej eksperymentować bo wzory maja znacznie ciekawsze. Ale liczę się z tym ze napewno się na czymś przejadę. Dlatego nie zamówiłam dużo naraz tylko sukcesywnie.
-
emikey wrote:Ja synowi staram się kupować ciuszki we wszystkich kolorach. Jak widzę coś z serii chłopięce nie niebieskiego czy szarego to kupuje hehe. Tym sposobem ma i t shirt różowy i brzoskwiniowy i fioletowy
Teraz już nie narzekam bo są śliczne ogrodniczki i szorty dla chłopców. Ale jak był niemowlakiem to faktycznie te pajace były takie nijakie. I wszystko w auta lub dinozaury. Albo auta prowadzone przez Dinozaury...
U mnie na początek ubranka będą dość neutralne czyli szare, niebieskie, beżowe i podobne, ale z większymi rozmiarami poszalejęOgólnie mam plan ubierać w to co sama noszę mniej więcej kolorystycznie, tak samo jak dziewczynki bym nie ubierała w róże. Granatowy i szary noszę
ale też zielony albo musztardowy uwielbiam.
Wczoraj robiłam inwentaryzację ubranek to mogę pokazać co mniej więcej mampodobają mi się też kolory u Mamyginekolog (zwłaszcza te szarości, turkusy itp.)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa7e32516725.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 17:14
ManiaM, moni05, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
japonka wrote:U mnie na początek ubranka będą dość neutralne czyli szare, niebieskie, beżowe i podobne, ale z większymi rozmiarami poszaleję
Ogólnie mam plan ubierać w to co sama noszę mniej więcej kolorystycznie, tak samo jak dziewczynki bym nie ubierała w róże. Granatowy i szary noszę
ale też zielony albo musztardowy uwielbiam.
Wczoraj robiłam inwentaryzację ubranek to mogę pokazać co mniej więcej mampodobają mi się też kolory u Mamyginekolog (zwłaszcza te szarości, turkusy itp.)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa7e32516725.jpg
Juz trochę masz
To ja znowu odwrotnie. Unikam bieli i szarości. Mam trochę takich ubranek bo mama mi kupuje ale ja małego od 1 dnia życia staram się ubierać w zieleń, żółć, czerwiec, pomarancz. Niebieski jeszcze ujdzie. Ale szary, czarny, beżowy, khaki, brąz, granat i biel to na marginesie u mnie są. Teraz jak już jest "toddlerem" to mam całą paletę kolorów do wyboru. Tak jak pisałam ma i ciuszki różowe i fioletowe. Brakuje mi tylko chyba Lila.Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Emikey to mamy podobnie. Ja też lubię jak dzieci noszą jasne kolorowe ubranka
Ale dziś gorąco. Wracaliśmy od teściów to lało a dojechaliśmy do domu a tu suszapamiętajcie dziewczyny żeby się nawadniać
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dreamer wrote:Ja zamawiałam na Ali. To co mi przyszło to jakość super. 100% bawełny i to takiej mięciutkiej. Ale ja czytam opinie i przede wszystkim dokładnie oglądam zdjęcia te które ludzie wrzucają. Inna sprawa ze ja zamawiałam rzeczy które wcale tanio nie wyszły. Ceny porównywalne do polskich sieciówek. Napewno nie zamawiaj bardzo tanich rzeczy. I takich bez opini klientów. AliExpress to chińskie Allegro wiec różnie można trafić. Porównując np do pepco gdzie tez chińszczyzna to ja na Ali trafiłam o niebo lepiej ale tez znacznie drożej. Nie kupisz na Ali bodziakow za 5 zł. Mi się zakupy mega udały wiec będę dalej eksperymentować bo wzory maja znacznie ciekawsze. Ale liczę się z tym ze napewno się na czymś przejadę. Dlatego nie zamówiłam dużo naraz tylko sukcesywnie.
Te pajace ktore oglądałam to.tak srednio 30 zl za jeden. Wiec cenowo podobnie do HM ale kolory właśnie takie ładne żywe:-).
No to sprobuje
Japoneczka ale wypas masz już niezłą kolekcjębrawo ty.
-
Ja z HMu w końcu kupiłam szorty ciążowe- i wzięłam roz.42 przy moim 40. Roz.40 był taki akurat, że miałam wrażenie że jak 1 kg przytyję i już nie będę się czuć swobodnie. 42 sa luźniejsze i lepiej się w nich czuję, a wcale nie wiszą i źle nie wyglądają, na pewno na jeszcze posłużą jak dojdą dodatkowe kg.
A czy te szorty z Lidla to rzucają raz na jakiś czas? Bo ja ich w sklepie internetowym nie mogłam i nie mogę znaleźć, może się spóźniłam.. -
W gazetce w Lidlu szorty były od 23 mają do wyczerpania zapasów. Być może nie mają na stanie. Ale skoro tak szybko poszły to jeszcze je dadzą
myślałam że w sklepie internetowym są ubrania nawet jak w stacjonarnym już nie ma.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
U mnie są już w wyprzedażowych koszach ale tylko 36 i 42 widziałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 23:21
-
Miłego dnia wszystkim
Ja jadę zaraz na badanie krwi i zastanawiam się czy mogę wziąć tabletkę żelaza jeśli muszę zbadać żelazo? -
Wieczorem wzięłam tabletkę, więc chyba sobie wtedy daruje dzisiaj żelazo skoro może wyjść zafalszowany wynik
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
ja znowu rozpaczam, że w pracy jestem (tak wiem, powtarzam się)
Gdybym tylko potrafiła się nie skupiać na tym, to może by mi szybciej zleciało
A tak to dziś mam połówkowe, ale dopiero o 17. Ciekawe co tam się dowiem ciekawegooby same dobre rzeczy.
Brunetka, ja mam na środę dentystę, też się boję jak cholera 😂Kookosowa, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po weekendzie
Moni, super kiecka
Japonka, już zacną kolekcję zebrałaś! Troszkę zazdroszczę
Ja byłam w sobotę w 2 h&m stacjonarnych i te ciuchy ciążowe w ogóle na mnie nie leżą. Do sukienek i bluzek cycki mam za duże
W końcu na siłę kupiłam jakąś 1 sukienkę, w której się w miarę ok czułam. Ale przyszłam do domu i uzmysłowiłam sobie, że przecież spodenek żadnych nie mam ;(
No kurcze, naprawdę nie odnajduję się w tej nowej figurze
Brzuch mi nie przeszkadza, ale te olbrzymie piersi
Help!!
moni05 lubi tę wiadomość
-
Cabrera, to chyba cie nie pociesze jak powiem, ze wraz z porodem brzuch zmaleje, ale piersi dopiero wtedy na dobre urosną.
Ja mam ten 'komfort', że biust ciążowy i w trakcie kp to jedyny okres w moim życiu kiedy rzeczywiście czuję że go mam, bo mam mega małe piersi i tylko dzięki extra push-upom cokolwiek odstaje od klatki piersiowej. Także, ja z obecnego stanu się cieszę. Ale, jak to mówią, kobiecie nie dogodzi, mi brzuch, a w zasadzie brak talii mega przeszkadzają, patrzę na siebie w lustrze i czuję się średnio z tym co widzę