Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Kiniorek u nas sa biale sciany dwie i dwie zielone. Lampka z ikei nad bujakiem bedzie (fotel bujany dla mnie),we wnece w scianie przewijak z alcesoriami, na polowie ścianki(pierwotnie tam lozeczko Poli mialo byc) mam delikatne naklejki w Kubusia,metryczke 😊
Brzuszki slicznejak ogarne sie na miescie to swoim sie pochwale 😀
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyManiaM wrote:Kasia P, bardzo ładna z Ciebie dziewczyna
do twarzy Ci z brzuszkiem.
Chudzielce- jaki rozmiar majtek poporodowych ? I które ? Za dużo tego jest
Liczę na to, że to rozciągliwe z tej siatki i będą sie trzymać z tym podkładem, bo normalne majtki w rozmiarze m spadły by mi z tyłkaManiaM lubi tę wiadomość
-
Za szybko się wyrobiłam ze sprawami i do wizyty jeszcze w uj czasu... 🙄
Ja swojego spaslaczka wrzucę później może.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnynie pamiętam, czy swój brzuszek tu wstawiałam, więc wysyłam z ostatniego weekendu
Ps. nie cytujcie proszę, później usunęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 08:27
moni05, ManiaM, Cecylia, KasiaP, Karooo93, Kookosowa, Jupik, japonka, Aguuula;2525, brunetka91, wiktoriaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiaM wrote:Będzie któraś z was używała kapsułek lovelA do prania ? Czy płyn do płukania trzeba też wlewac czy to takie 2w1 ?
Ja akurat kupilam mleczko do prania z loveli i nic więcej nie planuję używać (bez plynu do plukania juz)Kasiulina lubi tę wiadomość
-
Karooo93 wrote:U mnie taki 😁
https://zapodaj.net/b06baf3955fe0.jpg.html
P.S nadal nie ogarnęłam jak tu wrzucać inaczej zdjęcia 🤷🤦
Karojak masz zapodaj to klikasz z lewej strony opcje na Forum, później wrzucasz zdjęcie, a później ostatni link do zdjecia
A brzuszek cudny, taka piłeczka malutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 16:30
Karooo93 lubi tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Wy takie szczupłe a ja taki baniaczek
a idźcie!
Ja dziś się nudzę... Serio. Snuję się jak cień z pokoju do pokoju. W poniedziałek przyjdą meble to będzie co robić.
Japonka o której wizyta?
Moni czekam też na Twoją relacjenawet u lekarza przy rozbieraniu i siadaniu na samolot mi kilka razy brzuch wstał. No ale jak to doktor powiedział, nikt nie mówił ze ciąża nie będzie ciążyć
teraz dopiero widzę, że do 22 tygodnia miałam luzik, teraz się zaczyna
moni05, brunetka91, Kookosowa, przedszkolanka:), Cabrera lubią tę wiadomość
-
Rany byłam w Smyku... powinnam mieć zakaz wchodzenia do tego sklepu... tyle ciuszków mi się podobało, a jak jeszcze widziałam promocyjne ceny to tylko te rzeczy w ręce same wpadały....
moni05, Aguuula;2525, brunetka91, Kookosowa, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za Wasze kciuki, jesteście kochane 😘
Wiec młody jest drobniutki. Nie podwoił masy, waży 982g, ostatnio było 520g. Ale jest w normie 😊 taka uroda.
Szyjka lekko krótsza niż była, ale też nadal w normie. Najważniejsze jest to, że nie ma śladu po torbieli w główce. Zdaje sobie sprawe, ze mój lekarz ma gorszy sprzęt niż ten z certyfikatem (tamto to kombajn), ale szukał dość długo i nie ma już żadnej zmiany. Jestem o wiele spokojniejsza 😊 no, ale zdjęcia nie ma, bo na czarno-białym ładnie było widać jak mruga i macha, ale na 3D się zakrył i nie ma. Standardowo pokazał jedynie siusiaka 😋brunetka91, KasiaP, wiktoriaa, Kookosowa, przedszkolanka:), Karooo93, japonka, Cabrera lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Aaga wrote:Rany byłam w Smyku... powinnam mieć zakaz wchodzenia do tego sklepu... tyle ciuszków mi się podobało, a jak jeszcze widziałam promocyjne ceny to tylko te rzeczy w ręce same wpadały....Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019