Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie z Bielska i okolic
Odpowiedz

Mamusie z Bielska i okolic

Oceń ten wątek:
  • ss Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak jasne, przyjełam zaproszenie:)

mmarzenak lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Bomblica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss no czekam na ten piękny czas bo póki co to mdlosci, wymioty, teraz jeszcze mam katar ciurkiem z nosa kapiący.. Juz nie wspomnę ze jem na siłę, a jak mi burczy w brzuchu to płakać mi sie chce.. Mam nadzieję że za parę tygodni będzie faktycznie ten piękny czas :)

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • ss Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cala ciaze mialam mdlosci i zawsze mowilam ze ten kto powiedzial ze ciaza to piekny okres to byl napewno facet:p zaliczylam chyba wszystkie ciazowe dolegliwosci i juz na poczatku mialam jej serdecznie dosc...ale teraz z perspektywy czasu,gdy wroce wspomnieniami to łezka kręci sie w oku,bo to najwiekszy cud,a kazdy ruch mojego synka byl taką radoscia ktorej sie opisac nie da.bylo naprawde ciezko ale jest co wspominac.a teraz jest jezzcze ciezej,ale dla usmiechu swojego dziecka i dotyku malych raczek przejsc mozna wszystko;)takze delektujcie sie, bo czas szybko plynie,odpoczywajcie bo po porodzie juz nie bedzie to mozliwe i dbajcie o siebie,bo czeka was cos pieknego;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i powodzenia życzę;) niech dzidziulki rosną zdrowo!!

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • kingaaa Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja też jestem z okolic Bielska i szukam poleconej położnej z wojewódzkiego... Może któraś ma jakieś doświadczenia w tym kierunku?

• Taka Sytuacja Przyjaciółka

Wysłany: 20 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    są tu jeszcze jakieś mamusie z Bielska i okolic?
    Ja zaczynam właśnie 8tc.
    Odezwijcie się :)

• Bomblica Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz wskakuję w 14tc :) aktualnie morduje mnie choróbsko...

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dołączam do grupy przyszłych mamusi z Bielska :) Termin na koniec czerwca :) Rodzić planuję na Wyspiańskiego, a lekarz prowadzący to dr Lasatowicz :) Ja jestem bardzo zadowolona :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Ollaala Znajoma

Wysłany: 24 stycznia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i Ja CZeść Bielsko !

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Jestem również z okolic Bielska.
    Jestem w 11 t.c.
    Czy któraś z Was robiła USG prentalne?
    Jeśli tak to gdzie?
    No i czy macie jakiegoś ginekologa godnego polecenia?
    Narazie trafiłam do dr Niemcewicza ale jest dość oschły i tak jakoś rozglądam się za kimś innym

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orange_tree prenatalnych nie robiłam. Polecam dr Lasatowicza :) Prywatnie ale warto;) miły, sympatyczny, zawsze poświęca tyle uwagi i czasu ile potrzebuje. Ja go polecam z czystym sumieniem :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Lasartowicz przyjmuje tylko w swoim prywatnym gabinecie?
    Pytam ponieważ mam kartę enel-med i jesli dałoby się chętnie bym z niej korzystała. Jednak jeśli nie znajdę nikogo wartego uwagi poszukam jakiegoś prywatnego ginekologa. Sama nie mam wskazań do prenatalnych ale moja pierwsza ciąża i jestem dość wystraszona i liczę, że takie badanie uspokoi mnie trochę :)

Andzia SM lubi tę wiadomość

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko prywatnie na karpackim. Atutem jest to że pracuje na Wyspiańskiego wiec plus bo tam planuje rodzić :) a co do prenatalnych to moja ciaza jest też pierwsza i miałam w planach iść ale lekarz nie widział podstaw mówi ze np. Kość Nowa widoczna, nerki Itp wiec mnie to uspokoilo. :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja też jestem z Bielska, termin na wrzesień :)

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie czy któraś orientowala się może od kiedy trzeba zapisać się do szkoły rodzenia na Wyspiańskiego. Będę dzwonić dzwonić przyszłym tygodniu i zobacZę ale może kto z Was się orientowal;)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • marti_88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki! Ja również jestem z Bielska-Białej. Mam termin na październik 2016. Chodziłam dotychczas do przychodni ultramedic bo tam miałam darmowe wizyty na ubezpieczenie enelmed. Chodziłam...do momentu jak po zrobieniu pierwszej bety potrzebowałam pilnie zrobić sobie termin u gina (mocz miał kolor jasno czerwony oraz ostra biegunka) i nie udało się takowej wizyty umówić... Wkurzyłam się i zadzwoniłam do dr Muskały-Bylica na komórkę, u której byłam dawniej na monitoringach prywatnie. Mogłam przyjść w ten sam dzień wieczorem do gabinetu bez problemu. Czy ktoś z Was może się wypowiedzieć na jej temat? wcześniej nie byłam z niej zadowolona bo jeśli chodzi o starania to Pani doktor ma słabe pojęcie i zaangażowanie. Przepisywanie leków bez badań czy jak przedstawiałam wykresy z ovu które świadczyły ewidentnie o owulce w 19dc kazała prać dupka/lutkę od 14dc... nie chcę z resztą się już rozwodzić bo mam nadzieję, że ten temat jest już za mną. W każdym razie ma bardzo ładny i dobrze wyposażony gabinet i jest przesympatyczna, pracuje w szpitalu Wojewódzkim co jest dla mnie ważne bo jak będę rodzić to na pewno tam. Macie jakieś opinie na jej temat?

l22n6iyetayj1i0f.png
    24 cykle starań i sukces :)
  • maimama Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy ma któraś z Was świeże doświadczenia nt porodu sn na Wyspiańskiego?

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama ja jeszcze nie rodziłam, ale w listopadzie rodziła Bratowa:) I jest zadowolona:) Na nic nie narzekała :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że takiego ruchu tu nie było jak ja byłam w ciąży:( zawsze to jakies wsparcie;) ale może chociaz wam pomoge.szkołe rodzenia zaczeliśmy w lipcu a urodziłam 4.10 i cala grupa byla mniej wiecej na tym samym etapie ciaży:)
    Rodziłam na wyspianskiego,z porodu jestem bardzo zadowolona bo trafilam na swietnych ludzi,wrecz anioly;) jednak opieka poporodowa kuleje,zostaje sie samemu sobie,do tego stopnia,ze nawet nikt nie raczyl mi powiedziec ze wychodze do domu.dowiedziałam sie od lekarki z oddzialu noworodkowego, która przyszła z wypisem synka.Nastepnie chodziłam po calym oddziale i szukałam kogokolwiek kto wyciągnął by mi wenflon i zdawało się że pojde z nim do domu:p
    A jako lekarke prowadzącą miałam dr Krystę.I polecam.pracuje na wyspianskiego,nie sieje paniki,zna sie na swojej pracy a dodatkowym atutem jest ze posiada certyfikat fmf,więc na żadne prenatalne dodatkowo nie musiałam iść bo zakładam że zna sie na tym;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak macie jakieś pytania to ja chętnie;) no i wszystkim gratuluje i spokojnych ciąż życze, szybkich porodów tak jak mój, cudownych wspomnien i zdrowych maluszków:*

Andzia SM lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ