Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr wrote:Durna ja! Zjadłam zupę fasolową na obiad i umieram!! Zaraz mi brzuch eksploduje...
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
meerici wrote:Sunshine , wpiszesz i mnie? Termin na 1.10., Katowice, serduszko już bije następna wizyta 16.02.
Kkkaaarrr maz zielony bedzie w nocy
Paolka ja wlasnie sie zdrzemnelam z moim. Ale zaczal chrapac i mnie obudzila. Wstalam i taka nijaka i tez bym cos zjadla dobrego :p -
Kiniorek91 wrote:Jaka czesc Katowic moze gdzies mamy blisko do siebie
Kkkaaarrr maz zielony bedzie w nocy
Paolka ja wlasnie sie zdrzemnelam z moim. Ale zaczal chrapac i mnie obudzila. Wstalam i taka nijaka i tez bym cos zjadla dobrego :p -
Agu1 wrote:Kochana doskonale cie rozumiem... ja rowniez nie mam wielu znajomych siedze tylko z dzieckiem... czasem dobrze z kims pogadac od razu sie lepiej robi....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 18:30
-
Miałam dziś okropny dzień. Aż się popłakałam z nerwów. Krwawienia dostałam w pracy. Zwolniłam się do domu i umówiłam do lekarza. Mój od in vitro zadzwonił i kazał brać no spe i zwiększyć progesteron. Na szczęście wizyta mnie uspokoiła. Krwawienie potem już się nie powtórzyło, obraz usg ok i pojawił się zarys zarodka a wczoraj nie było go widać
-
nick nieaktualnyBaylee wrote:Miałam dziś okropny dzień. Aż się popłakałam z nerwów. Krwawienia dostałam w pracy. Zwolniłam się do domu i umówiłam do lekarza. Mój od in vitro zadzwonił i kazał brać no spe i zwiększyć progesteron. Na szczęście wizyta mnie uspokoiła. Krwawienie potem już się nie powtórzyło, obraz usg ok i pojawił się zarys zarodka a wczoraj nie było go widać
Ja idę jutro na kolejną wizytę w poszukiwaniu ciazy.
Z rana zrobię betę żeby przynajmniej wiedziec na co sie nastawić.
-
Dziewczyny żeby was nadrobić to potrzeba z pół dnia ja jestem z Łodzi, można dopisać. Co do objawów to delikatny ból @, parę razy dziennie, senność senność i jeszcze raz senność, co do mdłości to tylko jak mi coś zaleci śmierdzącego to mam odruch wymiotny...
Dziś byłam na usg, pecherzyk 7 mm A w nim 1 mm mojej kropeczki, jeszcze serduszka nie było, ale lekarz tłumaczył że za malutkie, mam przyjść za 2 tyg.
Co do moich plamien całkiem ustały, także teraz martwię się tylko tym wstrętnym polipem! Ale musi być dobrze
No i na usg wyszedł malutki krwiaczek, dostałam dupka na to.przedszkolanka:), meerici, Jupik lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Dostałaś l4? Moze warto chwilę odpocząć.
Ja idę jutro na kolejną wizytę w poszukiwaniu ciazy.
Z rana zrobię betę żeby przynajmniej wiedziec na co sie nastawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 19:21
-
przedszkolanka:) wrote:Baylee dobrze,że jest wszystko dobrze! Odpoczywaj teraz!!
Mine ale wspaniale to Twoja pierwsza wizyta?
Usg pierwsze, wizyta pierwsza była w piątek, gdzie ta lekarka konowal nie widziała nigdy polipa i mnie na izbę skierowała bo stwierdziła że ronie... -
Wszytko będzie dobrze ! A brzuch ma prawo dokuczac, myślę że każda z nas to odczuwa. Wiem też, że stres towarzyszy nam na każdym kroku, kiedyś nie było takiej wiedzy, Internetu i kobiety były napewno spokojniejsze.
Niecierpliwa..., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
To prawda. Pocieszam się,że z całodniowymi mdłościami beta i progesteron muszą byc wysokie więc wszystko jest ok ale zdecydowałam- nawet na 2 tyg. (czy ile tam da) biorę zwolnienie. Dzisiaj poszyłam i od tej pory się źle czułam a że jestem mega osłabiona to nie chcę ryzykować.