Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarrrra z tą samotnością to Cie doskonale rozumiem. Ja namaciwrzynskim I na emigracji w Anglii czulam się jak w więzieniu. Teraz jest trochę lepiej bo zaczekam chodzić do dwóch klubów maluszka gdzie są dzieci w podobnym wieku co Gaba i dużo expatow w tym Polaków. Ale był czas, że zdolowana byłam. Nie było sensu się ubrać czy uczesac. I czekanie do wieczora na męża tylko po to żeby wrócił i powiedział, że jest zmęczony.
-
Więc tak, ciąża potwierdzona, na jego oko skończone 5tyg. Więc o kilka dni młodsza niż wg OM. Ale przez wysoką betę jest pęcherzyk i ledwo, ledwo widać cień kropka, lada dzień będzie biło serduszko.
Wizyta serduszkowo-pomiarowa, określająca dokładnie wiek ciąży będzie 18.02, bo miałam dziwny ten cykl. Widocznie tak miało być.
Karta ciąży jest oczywiście założona, ciąża pojedyncza.
Jeszcze kolejna wizyta, na którą mam przynieść tysiąc wyników różnych badań będzie 6 marca.
Więc proszę o wpisanie tych dwóch wizyt
Dziękuję za wszystkie kciuki :*przedszkolanka:), meerici, Niecierpliwa..., Kiniorek91, kkkaaarrr, sunshine03, Kotecki, basia1987, Jupik, Agu1, Dominika32, Paolka_25, kalcia lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Więc tak, ciąża potwierdzona, na jego oko skończone 5tyg. Więc o kilka dni młodsza niż wg OM. Ale przez wysoką betę jest pęcherzyk i ledwo, ledwo widać cień kropka, lada dzień będzie biło serduszko.
Wizyta serduszkowo-pomiarowa, określająca dokładnie wiek ciąży będzie 18.02, bo miałam dziwny ten cykl. Widocznie tak miało być.
Karta ciąży jest oczywiście założona, ciąża pojedyncza.
Jeszcze kolejna wizyta, na którą mam przynieść tysiąc wyników różnych badań będzie 6 marca.
Więc proszę o wpisanie tych dwóch wizyt
Dziękuję za wszystkie kciuki :*
No ....!! Juz sie martwilam ze tal dlugo milczysz cieszę się bardzo że jest dobrzemoni05 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochane :* jak lekarz umówił 2 wizyty na przód i na tą za miesiąc dał skierowanie na mnóstwo badań to on musi wiedzieć, że jest dobrze.
I swoją postawą mnie bardzo uspokoiłprzedszkolanka:), sunshine03, Paolka_25, kalcia lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kiniorek91 wrote:Moni super! Uwielbiam takie wiadomosci
Teraz tym bardziej czekam na swoja wizyte i trzymam kciuki za jutrzejsze ktora jutro idzie kropka ogladac?
Niecierpliwa na pewnoGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyKiniorek oliwka może być lepsza od tych kosmetyków w kosmicznych cenach
Na tym blogu są przeanalizowane składy takich preparatów na rozstępy i większość szału nie robi.
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html?m=0
Ja wczoraj przeanalizowałam kosmetyki wg listy z tego bloga, które składniki są szkodliwe w ciąży i sporo moich kosmetyków się nie nadaje do stosowania w ciąży w ogóle wiedziałam, że kosmetyki to w dużej mierze chemia, ale nie spodziewałam się, że mogą być szkodliwe w ciąży, skoro można je wszędzie kupić -
Ceny tu zawyźone ,ale i ja mam oliwkę i według mnie te drogie wcale nie dzialają lepiej (nawet bio oil ;p).
Kiniorek ja leżąc przed chwilą dostalam takiego ataku podświadomego stresu(?) że szok. Zrobiło mi się słabo i biegłam do wc. Wypiłam melise i jest lepiej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 22:04
-
nick nieaktualnyja mam termin z OM 30.09./01.10. Byłam u dwóch różnych lekarzy i jeden mi z OM wyliczył na 30.09. a inny na 01.10. Następna wizyta za równo tydzień
Kiniorek też jestem po poronieniu i też się oczywiście stresuję, bo chciałabym, żeby się udało, ale trzeba być dobrej myśli i spokojnie czekać. Co ma być to i tak będzie i cały czas sobie powtarzam, że moje zamartwianie się tej ciąży nie pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 22:05
-
Chwale się! Wlasnie wróciłam od mojego dr, który mnie elegancko przyjął poza kolejką na IP pojechalam po refundowana recepte na lutke, a przy okazji zobaczylismy co tam u nowego czlowieka slychac. I?!?!?! Byly migajace piksele, serducho jest! Cale 2.7mm czlowieka odpowiada idealnie 5t6d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 22:40
przedszkolanka:), Jupik, moni05, sunshine03, meerici, Dominika32, Paolka_25, kalcia, PEwa, mila_88 lubią tę wiadomość