Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też trzymam za Was kciuki ❤️ nie jestem sama, ale pewnie ostatnia 😅Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kookosowa wrote:Dzień dobry
Emikey jakbym czytała o sobie. Mam takie schizy i strachy o córkę że to się na książkę nadaje. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić że ona niedługo sama będzie chodzić po dworzu albo do szkoły bez mojego czujnego oka. Chyba jej GPS zamontuje pod skórą. A jeszcze jak się słyszy co czasami się dzieje. Że dzieci się biją, że jakieś małolaty kogoś skatowały i zrobiły krzywdę to mam już panikę na samą myśl. Może z drugim będzie mniej czasu na myślenie to będzie łatwiej.Kookosowa lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:A powiedzcie mi o co chodzi z azotanem srebra? Nie pamietam, aby Borys mial to podawane 3 lata temu.. na co to jest??
Edit: juz doczytalam, to nie szczepienie a zakraplanie oczu. To bylo 3 lata temu
Tego azotanu srebra się już nie używa, tzn przynajmniej w tym szpitalu w który będę rodzic. Ale zakraplają czymś innym, tj jakaś maścią z antybiotykiem.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
pOla34 wrote:Kkkkaaaarrr to zabieg Credego, nie masz wpisanego tego w wypis? ja chyba mam, az musze poszukac i sprawdzić
Edit: aga ni, doczytalam teraz twoj post, to by pasowalo do tego co zostalo w mojej pamieci, slowo antybiotykWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 09:17
-
Aguuula;2525 wrote:Właśnie nigdy nie było problemu. Zawsze ilość wód była prawidłowa. Będę więcej pić i zobaczę czy za tydzień na usg coś się poprawiło.
Dzięki za rady!Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:Ja jestem po wizycie. Mały ma 2kg. Wszystko ok poza wodami płodowymi na granicy... Wizyta za 2 tyg. Zmartwiło mnie to bo jesli nadal bedzie ich mało to czeka mnie szpital. Nie dosc ze ostatnio mam doły to jeszcze to! W miedzy czasie mam usg w 3go trymestru wiec zapytam tamtego lekarza.
Łożysko się podniosło ale ja chyba nadal wolałabym cc. Strasznie sie boję komplikacji podczas sn. 8 lat czekalismy na dziecko. Na dodatek jest z inv i najzwyczajniej w swiecie boję sie o niego. Lekarka mówiła ze urodze naturalnie.Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
ammarylis wrote:Ja miałam elektryczny Medela i ręczny Avent. Obydwa sprzedałam, ale wolałam ten ręczny. Laktator się przydaje, bo matka też człowiek i czasami chce lub musi wyjść bez dziecka. Teraz mam pożyczony Medela i najwyżej kupię inny jak ten się nie sprawdzi.
-
Ja mam laktator lovi ręczny po corce. Przydał się przy nawale, ściągałam tez i mroziła już później na czarna godzinę
kupiłam używany za 50 zł chyba i sprawdził się właśnie przy nawale jakoś w 5 dobie.
ammarylis lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
A ja się zryczalam. Polskie szpitale dbają o dietę ciężarnej i jej nerwy. Był obchód i wczoraj mówili że o 7 rano amnio po czym o 9 że jednak nie dziś a jutro. Bardzo są skrupulatni w tym co robią. Już mi z nerwów tak skurcze łapią. Dzwoniłam do męża wypłakałam się w słuchawkę. On zły bo ile można. Córką też już tęskni. A mnie trzymają niewiadomo po co 3 dzien. Oprócz ktg siedzę i czytam książkę. W domu przynajmniej bym miała opiekę i zdrową dietę. Żałuję że nie poszłam na Bielany tylko tutaj
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kokosowa wiem co czujesz, moja córka miała 10 miesięcy kiedy miała mieć operacje pod narkoza, wcześniej miałam jej nie karmić 6 godzin, a jadła wyedy tylko pierś i oni mi 3 razy zmieniali godzinę operacji. Córka już była wkurzona, bo nie wiedziała o co mi chodzi, raz jej daje dwie piersi i każe jeść do pełna, potem ona chce, a ja nie daje, jednak za godzinę daje, potem znowu nie daje i daje i tak w kółko
może porozmawiaj z lekarzem prowadzącym, ze masz w domu mała córkę, która bardzo tęskni, a ty psychicznie się męczysz w szpitalu i chces konkretnej informacji kiedy będzie badanie.
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Kookosowa wrote:A ja się zryczalam. Polskie szpitale dbają o dietę ciężarnej i jej nerwy. Był obchód i wczoraj mówili że o 7 rano amnio po czym o 9 że jednak nie dziś a jutro. Bardzo są skrupulatni w tym co robią. Już mi z nerwów tak skurcze łapią. Dzwoniłam do męża wypłakałam się w słuchawkę. On zły bo ile można. Córką też już tęskni. A mnie trzymają niewiadomo po co 3 dzien. Oprócz ktg siedzę i czytam książkę. W domu przynajmniej bym miała opiekę i zdrową dietę. Żałuję że nie poszłam na Bielany tylko tutaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW kwestii laktatora: dostałam używany ręczny aventu, ale udało mi się upolować nowy Tomme Tippe (tez ręczny) w komplecie z 2 butelkami, pojemnikiem do przechowywania i innymi gadżetami (wkładkami etc.) za 58 pln 😁, wiec w sumie dla samych butelek było warto
)
Nastawiam się głównie na kp, ale właśnie w sytuacjach awaryjnych wole mieć choć ręczny laktator pod rękamoni05 lubi tę wiadomość