Mamuśki z rocznika 87'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Liczę na to, na nic innego nie mam już wpływu.
U teściowej wysiedziałam, cioteczki o wszystko wypytały. Nie wiem po czym ale męczy mnie zgaga.
Spokojnej nocy.Bluberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie piekna wiosenna pogoda... mmm. Brzuch sie uspokoil po nospie. W nocy tez byl spokoj. Ale za to Maly tak kopal, ze pierwszy raz mnie to budzilo.
A w ogole to powrocily mi mdlosci I z samego rana wymioty- a myslalam ze to dawno za mna
Jakie plany na sobote? My do Ikei sie wybieramy - pare rzeczy musze kupic.
Szukam w ogole chusty do noszenia Malenstwa. A Wy co o nich myslicie? Moja kuzynka uzywa od narodzin syna I jest bardzo zadowolona.
-
Witam się
Bluberry na szczęście masz to już za sobą, cioteczki są nie ziemskie wszystko muszą wiedzieć.
Moja dziecinka też mi dzisiaj zrobiła pobudkę,wspaniałe uczucie:)
Zabieram się zaraz za sprzątanie, a pózniej leniuchowanie. Siamyrka jedziesz kupowac cos dla synka??
W kwesti chusty się nie wypowiem, bo nie znam nikogo kto by jej używał i ja też raczej nie będe. -
nick nieaktualny
-
Ja z kosmetykow tez mam braki. Kupione mamy sudocrem, oilatium, linomag. A kupowac bd: krem uv, octanisept, sol fizjologiczna, gaziki jalowe, waciki. mamy juz kupione tez aspirator do noska, cazki do pazurkow, szczoteczke do wlosow.
Pewnie pare rzeczy do kupienia wyjdzie w trakcie. -
Witam! Nie mialam kiedy odpisac bo przy moim dziecku to nie za bardzo sie da;P jak tylko widzi ze grzebie w kompie od razu do mnie przychodzi i on tez chce. Na poczatku jak Fabian sie urodzil to myslelismy ze poczekamy z 2-3 lata i dopiero pomyslimy o drugim ale od poczatku roku jakos bardzo chcialabym miec juz drugie i maz nawet przyznal ze tez o tym myslal. Odchowamy i za jednym razem wyjdziemy z peluch potem dzieciaki beda sie juz razem bawic. Oczywiscie napewno nie raz bede padac na twarz ze zmeczenia ale mysle ze tylko na poczatku bedzie ciezko tym bardziej ze mieszkamy za granica jestesmy tu sami i puki co sama daje sobie z wszystkim rade bo maz w pracy caly dzien.
A to dopiero pierwszy miesiac staran;)https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sowa - 3mam mooocno kciuki I wszystko na pewno bd dobrze
Ja mialam dzis troszke stresow- moj Tata choruje i nikt mi nawet nie powiedzial, ze jest w szpitalu, zeby mnie nie denerwowac. Dowiedzialam sie przypadkiem i jeszcze bardziej sie zestresowalam...
A teraz na lekka poprawe humoru zjadlam pyszny budyn o smaku krowki -
nick nieaktualny