Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Frezyjka wrote:hehehe nie strasz! Licze na jednego, zdrowego siłacza albo siłaczkę. Bede dawać znać. Czy was też dopadają mdłości ale wieczorami? ;p
Mam ten sam problem! Co dzień wieczorem męczą mnie mdłości i wymioty, nawet dziś powiedziałam do męża, że przecież mówi się o porannych nudnościach, to czemu mam wieczorem? W poprzedniej ciąży nic mnie nie męczyło takiegoFrezyjka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy któraś z Was przechodziła koronawirusa? My z mężem przechodzilismy na przełomie października i listopada. W listopadzie zrezygnowaliśmy że staran w ogóle, doczekaliśmy cykl i dopiero w grudniu zaczęliśmy. Mam nadzieję, że to, że przeszłam koronawirusa nie wpłynie na ciążę.❤Ada&Pola❤
-
Cześć dziewczyny
Jestem na ovu, od września 2016 - zostałam wtedy majówką 2017 i po cichu liczę, że uda mi się zostać z wami do września:) jeszcze nie testowałam, ale mam nadzieję, że jednak będę mogła tu przycupnąć z Wami ❤
Gratulację dla WasBrynia lubi tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Dziś pierwszy nieśmiały pozytyw ( 10 dpo)
Moja 4 ciąża
Gratuluję wszystkim II kresek i życzę nudów, obyśmy mogły rozmawiać tylko o kolorach ciuchów i wózków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 15:37
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
nick nieaktualny
-
Dagmara wrote:Witam się i ja
Dziś pierwszy nieśmiały pozytyw ( 10 dpo)
Moja 4 ciąża
Gratuluję wszystkim II kresek i życzę nudów, obyśmy mogły rozmawiać tylko o kolorach ciuchów i wózków.
Witaj ❤️ u mnie będzie to trzecie dzieciątko,obecne mają 15 i 10 lat więc tą ciążę traktuje jak pierwszą bo za tamtych czasów było inaczej, teraz nowe techniki badania wózki 😁😁 wszystkoDagmara lubi tę wiadomość