Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam jak na razie wyniki moczu i są super poza tym, że mam obecne ketony... co to może znaczyć? Ostatnie dni faktycznie mniej jadłam i piłam, bo jakoś nie mam apetytu wielkiego...
I cukier na czczo 89.Menina lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Dziewczyny a powiedzcie proszę, czy boli Was jajnik bądź w olkolicy jajnika?
Ja czuję takie klucie przy lewym jajniku (z niego była owulacja).ami_ami lubi tę wiadomość
-
Niki spokojnie, nie wiesz kiedy była owulacja. Wszystko będzie ok. Dużo jest kobiet, które nie wie długo, że jest w ciąży.
Ja też nie spodziewałam się, że w tym cyklu się uda. W święta też piłam wino, a po świętach okazało się, że jestem w ciąży. Tylko ja byłam przed terminem miesiączki.
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Elena26 wrote:Dziewczyny a powiedzcie proszę, czy boli Was jajnik bądź w olkolicy jajnika?
Ja czuję takie klucie przy lewym jajniku (z niego była owulacja).
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
Norka01 wrote:Alutka mnie wczoraj piersi też przestały boleć i jakby oklaply ale dzisiaj znowu są nabrzmiałe i mdłości od rana atakują że zdwojoną siła.
Oo czesc Norka01 kojarzę cię z wątku styczniowego testowania jak dobrze że ktoś "znajomy" tutaj jest
Co do piersi to coś znowu zaczyna się dziać, palić jakby od środka.. chyba za bardzo fiksuje 🤦😂Norka01 lubi tę wiadomość
-
Nalia wrote:Dziewczyny,
Beta z soboty 756
Beta z dzisiaj 1810
Przyrost 135%
Chyba ok, co?
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
Nieśmiało przywitam się i ja.
Nowy rok przyniósł mi dwie kreski na teście. A raczej cień cienia.
Od kilku dni mam bóle jakby okresowe. Boli brzuch i plecy. Czasami jajnik, raz jeden, raz drugi.
Jestem po jednym poronieniu. Potem druga udana ale ciężka ciąża. I teraz znowu się zacznie. Jestem okropnym nerwusem. W ciąży panikuje okropnie. Rozważam czy robić betę czy sobie darować. W poprzedniej ciąży byłam na dupku i progesteronie. Teraz nie wiem czy pakować się w leki czy próbować bez. A terminy do mojej lekarki niestety dwa tygodnie. Nie chce żeby się okazało ze będzie za późno. A wiem ze cześć lekarzy i tak uważa ze podtrzymywanie ciąży to ściema bo jak ma się utrzymać to i tak się utrzyma. Ehhh
Mam już wrześniowego chłopczyka. Teraz czekam na wrześniowa dziewczynkę :p -
Dziewczyny, a progrsteron mam 34. To chyba też ok, co?
Co prawda w innym labie, ale na samym początku przy becie 55 miałam 32 i się zastanawiam, czy nie za mało wzrósł... Ale ten pierwszy nie był robiony na czczo, po południu no i inny lab.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2021, 17:33
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Dziewczyny, a progrsteron mam 34. To chyba też ok, co?
Co prawda w innym labie, ale na samym początku przy becie 55 miałam 32 i się zastanawiam, czy nie za mało wzrósł... Ale ten pierwszy nie był robiony na czczo, po południu no i inny lab.
Mnie przy becie 155 wyszedł progesteron 30. Kolejny raz będę sprawdzała dopiero w czwartek, więc zobaczę jak przyrost. Według norm mojego laboratorium w 1 trymestrze jest norma progesteronu od 4,7 do 50,7. -
Elena26 wrote:Mnie przy becie 155 wyszedł progesteron 30. Kolejny raz będę sprawdzała dopiero w czwartek, więc zobaczę jak przyrost. Według norm mojego laboratorium w 1 trymestrze jest norma progesteronu od 4,7 do 50,7.❤Ada&Pola❤
-
Dziewczyny, w zeszłym tygodniu robiłam dwa razy betę (100, a po dwóch dniach 219). Do lekarza idę w piątek (to będzie 5+3d). Zastanawiam się, czy powinnam jeszcze raz zrobić betę przed wizytą i czy zbadać też progesteron (przed ciążą miałam niski: 11,9)? Czy lepiej poczekać na to, co powie i zleci mi moja ginekolog? (w październiku miałam ciążę biochemiczną, więc stres jest duży).
Nalia lubi tę wiadomość
10.2020 6tc 💔
F. ur. wrzesień 2021 ❤️
11.2022 10 tc 💔
A. ur. październik 2023 ❤️ -
Moje szczęście trwało krótko i zostało zabrane ;(
1,5 roku czekania na cud, II kreski, 2 tygodnie radości.. wczoraj wszystko się skończyło.
Znikam, ale zostawiam Wam moje kciuki, żeby wszystko było u Was dobrze.. Rośnijcie zdrowo.23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta
---
24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono -
Dreamer wrote:Ledwo się przywitałam to zaczęło się plamienie na brudno-różowo. Już podłamana od początku.
Ja właśnie wczoraj z plamieniem trafiłam do szpitala. Wieczorem w sobotę było różowe, rano z krwią. Ale już jest czysto, wczoraj wieczorem już nic nie było. Mimo że pęcherzyka nie widać było jeszcze w macicy a tylko pogrubione endometrium to po mega 'uprzejmych'słowach gin że nic prawidłowego tam nie widzi dziś cały dzień mam mętlik w głowie, z ciążą pozamaciczną włącznie. A jeszcze do tego bolą mnie plecy z lewej strony u dołu, więc tym bardziej sobie wkręcam różne rzeczy... 😕