Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolka24 wrote:wiesz co Ja też rodzić bede na wyspiańskiego i nie mają listy na stronie więc ja pytałam lekarza co zabrać wiem na pewno że nie trzeba ubranek dla dziecka bo dają swoje...znaczy mozna miec ale istnieje prawdopodobienstwo w problemie z odzyskaniem ubran-a tak to dla siebie koszule majtki podkłady podpaski dla dziecka chusteczki pampersy wiadomo to co ci sie przyda szczoteczka żel itp co do planu porodu nie pomogę bo mam cc
jezeli mogę coś doradzić w sprawie ubranek to lepiej zabrać swoje. Bo jak ja byłam w szpitalu to większość dzieci miała wysypkę uczuleniową, pani dr tłumaczyła że szpitalne ubranka wysyłane są gdzieś na śląsk do pralni i tam prane w zwykłych proszkach i z rzeczami z innych szpitali np osób starszych... mój jak leżał w inkubatorku to miał szpitalne i jak go wyciagli to był cały w czerwone chrosty, przebrałam go i na drugi dzień już było ok. a co do odzyskania ubranka to ani ja ani dziewczyny z sali nie miały problemu z odzyskaniem bo dziecko przecież jest cały czas przy mamie, zabierane jest na pierwszą noc jak mama chce a tak to jest w sali, więc jak było brudne to po prostu przebierały mamy w sali swoje dzieci. -
nick nieaktualny
-
Reaktywuję temat
olka24 wrote:Dziekuje za info to chyba jednak zabiore swoje nie chce na samym poczatku problemow skornych...
I jak po porodzie na wyspiańskiego? Bo widzę, że maluszek już z Tobą Zadowolona? Mogłabyś napisać co trzeba koniecznie mieć ze sobą?olka24 lubi tę wiadomość
-
hej kobietki
urodzilam Malucha w styczniu pracuje w Szpitalu na Wyspianskiego.
otwieram swoja dzialalnosc niedlugo
oto moj fanpage narazie na fb
Pogotowie Połoznicze
https://www.facebook.com/pogotowiepoloznicze
jakby ktoras miala problem z karmieniem, bobasem itd.itp. to zapraszam
pomoge rowniez zawiazac w chuste Malucha, bo wybieram sie na kurs, pozdrawiam!!
jestem z Wami!! mozecie dzwonic 24h/dobe bo praca to moja pasja i powołanieSabela lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:hej kobietki
urodzilam Malucha w styczniu pracuje w Szpitalu na Wyspianskiego.
otwieram swoja dzialalnosc niedlugo
oto moj fanpage narazie na fb
Pogotowie Połoznicze
https://www.facebook.com/pogotowiepoloznicze
jakby ktoras miala problem z karmieniem, bobasem itd.itp. to zapraszam
pomoge rowniez zawiazac w chuste Malucha, bo wybieram sie na kurs, pozdrawiam!!
jestem z Wami!! mozecie dzwonic 24h/dobe bo praca to moja pasja i powołanie
Wracasz d pracy po pół roku czy jeszcze zostajesz z maluszkiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oo jak miło witam wszystkich jestem z okolic Bielska ale fajnie że jest taki wątek
olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny