Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No zwykle spięcia…. Leżę już pod magnezem. Ja mam jeden poród przedwczesny za sobą w 34tc, wiec myśle, ze dlatego zaraz lekarka spanikowała i wysłała na wyciszenie żeby cokolwiek się nie rozkręciło. Szyjka ponad 4cm, przepływy Ok itd.
Dalej czasem czuje spinanie, niestety nie widzę monitora ktg 🙈 -
Martka89 wrote:No zwykle spięcia…. Leżę już pod magnezem. Ja mam jeden poród przedwczesny za sobą w 34tc, wiec myśle, ze dlatego zaraz lekarka spanikowała i wysłała na wyciszenie żeby cokolwiek się nie rozkręciło. Szyjka ponad 4cm, przepływy Ok itd.
Dalej czasem czuje spinanie, niestety nie widzę monitora ktg 🙈 -
Ja w piątek będę na wizycie i zobaczę co moja pani doktor zaleci w sprawie Acardu, ale czytałam, że właśnie 36/37 tydzień zalecane jest odstawienie. Będę miała pobrany też GBS.
Czy wyniki GBS pobrane w gabinecie są do odbioru w trakcie wizyty czy np. na recepcji kliniki? Z tego co wnioskuję, moja pani doktor będzie na urlopie ostatnie dwa tygodnie sierpnia, a wyniki chciałabym mieć jak tylko będą, aby mieć wszystko przygotowane.09/09/21 - urodziny długo oczekiwanego synka -
lestaa wrote:Ja w piątek będę na wizycie i zobaczę co moja pani doktor zaleci w sprawie Acardu, ale czytałam, że właśnie 36/37 tydzień zalecane jest odstawienie. Będę miała pobrany też GBS.
Czy wyniki GBS pobrane w gabinecie są do odbioru w trakcie wizyty czy np. na recepcji kliniki? Z tego co wnioskuję, moja pani doktor będzie na urlopie ostatnie dwa tygodnie sierpnia, a wyniki chciałabym mieć jak tylko będą, aby mieć wszystko przygotowane.lestaa, Apple Lady lubią tę wiadomość
-
lestaa wrote:Ja w piątek będę na wizycie i zobaczę co moja pani doktor zaleci w sprawie Acardu, ale czytałam, że właśnie 36/37 tydzień zalecane jest odstawienie. Będę miała pobrany też GBS.
Czy wyniki GBS pobrane w gabinecie są do odbioru w trakcie wizyty czy np. na recepcji kliniki? Z tego co wnioskuję, moja pani doktor będzie na urlopie ostatnie dwa tygodnie sierpnia, a wyniki chciałabym mieć jak tylko będą, aby mieć wszystko przygotowane.
U mnie lekarz pobrał w gabinecie, wypisał skierowanie i sama zawiozłam do laboratorium. Wyniki miałam po 5 dniach roboczych i do odbioru osobiście albo przez internet, robilam w diagnostycelestaa, Mama Trójki lubią tę wiadomość
-
Cześć
Witamy się z Liwią 10.08.2021 waga 2150g(a z usg wychodziło 2450g).Malutka radzi sobie bardzo dobrze,ssie jak smok,pcha do buzi całe piąstki,zjada z butli 25ml mleczka na raz.Sama oddycha,bez wsparcia,dziś wyjęli ją z cieplarki i jest tez super z trzymaniem temp.Jak tak dalej pójdzie to szybciutko wyjdziemy do domu.U mnie problem jedynie z laktacją,piersi bardzo słabo pracują,ale wiem że muszę dać sobie czas.Stymuluje je laktatorem regularnie ale mimo to słabiutko,dziś prawie cały dzień kangurowałam Liwię.Wczoraj dopiero po 22 miałam pionizację ale dostałam sporo morfiny bo kręciło mi się w głowie wiele godzin i wymiotowałam co chwilę.Pozdrawiamy Was serdecznie!
https://zapodaj.net/b9d2a7e3f966e.jpg.htmllestaa, Apple Lady, omii, Mum2b, Swatka, Magu, Tusianka, Mimi__, Emma_, Marianka@87, nat87, maama90, Marcia86, opóźniona, Ania95, Mama Trójki, Elena26, martuśka737, Atena000, majóweczka83, Marcelina85, Marcelina85, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
Kania85 wrote:Cześć
Witamy się z Liwią 10.08.2021 waga 2150g(a z usg wychodziło 2450g).Malutka radzi sobie bardzo dobrze,ssie jak smok,pcha do buzi całe piąstki,zjada z butli 25ml mleczka na raz.Sama oddycha,bez wsparcia,dziś wyjęli ją z cieplarki i jest tez super z trzymaniem temp.Jak tak dalej pójdzie to szybciutko wyjdziemy do domu.U mnie problem jedynie z laktacją,piersi bardzo słabo pracują,ale wiem że muszę dać sobie czas.Stymuluje je laktatorem regularnie ale mimo to słabiutko,dziś prawie cały dzień kangurowałam Liwię.Wczoraj dopiero po 22 miałam pionizację ale dostałam sporo morfiny bo kręciło mi się w głowie wiele godzin i wymiotowałam co chwilę.Pozdrawiamy Was serdecznie!
https://zapodaj.net/b9d2a7e3f966e.jpg.html
O matko 😍 gratulacje, pięknie wygladacie. Dużo zdrówkaOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
U nas maluszek 2300, obylo się bez pessaru wszystko ok i lekarka powiedziała że jak szyjka nie puściła to i nie powinna już puścić, wody płodowe w normie. Chociaż zaczęłam się martwić bo od paru dni ruchy barfzo słabe co do poprzedniego czasu gdzie był szaleniec w brzuchu ale dziś powoli się już rozkręca więc może była odwrócona do pleców? Bo tylko czułam wypinanie dupki
Mum2b, nat87, Etoilka lubią tę wiadomość
Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Kania85 wrote:Cześć
https://zapodaj.net/b9d2a7e3f966e.jpg.html❤Ada&Pola❤
-
Kania - cudowne wiadomości. Piękna mama i córcia. super, że jesteście już razem. 😍
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok.