Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Maartynika, a jestes zadowolona z położnej?? Kurcze ja się waham czy rodzić w Eskulapie czy wziąć położną...drugie dziecko rodziłam ze swoją położną ale to bylo naście lat temu i nawet nie wiem jak sie nazywała. Czy możesz mi podać namiary na swoją położną? I czy ją polecasz?? Ile teraz kosztuje położna? Jestem z Bielska i na pewno nie pójdę rodzić na żywca czyli bez swojej położnej...
-
Tak jestem bardzo zadowolona nie znalam jej wczesniej i długo dumalam która wybrac ale jedna rozmowa tel i podjelam decyzje i wcale nie żałuje
Wczesniej tez myslalam o eskulapie ze wzgledu na znieczulenie ale cena masakryczna wiec odpuscilam..
Położna przynajmniej ta moja kosztowała 600zl. Widziałam się z nia dwa razy przed porodem w jej gabinecie w szpitalu umówione bylysmy jeszcze ale mały pchal się na świat. Odpowiadała na wszystkie moje pytania, doradziła nawet z kosmetykami, można było rozmawiać na każdy temat. Jak zadzwonilam ze mam skurcze to mimo ze była mega zdziwiona (bo rano ktg nie wskazało ani jednego) to kazała wziasc prysznic i po niecałej godz zadzwoniła do mnie sama spytac jak tam sytuacja i żebym przyjechała do szpitala.
Przy porodzie o wszystko mnie pytala i o wszystkim informowała, wczesniej wypelnilysmy plan porodu ale mimo wszystko potem sie upewniala ze sie zgadzam. Mialam podawana kroplowke z oksytocyna wiec bolalo masakrycznie mimo ze podawała mi tez cos na znieczulenie, cokolwiek to było Po porodzie również do mnie przyszła i przychodziła codziennie rano spytac czy wszystko ok i dac jakieś rady..
Ani ja ani mój M który był ze mna nie mamy jej nic do zarzucenia
Oczywiscie jeśli bedziesz zainteresowana to w wiadomości podam ci jej namiary..
I bardzo cieszę się ze ja miałam bo gdybym trafiła na ta położna co akurat miała dyżur to chyba bym wyszła i rodziła na ulicy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pytanie do dziewczyn które robiły w Bielsku (lub okolicy) USG 3D. Gdzie robiłyście i ile kosztowało?Szczęście Pierwsze (11w2d) - 02.06.14
Szczęście Niepojęte (37w4d) - 9/9 Apg - 3330g 25.03.-06.04.15 Byłeś serca biciem
Szczęście Największe (40w1d) - 8/9 Apg - 01.07.16 - 4000g Każdego dnia dziękuję Bogu za to że Cię mam
Szczęście Wymodlone (30w2d) - 3/4/6/6 Apg - 1150g -
24.03.18 - Mały Wielki Cud -
Witajcie dziewczyny ja też z bielska a termin mam na 23.luty ale z racji tego że mam zaplanowane cesarskie cięcie to 11.02 idę już do szpitala a 12.02 będę mieć cesarskie cięcie tak że już z górki z tym że teraz kiedy wiem że to już końcówka to czas się dłuży masakrycznie ale co zrobić jak już nie możemy się doczekać naszej córci
truskawkax25 lubi tę wiadomość
-
Evell nie wiem, tak szczerze to Wadowice są dla mnie ostatecznością ze względu na mój kręgosłup, który raczej nie nadaje się do rodzenia w pozycji leżącej, a w Wadowicach można rodzić tylko tak ze względu na wygodę lekarzy.. Jeszcze się w sumie nie zdecydowałam, zresztą czekam na badanie okulistyczne, bo czasem może się okazać że trzeba będzie CC
-
Agusiek89 wrote:Witajcie, ja jestem z okolic Pszczyny
A gdzie panujesz rodzić w Pszczynie? Czy może Bielsko, albo Tychy?Szczęście Pierwsze (11w2d) - 02.06.14
Szczęście Niepojęte (37w4d) - 9/9 Apg - 3330g 25.03.-06.04.15 Byłeś serca biciem
Szczęście Największe (40w1d) - 8/9 Apg - 01.07.16 - 4000g Każdego dnia dziękuję Bogu za to że Cię mam
Szczęście Wymodlone (30w2d) - 3/4/6/6 Apg - 1150g -
24.03.18 - Mały Wielki Cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
okey , miłe położne bardzo mi pomagały sala porodowa super dostałam Tensa na bóle krzyżowe , prysznic piłka gaz a do kogo chodzisz do lekarza ?