Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nie śpię 😋 wstajemy o 7, do 28.06 młoda jeszcze chodzi do przedszkola. Wtedy ma zakończenie roku. Później wakacje i szkoła 😱Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
KasiaP co się naplakalam to moje... 5kg ma więc swoje wazy. A Remik postanowił chyba akurat spać... Obracałam się na wszystkie strony do 1... A ten nic. Dopiero koło 3 jak do WC wstałam to postanowił przestać bawić się w chowanego. Nawet mąż zaczął się trochę bać bo ciągle głaskał i trzymał rękę.... Już nie mówię, że prosiłam milionnrazy żeby uważał jak z Melmanem się bawi bo mi raz tak skoczyl. Plus sam ma głupie pomysły żeby łaskotać mnie po tyłku w nocy a ja odksakuje jak poparzona
Ważne że się rozruszal.
Idę się robić przed zakończeniem roku bo dzisiaj mam coś ciężko... -
Kiniorek, sam stres też mógł wpłynąć na to, że Mały mniej się ruszał. Najważniejsze, że już wszystko ok! To widzę,że męża żartownisia masz
mój kiedyś na początku próbował mnie łaskotać,dostał z kolana w brodę (no musiałam się wyrwać :p ) I już raczej nie ryzykuje
-
Hej, dobrze moni że historia się tak skończyła. Odpoczywaj dziewczyno ile wlezie!
Pracuję do końca czerwca, już teraz chwilami robi się ciężko. Brzuch ciąży, mały jakby mi non stop siedział przy szyjce.
Może wyrodna ze mnie matka, ale puszczę synka w lipcu do przedszkola. Wszyscy odpoczniemymoni05 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny.
Moni, dobrze że nic złego się nie dzieje, odpoczynek na pewno dobrze Ci zrobi.
Kiniorek niepotrzebnie się nastresowałaś, a młody chciał po prostu pospać ;]
Kasia, 5 rano!mnie nie jest w stanie raczej nic obudzić, nawet na siku nie wstaje, dla mnie sen jest najważniejszy, haha, nie wiem jak przeżyje te miesiące po porodzie.
My dzisiaj mamy wizytę, niby wszystko ok, ale jakiś lekki stresik jest. Tak czytam, że każda z was wie jaką ma szyjkę, a moja lekarka nigdy nie robiła mi usg dopochwowo (a chyba tak się mierzy szyjkę? czy się mylę?) i nie sprawdzała jakiej długości jest szyjka. Zapytam ją dzisiaj o to.
Dziewczyny, ale mi się nie chce pracować! dopiero od kilku dni czuję, że ciąża to jednak jest wysiłek i nie zawsze się będę czuła na siłach, żeby wstać rano, dojechać tramwajem do pracy, przepracować 8 godzin. A planuję pracować do końca sierpnia, no nie wiem jak to będzie.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Kiniorek wczoraj miałam podobny dzień. Wogóle nie czułam ruchów. Denerewowałam się strasznie. Dopiero jak wróciłam do domu coś zjadłam i się chwilę położyłam to poczułam, ale było już po 19. Cały dzień cisza, pod koniec pracy to juz o niczym nie mogłam myśleć tylko o dziecku. Na szczęście wszystko wróciło do normy i dziś od rana wygibasy.
-
Ja jeszcze w lipcu idę do pracy bo mój zastępca przylatuje przejąć obowiązki. Ale liczę, że uda się zawinąć przed końcem miesiąca
-
Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj na USG połówkowym. Wszystko ok, maluch waży 370g, nie bardzo można było zmierzyć cały kręgosłup, bo akurat był bardzo mocno przyciśnięty do mnie. Szyjka 3.7 zamknięta, twarda. I ...
Według Pani doktor dziewczynka,ale nie jest pewna 🤷😁🤔
Miesiąc temu na 90% był chłopiec, teraz dziewczynka, możne za miesiąc się wyjaśni dokładnie 🙂KasiaP, Irka, silent, ammarylis, moni05, Kasiulina, Goemi, Neroli, kasia1518, wiktoriaa, Kookosowa, aga_ni, japonka, Cabrera, Jupik, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim.
Ja wczoraj po wizycie, wszystko fajnie, tylko żelazo mam brać bo mi hemoglobina poleciala.
Co do szczepien, to robiliśmy 5w1 i tylko te obowiązkowe. Teraz też tak pewnie zrobimy, chociaż boję się trochę pneumokokow, Mania się na szczęście nie załapała na nie. Ale ona w ogóle dobrze znosiła szczepienia, nie było zadnych akcji po.
Mam dzisiaj taki okropny dzień, wszystko mnie wkurwia. Poryczalam się bo mała się nie słucha, nie chce jeść i ssie kciuka. I tak wylysmy razem. Zagrozilam jej, że nie pójdziemy na spacer, to mąż ja zabrał. Nosz... Ale chociaz mam spokój. I jeszcze jakaś awaria jest i nie mamy wody. Masakra. -
kasia1518 wrote:Żadnych dodatkowych już nie planuje przynajmniej na ten moment ☺
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Irka wrote:Mam dzisiaj taki okropny dzień, wszystko mnie wkurwia. Poryczalam się bo mała się nie słucha, nie chce jeść i ssie kciuka. I tak wylysmy razem. Zagrozilam jej, że nie pójdziemy na spacer, to mąż ja zabrał. Nosz... Ale chociaz mam spokój. I jeszcze jakaś awaria jest i nie mamy wody. Masakra.
-
Goemi no dzisiaj też się więcej rusza. Za to mnie boli bok jakby jajnik... I kłuje mnie tak od czasu do czasu. No ale postaram się dzisiaj nie przemęczać.
A z takich wesołych rzeczy to JESTEM DUMNA. Kasper dostał, jako jeden z 15 na 75 uczniów klas pierwszych, wyróżnienie na środku sali za wzrowoe świadectwo i zachowaniei oczywiście musiałam z nim wyjść bo dostałam list z podziękowaniem dla rodzicow
Spirit, kasia1518, Kookosowa, ammarylis, japonka, brunetka91 lubią tę wiadomość