Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
natnatss wrote:Który dokładnie tydzień? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! Podobno to dość pospolity problem we wczesnej ciąży.
Ja właśnie wczoraj z plamieniem trafiłam do szpitala. Wieczorem w sobotę było różowe, rano z krwią. Ale już jest czysto, wczoraj wieczorem już nic nie było. Mimo że pęcherzyka nie widać było jeszcze w macicy a tylko pogrubione endometrium to po mega 'uprzejmych'słowach gin że nic prawidłowego tam nie widzi dziś cały dzień mam mętlik w głowie, z ciążą pozamaciczną włącznie. A jeszcze do tego bolą mnie plecy z lewej strony u dołu, więc tym bardziej sobie wkręcam różne rzeczy... 😕❤Ada&Pola❤
-
Hej hej Ja też się zgłaszam na wrzesień
Czekam na dzisiejszą betę 🤞ami_ami, Nalia lubią tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Frezyjka wrote:Hej! Mam mieć pierwszą wizytę z usg w 5t2d. Beta z dziś (35dc) 14358. Jka myślicie czy lekarz zobaczy ju zarodek na usg? czy tylko liczyć na pęcherzyk ciążowy? to moja pierwsza i długo wyczekana ciąża więc jestem zielona
Frezyjka lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Frezyjka wrote:Hej! Mam mieć pierwszą wizytę z usg w 5t2d. Beta z dziś (35dc) 14358. Jka myślicie czy lekarz zobaczy ju zarodek na usg? czy tylko liczyć na pęcherzyk ciążowy? to moja pierwsza i długo wyczekana ciąża więc jestem zielona
Bardzo wysoka beta. Może bliźniaki ?Frezyjka lubi tę wiadomość
-
natnatss wrote:Byłam dziś na becie. Dziś jest 801, w niedzielę wg szpitalnego labu bylo 743... Martwi mnie ten przyrost.. 28.12 było 102, 3.01 743 (inny lab) i dziś 5.01 801. Czekam jeszcze na wynik progesteronu, bo mega niepokoi mnie to wszystko❤Ada&Pola❤