Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:Dziewczyny, plamie... takie 2x po kilka kropel świeżej krwi na papierze... w dodatku rwanie w pachwinach (więzadła) takie, że ledwo się ruszam. Mam zaczekać do późnego wieczora/jutra rano czy jeszcze krew się pojawi. Mały się normalnie rusza, wiec miałam zalecone wzięcie 2x nospy i odpoczywam... 😔
Gdyby nie bolało to może bym się nie bała aż tak...
-
moni05 wrote:Dziewczyny, plamie... takie 2x po kilka kropel świeżej krwi na papierze... w dodatku rwanie w pachwinach (więzadła) takie, że ledwo się ruszam. Mam zaczekać do późnego wieczora/jutra rano czy jeszcze krew się pojawi. Mały się normalnie rusza, wiec miałam zalecone wzięcie 2x nospy i odpoczywam... 😔
Gdyby nie bolało to może bym się nie bała aż tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 19:10
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Brunetka ładne połączenie kolorów
też myślałam żeby nad łożeczkiem nakleic imię dziecka, całkiem fajnie to wygląda i myślę że jest to ponad czasowe
brunetka91 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
O kurde, Moni, ja bym jechała odrazu na IP dla świętego spokoju.
Basia, super że Filipek ładnie rośnie
Dziewczyny, czy jeśli roztopila mi się czekolada to mogę ją zjeść jeśli wsadze ja do lodówki? Czy to tak samo jak z lodami? -
Olliiii wrote:O kurde, Moni, ja bym jechała odrazu na IP dla świętego spokoju.
Basia, super że Filipek ładnie rośnie
Dziewczyny, czy jeśli roztopila mi się czekolada to mogę ją zjeść jeśli wsadze ja do lodówki? Czy to tak samo jak z lodami?Karooo93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiniorek91 wrote:Kurde a ja pójdę do rodzinnej to mi coś powie czy muszę tydzień czekać
? Może.rodzinna zacznie coś działac...
-
Jestem w drodze. Wole jednak panikować niż zrobić za mało...
przedszkolanka:), Kasiulina, ManiaM, _nova, Kookosowa, Karooo93, Cabrera, Atyde, kasia1518, wiktoriaa, japonka, brunetka91, meerici, Jupik, mia4444 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni dobrze,że pojechałaś trzymam mocno kciuki!
Kurcze dziewczyny czytam właśnie historię Szymona ( pewnie slyszalyscie) po szczepieniu na pneumokoki dostał gorączki, drgawek itd od stycznia był w szpitalu. Dzisiaj go odłączyli i odszedł.
Nie wiem co już myśleć o tych szczepieniach 🙄🤔 -
nick nieaktualny
-
Karooo93 wrote:Moni dobrze,że pojechałaś trzymam mocno kciuki!
Kurcze dziewczyny czytam właśnie historię Szymona ( pewnie slyszalyscie) po szczepieniu na pneumokoki dostał gorączki, drgawek itd od stycznia był w szpitalu. Dzisiaj go odłączyli i odszedł.
Nie wiem co już myśleć o tych szczepieniach 🙄🤔Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Gdyby nie bolało to może bym się nie bała aż tak...
Edit: teraz doczytałam że pojechałaś- dobra decyzja . Czekamy na informacje . Trzymam kciuki żeby to była błaha rzecz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 20:58
kasia1518