Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBardzo dziękuję dziewczyny. Jako że jestem tu nowa to się przedstawie. Gabrysia i 25 lat(prawie). Mam Synka 6lat(w marcu) i teraz mam nadzieję że będzie długie. Taka nasza mała niespodzianka, bo niby nie planowane ale zawsze w myślach było rodzeństwo dla Synka.
-
Nalia, pytałaś wcześniej o koronawirusa. My z mężem też przeszliśmy w październiku. Naczytałam się wtedy o tym, jak źle to wpływa na męską płodność i się przeraziłam. Na szczęście w grudniowym cyklu się udało i też mam nadzieję, że nie będzie żadnych negatywnych skutków. Pozdrawiam serdecznie!10.2020 6tc 💔
F. ur. wrzesień 2021 ❤️
11.2022 10 tc 💔
A. ur. październik 2023 ❤️ -
Dziewczyny jakie bierzecie witaminy w ciąży? Ja brałam omegamed optima dha dla kobiet w ciąży i mają w swoim składzie żelazo, A dzisiaj przeczytałam, że nie powinno się brać żelaza przed ciąża i w 1 trymestrze, bo jego nadmiar może powodować wady wrodzone. I się przerazilam.❤Ada&Pola❤
-
hej
ja dziś wizyta o 12
u mnie ostatnia @ była 3.12, więc jak dobrze liczę to jest 4t+7d?
Mam nadzieję, że wszystko ok i ciekawa jestem czy będę lecieć na metforminie dalej.guerretenshi lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Nalia wrote:Dziewczyny jakie bierzecie witaminy w ciąży? Ja brałam omegamed optima dha dla kobiet w ciąży i mają w swoim składzie żelazo, A dzisiaj przeczytałam, że nie powinno się brać żelaza przed ciąża i w 1 trymestrze, bo jego nadmiar może powodować wady wrodzone. I się przerazilam.
Ja mam teraz Thorne - Basic Prenatal (mają metylowany kwas foliowy i witaminy z grupy , i do tego Prenatal DHA z Nordic Naturals.
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Menina wrote:Dolaczam do kciuków! Ja idę jutro...
Ja też idę jutro na wizytę, a nawet udało mi się przyspieszyć o godzinę bo ktoś zrezygnował.
Jak się czujecie? Jakie macie objawy teraz?
Ja w sumie żadne oprócz tego, że co jakiś czas zakłuje mnie po lewej stronie, powiem o tym na pewno na wizycie. -
nick nieaktualnyJa biorę duphavit pregna też z żelazem, ale zamówiłam już sobie inne mama dha premium plus (u pana tabletki 5/5) bo od suplementowania żelaza bolą mnie zęby. O tych wadach nie słyszałam, może chodzi o naprawdę duży nadmiar, bo trochę nie pasuje mi ładowanie żelaza w witaminy ciążowe, gdyby miały wyrządzić szkodę. Fajnie, że już macie wizyty. Dajcie znać co i jak. Ja mam dopiero 20.01 to jeszcze czekania trochę przede mną.
-
Norka01 wrote:Ja biorę duphavit pregna też z żelazem, ale zamówiłam już sobie inne mama dha premium plus (u pana tabletki 5/5) bo od suplementowania żelaza bolą mnie zęby. O tych wadach nie słyszałam, może chodzi o naprawdę duży nadmiar, bo trochę nie pasuje mi ładowanie żelaza w witaminy ciążowe, gdyby miały wyrządzić szkodę. Fajnie, że już macie wizyty. Dajcie znać co i jak. Ja mam dopiero 20.01 to jeszcze czekania trochę przede mną.❤Ada&Pola❤
-
Dziewczyny, na zdrowy rozum - gdyby żelazo miało negatywne działanie to nie byłoby go w 90% suplementów dla kobiet w ciąży!
Trzeba odstawić internety, bo tam dużo głupot piszą.
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok.