Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm nie myślałam jeszcze gdzie chce rodzić, ale chyba nie na Orzepowicach. Zobaczymy ! Mam jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu. Mieszkam w dzielnicy Rybnika :] :]
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Dzień dobry
Wczorajsza wizyta udana, z maluszkiem wszystko dobrze a i moja szyjka się wydłużyła
Za 3 tygodnie wizytujemy znowu
a no i od początku ciąży mam 8 kg na plusie
Ile waży maluch? Ja mam wizyte 3 marca a mamy podobny wiek ciążykamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość
Magda34
-
inaa wrote:Hmm nie myślałam jeszcze gdzie chce rodzić, ale chyba nie na Orzepowicach. Zobaczymy ! Mam jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu. Mieszkam w dzielnicy Rybnika :] :]
ooo czy to oznacza ze tam coś nie tak Na Orzep? Pytam ponieważ tutaj mieszkam od niedawna i nie znam tego szpitala ...
agus3004 o to gratuluje udanej wizyty Moja na ostatniej wizycie ważyła 455g ja to zawsze dopytuje co chce wiedzieć hehe 100pytań do hahaOllaala lubi tę wiadomość
-
Hm nie wiem jak tam na ginekologii. Słyszałam rożnie opinie ogolnie o szpitalu, że umieralnia nic wiecej. Ja tam dosyc czesto leze i nie mam negatywnej opini. Mimo wszystko kolezanka bedzie rodzic w Gliwicach i tam ponoc masz swoj osobny pokoj ... w ktorym moga byc 3 osoby itp itd. nie wiem jak jest u nas na Orzepowicach hmmmm....
kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:Hm nie wiem jak tam na ginekologii. Słyszałam rożnie opinie ogolnie o szpitalu, że umieralnia nic wiecej. Ja tam dosyc czesto leze i nie mam negatywnej opini. Mimo wszystko kolezanka bedzie rodzic w Gliwicach i tam ponoc masz swoj osobny pokoj ... w ktorym moga byc 3 osoby itp itd. nie wiem jak jest u nas na Orzepowicach hmmmm....
no a ja zaś odwrotnie słyszałam że Tam jet niby fajnie super a Natomiast Gliwice nie fajnie że opieka do bani położne również ...Wiec zdania są podzielone ..
Falon witam Chorzów co tam słychowaćOllaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Falon witam Chorzów co tam słychować
U mnie w miarę spoko. Właśnie wychodzę z przeziębienia, bo od niedzieli leżałam plackiem. Dziś w końcu na chwilkę wyszłam z domu. Całe szczęście, że do porodu mam jeszcze troszkę czasu bo w tych okolicznościach byłaby to dla mnie katastrofa
Ja do porodu wybrałam szpital w Chorzowie bo słyszałam o nim mnóstwo pochlebnych opinii. No to zobaczymy. Po wszystkim Wam napiszę co i jak
kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Wita się Ustroń
Ale ja już z tych rozpakowanych Zazdroszczę wam jeszcze bycia w ciąży, bardzo brakuje mi kopniakówOllaala, LillaMy lubią tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Pregna Start, Pregna Dha, Tardyferon-Fol
PAI homo
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 [7+3] jest ❤️
14.11.2024 [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 [12+1] 5,65 cm 🐯
13.12.2024 prenatalne [12+5] 6,51 cm 🐭
18.12.2024 [13+3] 7,49 cm
02.01.2025 [15+4]145 g
15.01.2025 [17+3] 222 g
30.01.2025 [19+4] 340 g 🩷
14.02.2025 połówkowe
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
agus3004 my z mężem w styczniu zaliczyliśmy ich szkołę rodzenia i zapowiada się fajnie wszyscy prowadzący mega pozytywni
A byłaś może na czwartkowych dniach otwartych? Ja zamierzałam się wybrać, ale się rozłożyłam na łopaty i nic z tego może w przyszłym tygodniuOllaala lubi tę wiadomość
-
Falon ja na poczatku ciąży też wiecznie chora byłam a katar to mnie trzyma do dziś Masakraaaa...
koktajlowa Witaj miło brakuje Ci mówisz no takkk ale za to masz już w domu dzieciątko Już też bym chciała ale wytrzymam do czerwca niech jeszcze siedzi malutka We mnie
Paola89 , Agus3004 Oj dziewczyny Jak ja Wam zazdrosczę owego czasu też w tych okolicach siedziałam teraz od pół roku tutaj i nie wiem kaj będzie mi najlepi ...
Ups ale gwarą zajechało mi sie
Też bym musiała się wybrać Na takie Dni otwarte:)
Siedzę z pofarbowanymi włosami zaraz je będę myć ciekawe jak kolorek wyszedł
paola89, Falon, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Falon ja na poczatku ciąży też wiecznie chora byłam a katar to mnie trzyma do dziś Masakraaaa...
koktajlowa Witaj miło brakuje Ci mówisz no takkk ale za to masz już w domu dzieciątko Już też bym chciała ale wytrzymam do czerwca niech jeszcze siedzi malutka We mnie
Paola89 , Agus3004 Oj dziewczyny Jak ja Wam zazdrosczę owego czasu też w tych okolicach siedziałam teraz od pół roku tutaj i nie wiem kaj będzie mi najlepi ...
Ups ale gwarą zajechało mi sie
Też bym musiała się wybrać Na takie Dni otwarte:)
Siedzę z pofarbowanymi włosami zaraz je będę myć ciekawe jak kolorek wyszedł
Już Was dziewczynki dopisałam do NAszej Listy śląskiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 11:06
paola89, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Heheh kurcze wy juz pond 20 tydzień, a ja na początku drogi bubuguhuhuhuh ...
Gwara dobra rzecz, smutno mi, że były czasy gdzie sie z tego wyśmiewało i ludzie zaczeli sie ( młodzi) wstydzic mówić po śląsku.. Na szczescie teraz znowu moda na folk, swojskość, gwary itp itd !kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie Ślązaczki!
Moja ciążowa przygoda już się kończy, a jej finał planuję w gliwickim szpitalu. Generalnie bliżej mam do Mikołowa, ale Gliwice mają o wiele więcej pozytywnych aspektów aniżeli Mikołów. Po rozwiązaniu podzielę się moją opinią, jeżeli będziecie zainteresowane
Widzę, że jest tutaj wiele dziewczyn z okolic Rybnika, dlatego też jak będziecie szukały wózka to polecam sklep Maluszek na ul. Wodzisławskiej w Rybniku. Kupiłam tam wózek w tak dobrej cenie, której nawet na allegro nie znalazłampaola89, mychakruszyna, kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość