Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny. Planuję rodzić w szpitalu wojewódzkim w Bielsku(ciąża bliźniacza). Póki co chodzę do swojej Pani doktor, ale chcę zmienić lekarza na takiego który pracuje w tym szpitalu. Czy któraś z Was zna dr Maczyńską albo dr Roztoczyńskiego (ordynator gin w woj.). A moze Wy mozecie mi polecić jakiegoś dobrego gina, który jest związany z tym szpitalem?Bliźniaki są z nami :*
-
lilianna wrote:Witam już prawie końcówka ciąży a ją dopiero znalazłam ten wątek ja też jestem z okolic BB a dokładnie z Kęt i mam zamiar rodzić w BB ale na Wyspiańskiego
hej ja też jestem z kęt nie do wiary -
Bomblica wrote:oooo ale fajny wątek ja też z okolicy, wiocha 20km dalej ja dopiero co zaciążyłam i chodzę do dr Krysty
-
Wogole nie sadzilam ze to powiem ,kiedy jeszcze bylam w ciazy bo ciezko przechodzilam ciaze jesli chodzi o objawy i samopoczucie ale teraz to moge powiedziec piekny czas przed wami,choc pelen obaw o malenstwo z wizyty na wizyte to piekny:)!i odpoczywajcie ile wlezie bo po porodzie juz nie odpoczniecie;)wiem wiele osob mi to mowilo gdy bylam w ciazy a ja nie sadzilam ze to swieta prawda;))powodzenia!!!
-
ss wrote:Gratuluje:)dr Krysta prowadzila moja ciaze i ciaze kolezanek, świetny lekarz,wszystko co mowi sie sprawdza,nawet co do wagi i mniej wiecej dnia porodu niezaleznie od tp.mloda ale zna się na rzeczy:)