Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poprzedniej ciąży brałam na początkami prenata uno i tam faktycznie chyba nie ma żelaza. Troszkę zgooglowalam i nawet internety nie straszą wadami po żelazie. Ale ja lepiej odstawię :p
Bardzo wcześnie macie te wizyty. Nastawcie się ze niekoniecznie będzie już coś widać. Jak tak poszłam w pierwszej ciąży no i trochę stresu przez to może być. Chyba najlepiej w 6 tygodniu isc najwcześniej chyba ze jakies leki potrzebne. Ja dzwoniłam na teleporade po receptę to tez mi powiedziała żeby się wstrzymać dwa tygodnie z wizyta tylko betę zrobić.
A no i chwale się mądrością. Dzień przed testem ciążowym zjadłam sobie oscypka :p brawo ja
W swieta tez winem nie wzgardziłam a nie piłam dwa lata przez ciąże o karmienie -
Ja byłam dziś u mojej gin, bo ja leki brałam a przy tym Metformine.
Dziewczyny, ja już po wizycie. U mnie wygląda na to, że wszystko ok. Jak na 5 tydzień to wszystko jest w normie. Widać już pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
Za tydzień moja dr jest na urlopie. Ale poleciła mi swojego kolegę i idę na USG, powiedziała że wszystko powinno być ładnie widoczne już. 😍
Dalej mam brać duphaston, dostałam luteinę dodatkowo.
Dalej mam brać euthyrox i Metformine.Nalia, Dagmara lubią tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Ami_ami super że wszystko jest okej! 🙂 Mówiła Ci Pani Doktor że w kolejnym tyg może być już serduszko?
O ile dobrze pamiętam miałaś miesiączkę 03.12? To jesteśmy na tym samym etapie, ja wizyta jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 14:41
-
Elena26 wrote:Ami_ami super że wszystko jest okej! 🙂 Mówiła Ci Pani Doktor że w kolejnym tyg może być już serduszko?
O ile dobrze pamiętam miałaś miesiączkę 03.12? To jesteśmy na tym samym etapie, ja wizyta jutro.
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ami_ami wrote:Ja byłam dziś u mojej gin, bo ja leki brałam a przy tym Metformine.
Dziewczyny, ja już po wizycie. U mnie wygląda na to, że wszystko ok. Jak na 5 tydzień to wszystko jest w normie. Widać już pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
Za tydzień moja dr jest na urlopie. Ale poleciła mi swojego kolegę i idę na USG, powiedziała że wszystko powinno być ładnie widoczne już. 😍
Dalej mam brać euthyrox i Metformine.❤Ada&Pola❤
-
ami_ami wrote:Ja byłam dziś u mojej gin, bo ja leki brałam a przy tym Metformine.
Dalej mam brać euthyrox i Metformine.
-
Nalia wrote:Ja już po wizycie, wszystko dobrze, z OM 4t+5, a z USG 5+2. Kolejna wizyta za 3 tyg.
Zarodek i serduszko widoczne już było u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 17:50
Nalia lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
nick nieaktualny
-
Norka01 wrote:Gratuluję udanych wizyt 🤗 ja dzisiaj się schizuję, bo wyjątkowo nie mam cały dzień mdłości i juz myślę, że coś złego się dzieje ;/ zrobię jednak ta betę w poniedziałek i środę bo zwariuje do wizyty
Ja od samego początku nie miałam ani chwili mdłości, nie wiem czy to źle, czy dobrze, zobaczę jutro na wizycie.