Mamy z Krakowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:O jestes o pare tygodni dalej niz ja
Masz jakiegos sprawdzonego gina? Gdzie chodzisz?
Chodzę do dr Bazańskiego. Jestem z niego póki co bardzo zadowolona.
http://www.znanylekarz.pl/tomasz-bazanski/ginekolog-fizjoterapeuta/krakowBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja słyszałam, że jeżeli chodzi np o fitness to jak ktoś chodził przed to nie ma problemu i można chodzić, oczywiście na zajęcia przeznaczone dla kobiet w ciązy, a jak ktoś nie chodził to od II trymestru. Tak mi kiedyś mówiła instruktorka. A co do basenu to mi się wydawało, że dla kobit w ciązy jest najlepszy, więc dziwi mnie, że od 16-18 tydz? Ale ilu ludzi tyle opinii. Np mam znajomą która rodziła w USA i mówi, że po porodzie zero diety nic wszystko mogła jeść a u nas to troche wygląda inaczej.
-
Ten 16-18 tydz to ze wzgledu na ryzyko infekcji. W sensie, ze wtedy dziecko jest juz na tyle duze, ze jakbym cos zlapala to bezpieczniej jest juz wtedy podawac leki niz w 1 trymestrze jak sie wszystko formuje. No i czop sluzowy juz jest utworzony.
-
kurczaczek muszę się zapytać mojej gin, wcześniej chodziłam na basen i teraz tez bym chciała, na razie odpuściłam zobaczę co powie. A macie jakiegoś dobrego gin do polecenie w Krakowie? Ja mam ten problem, że mam lekarza poza Krakowem i zastanawiam się co robić, czy szukac tutaj czy zostac u mojej gin, tylko te dojazdy ..sama nie wiem