Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agabtm wrote:Co do prentalnych ja robiłam w gyncenter polecam fachowa obsługa. Sugeruje pójść do pani doktor kobiety bo sa milsze niż panowie aczkolwiek faceci lekarze są poprostu bardziej rzeczowi i nie wzdychaja tak jak kobiety nad każdym paluszkiem czy noskiem czy ustami.
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
U mnie na prenatalnych nie bardzo bylo widac jaka płec jak bylo w 2D a jak gin dał na 3D to pokazywało jakie ma sliczne plecki
W ktorym tygodniu miałyście tzw. Usg połówkowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:22
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Kurcze napisałam ostatnio post a mi go nie dodali.
Ehh już nawet nie pamiętam o czym pisałam.
W każdym bądź razie chciałam sie pochwalić że dwa dni temu mój Maks stojąc zrobił trzy kroki po czym się złapał by nie upaść. Duma niesamowita.
Wczoraj to non stop chodzi ode mnie do męża i z powrotem
Mówi dużo mama tata daj nie tak baba papa także rozwija mi się chłopak
Paola jak się czujesz? Miałaś dawać znać czy jeszcze jesteś w dwupaku
Dziewczyny jak wasze dzieciaczki?
Kamenkaa? Aleksandrakili? Agus3004? Falon? Karolina? Nesone? Agabtm?
A dziewczyny co się nie odzywają co u was?
Widziałam że madź miała termin na 1.08
Ciekawe czy już urodziła
paola89 lubi tę wiadomość
-
Jesslin, ja zdążyłam przeczytać Twojego posta i na niego odpisać no ale widze że też skasowali wszystko... fajnie że Maksiu już tak dużo potrafi, codziennie pewnie będzie teraz was zaskakiwał a niektórzy twierdzą że chłopcy później zaczynają mówić a tu proszę
No ja już mam rozwarcie spokojnie na 3 cm , młoda gotowa, więc pozostaje nam czekać na skurcze . Mam nadzieje ( i tak też czuje ) że do TP urodzę jutro wizyta u położnej + ktgjesslin87, FreshMm lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Jesslin ja tez go widziałam i odpisałam super ze Maksiu tak pięknie się rozwija i taki kumaty juz od kuzyna męża córka ma 10msc i dopiero od 3 tyg sama siedzi takze twój do przodu jest
Paola oby ci szybko wszystko poszło ja też mam nadzieję ze mimo TP na 14.09 młody zechce w 1 tyg września wyjść pozostało nam 38dnijesslin87 lubi tę wiadomość
-
Mychakruszyna, ja cierpliwie czekam do TP a że do niego mam juz blisko bo ledwo 7 dni to mam nadzieję że przez ten tydzień się wszystko rozbuja codziennie się mam brać za mojego a wychodzi tak że albo on jest zmęczony, albo ja
Tobie też już niewiele zostało szybko zleci i będziesz tulić synciajesslin87, mychakruszyna lubią tę wiadomość
No czyli nie wydawało mi się i naprawdę go dodalam a już myślałam że zamiast dodaj dalam usuń i nie zauważyłam.
No no dziewczyny coraz bliżej Paola to fajnie że rozwarcie jest życzę Ci skurczy i szybkiego porodu
Mychakruszyna może urodzisz 13 w dzień urodzin Maksa
Powiem wam że Maks ma prawie 11 miesięcy i no szybko się rozwija. Ale patrząc na sierpniowe dzieci 2015 to tam już wszystkie chyba same biegają. Więc w porównaniu to Maks ma do nich daleko ale niech się rozwija swoim tempem.
paola89 lubi tę wiadomość
-
paola89 wrote:No ja już mam rozwarcie spokojnie na 3 cm , młoda gotowa, więc pozostaje nam czekać na skurcze . Mam nadzieje ( i tak też czuje ) że do TP urodzę jutro wizyta u położnej + ktg
Super ja przez pierwsze kilka godzin porodu miałam rozwarcie 1cm, więc nieźlepaola89 lubi tę wiadomość
-
Jesslin , przeleci do tego 13 przecież sama wiesz jak ten czas leci a co planujecie z jedzeniem ?
FreshMm , gin i położna powiedzieli mi to samo że jak na pierworódkę to super wszystko przygotowane no ale póki co skurczy brakujejesslin87 lubi tę wiadomość
jesslin87 wrote:Dziewczyny jak wasze dzieciaczki?
Kamenkaa? Aleksandrakili? Agus3004? Falon? Karolina? Nesone? Agabtm?
A dziewczyny co się nie odzywają co u was?jesslin87, Agabtm, kamenkaa lubią tę wiadomość